Wpisy 3 391 933 – 3 392 032
26 października 2018 14:24 → 26 października 2018 17:05, 100 wpisów
3 391 919. ZA GŁUPOTY DOSTAŁ ZA TO CO PISZE
Myvictor co Forsami czyżby trafił kumulację bo coś sie nie pokazuje
cześc emerycia
cześc emerycia
FARES WITAY DRUGI NICK GRYKSA 76
arczibalik73
A moje pytanie było do ciebie skierowane ? NIE.Więc nie komentuj.
A moje pytanie było do ciebie skierowane ? NIE.Więc nie komentuj.
Forsami miał dość braku reakcji Pasko na gryksa chyba i na inne rzeczy jest inteligentniejszy niż inni co narzekają on porpstu tylko typuje ma klaskę a inni biadolą na czacie
3 391 928. hanusia76 NIE HANUSIA NIKOGO NIEOBRAZAM TYLKO ODPISUJE KOLEZANCE ENERYTCE NA TO CO ONA MI ZYCZY A TO JEST RÓZNICA, JESLI NIEUMISZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM TO PROSZE SIE NIEWTRACAC , JESLI TO Ciebie niie dotyczy, czy ja ci w jakis sposób tu oblizyłem czyms? bo mi sie wydaje ze chyba nie co?
Myvictory
Mylisz się.
Mylisz się.
Nie ma sensu dla paska duszek i sm to dostarczyciele w sumie nie wiem czego chyba jak się nie dobrze zrobi hm zanim dostanę bana arczibalik nie czytam na czacie opowieści skrypty piszesz jak dziecko a tu nie miejsce na dziecinade jednak nic pod kopułą zaraz referat będzie tylko komu mam na cię i tak się nie domyślasz no to co ban pasko sebus arczi funfle z 50 twarzami zrobiłeś pozadek a z 2 nie możesz
emerytko a dlaczego ty sie tak strasznie boisz komentarzy odemnie co? a ty mozesz komentowac wszystko i wszystkich?
nie wiem co pisze choć nie wiem w czym się mylę zs Forsami czy coś innego mqasz na myśli
Myvictory
Tak.
Tak.
okey zobaczę otwarty jestem nie będe sie upierał tylko przy swoim bo się mogę mylić
forsami to przadny gosc jest własnie który niebawi sie w jakies glupie docinki jak tu wiekszosc i za to go cenie i szanuje
arczibalik73
Już tyle razy prosiłam-nie komentuj.Od teraz nie czytam twoich wpisów.Ignoruję.
Już tyle razy prosiłam-nie komentuj.Od teraz nie czytam twoich wpisów.Ignoruję.
3 391 946. FARES
ale to nie tylko on tu nie pisze był tu tez jego kolega nie pamiętam nicku gadali ze sobą tez go nie ma
ładnie wylosowane liczby od 19-29, można było wygrać trochę kasy...
Dla wygranych
3 391 952.Od teraz nie czytam twoich wpisów.Ignoruję.
Gnojówka ze stajni,w którą sebastian m przerobił czat MP.
dla wygrywajacych
3 391 953dobre
Pasko czemu sm arczi za hejty nie mają blokady i za co gryks ????
FARES ja tu niczego nie hejtuje w porównaniu do was innyh tu na czacie
Myvictory z tego co wiem forsami Będzie w listopadzie a nie pisze bo dostał chyba blokadę między wyrazami miał 2 kropki
wątpię nie piszę bo nie chcę jestwm pewny na 100 nie ma blokady żadnej sam tak postanowił
Witam!
Oj Pasko-nieładnie
Ty mściwy jesteś>Zbanowałeś Gryxa za to,że Ci pojechał peronalnie
Oj Pasko-nieładnie
Ty mściwy jesteś>Zbanowałeś Gryxa za to,że Ci pojechał peronalnie
3 391 974. FARES kto tu jest trolem, bo napewno nie ja, i ikto ma tu wiele ników a czepia sie innych napewno nie ja,
witam. Ten kto dostał bana wie, że informacja o nim pojawia się niecałą sekundę od momentu oddania wpisu ... ja w tym czasie nie zdążyłbym nawet pierwszego słowa przeczytać. Proszę zrozumieć, że to automat, a ja jedynie mogę go udoskonalać. Pozdrawiam
po analizie dzisiejszego dnia z pewnością będą dalsze zmiany bota.
Pasko też cię pozdrawiam ok ban na nick który mam do pisania ten do notatek i Tera w potrzebie
Szczera odp....
Szczera odp....
3 391 984.
Czy wg ciebie Sebastian m zasługuje na ban na czacie czy nie
Czy nie widzisz co on robi na twoiej stronie no chyba że wg ciebie jest wszystko ok przykład od rana dziś do momentu ucieczki
Czy nie widzisz co on robi na twoiej stronie no chyba że wg ciebie jest wszystko ok przykład od rana dziś do momentu ucieczki
Chyba się nie doczekam rozumiem praca obowiązki będę ponawial pytania bo kornowi dużo nie trza było odrazu widział że mu śmietnik robią zniechęcaja ludzi
W/g mnie sprawa jest jasna:toleruje się przygłupów-bo napędzają chat
no dobra - wszyscy stali za rozumem - to jakaś podpowiedź, może, dla Pasko - co ON może zrobić ?
Ja nie mam pojęcia???
Może by się przydał psychiatra-jako konsultant???
Może by się przydał psychiatra-jako konsultant???
nie piszcie takich słów jak
-żabciu
-myszko
-kotku
bo dostaniecie bana
bo ja za w/w dostałem
-żabciu
-myszko
-kotku
bo dostaniecie bana
bo ja za w/w dostałem
gonzaga
to by nic nie dało wg jednego - zdrowy, wg innego odchylenia
to, jak z typowaniem - jedni na "owczy pęd" , inni na słabo obstawione - i jedni na drugich - a przecież są jeszcze inne "metody" - np na bilon z kieszeni - i za to mi pojechał hohohoooo, taki jeden ...
to by nic nie dało wg jednego - zdrowy, wg innego odchylenia
to, jak z typowaniem - jedni na "owczy pęd" , inni na słabo obstawione - i jedni na drugich - a przecież są jeszcze inne "metody" - np na bilon z kieszeni - i za to mi pojechał hohohoooo, taki jeden ...
no chyba przecież pisałem, że widzę, że nie jest jak powinno być, stąd mój wpis 3 391 984
Robal
Chyba masz racjęNa dodatek co 2-gi z nich-ma też nietęgo pod sufitem
Chyba masz racjęNa dodatek co 2-gi z nich-ma też nietęgo pod sufitem
3 391 631. emeryt 2018-10-26 (06:07)
21 ,22,29 ,30,50 ,51,58,59,76,77
5/10
21 ,22,29 ,30,50 ,51,58,59,76,77
5/10
Gryks jeszcze tylko 23 i 4 minuty
Sebastian padły twoje kosy 66 69
Na dziś 18 32 80 stawka X
Całkiem nietypowo-puściłem się na 14-tą
Nooo i jest zwrot>>>2x5/10+4/10
Kupę uciechy
Nooo i jest zwrot>>>2x5/10+4/10
Kupę uciechy
Eeeee, to ja zapodałem - @% - dla pana Krzysiunia, co u Karola o "pewniaka" mnie spytał i
jeszcze większą miałem
dno i wodorosty
jeszcze większą miałem
dno i wodorosty
Może dużo,ale na pewno nie zrobi tego,czego w skrytości ducha większość użytkowników
oczekuje.To byłby istny cud.
oczekuje.To byłby istny cud.
ZaQ.
Forsetka.
Cisza, to idę.
emi
no dobra j a k o ś, powiedzmy, zrobi to to sądzisz, że nie wyskoczy z jakiegoś innego kapelusza ? albo - zobacz na forum - Leo, co napisał o brandy i co kieliszek może
a tamto cudo, to zdaje się EDwarda skutecznie wykurzyło - a kto mógł dać radę EDwardowi ?
Tego, co się w necie dzieje, tak normalnie, to chyba - się nie da zatrzymać
no dobra j a k o ś, powiedzmy, zrobi to to sądzisz, że nie wyskoczy z jakiegoś innego kapelusza ? albo - zobacz na forum - Leo, co napisał o brandy i co kieliszek może
a tamto cudo, to zdaje się EDwarda skutecznie wykurzyło - a kto mógł dać radę EDwardowi ?
Tego, co się w necie dzieje, tak normalnie, to chyba - się nie da zatrzymać
Dzisiaj to chyba któraś tam z kolei sagi " Gwiezdnych wojen " na MP, ale " Atak klonów "- to już było...