Wpisy 3 391 879 – 3 391 978
26 października 2018 14:03 → 26 października 2018 14:40, 100 wpisów
Czekam za losowaniem i wiecie co patrzeć na to już nie można co wy piszecie wstyd !
Kosy są Kosy 66
Są kosy sustrzanki 69
domelia
Pasko!!!pytam gdzie blokada dla Sebastiana M za obrażanie i hejtowanie innych???
3 391 876. Sebastian_M 2018-10-26 (14:03) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Taki admin to obciach
O kim piszesz sebastianie m ?
Taki admin to obciach
O kim piszesz sebastianie m ?
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,05,08,17,18,20,21,22,23,24
Mam 3/5 w Mulatkę
emerytka nie piszę o naszym adminie bo to jest w porządku człowiek uczciwy i konkretny
Piszę o admini z parek czy jak to tam się nazywa bo już powoli zapominam
Piszę o admini z parek czy jak to tam się nazywa bo już powoli zapominam
Wpadły dwie kosy,akurat po jednej dla każdego z was.
Z tej karolandii zwaną potocznie pustynią
Bawcie się tam tym piaskiem tylko nie sypcie go sobie do oczu
Idę na dwór bo ładna pogoda bye bye
Sebastian_M
Aha .Piszesz o adminie z MP ? nieładnie tak pisać .
Aha .Piszesz o adminie z MP ? nieładnie tak pisać .
3 391 889. emerytka 46 2
Sebastian_M
Zaśmieciłeś dwa czaty ? Taka byla twoja misja ? To teraz możesz już zniknąć na zawsze.
Zaśmieciłeś dwa czaty ? Taka byla twoja misja ? To teraz możesz już zniknąć na zawsze.
3 391 691. zaq69 2018-10-26 (10:58)
Sebastian
wybierz sobie 22,28,52,58
Sebastian
wybierz sobie 22,28,52,58
3 391 895.
Sebastian_M
Nasikałeś do piasku ? Idziesz się teraz w tym piasku bawić ? Milej zabawy.
Nasikałeś do piasku ? Idziesz się teraz w tym piasku bawić ? Milej zabawy.
arczibalik73
Jeszcze ci nie zabrakło ?
Jeszcze ci nie zabrakło ?
3 391 893. emerytko 46 nie przekrecaj tresci wpisów sebastianowi chodzilo o waszego admina nie o PASKO,CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM
Hej proszę przekazać moje wielkie brawa dla K O R N A P A S K O a ty nic
duch nie kłamie tylko straszy a duszek to jeszcze mały duszek dziecko coś tu nie tak
3 391 904. pikusiek TRAFNE SPOSTRZEZENIE ALE CHYBA TO ODNOSISZ DO SWOJEJ TEZ OSOBY CO?
arczibalik73
Aha.To tylko sebastian m ma prawo przekręcać wpisy ?
Aha.To tylko sebastian m ma prawo przekręcać wpisy ?
Arczibalik tylko widzi jak sebusie ta dziewczyne atakują nie widzi jak ten blaznuje wpisy tylko jak jego się przekreca cóż sebusia broni ale jak on blaznuje to nie widzi pasko gdzie blokady za hejty Sebastian m i arczibalik pewnie mi dasz
Za powyższy wpis gryks76 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Korn dekielków takich jak arczibalik73 i spółka wywalił w 3 sekundy jak śmieci,,, tutaj jest z tym probem
3 391 908. NIKT NIE POWINIEN PRZEKRECAC ZADNYCH WPISÓW,
Brawo Pasko wszystkim dajesz bana,ale że Sebastian M obraża i hejtuje innych to pochwalasz???brawo
3 391 911. pikusiek STRZEL SOBIE BARANA
Za co znowu gryks dostał bana ? Za prawdę ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
halo halo wszędzie są równi i równiejsi w pracy w szkole w rodzinie jeszcze tego nie załapaliście trzeba się pogodzić z faktem a w nie potraficie tego zrozumieć
Arczibalik też obraża innych mówiąc do Emerytki :walnij sie w ten durny łeb;super Pasko nie widzisz tego?????
3 391 911. pikusiek OD MOJEM MAMY SIE ODWAL OK?
kedzior13
3 391 919. ZA GŁUPOTY DOSTAŁ ZA TO CO PISZE
Myvictor co Forsami czyżby trafił kumulację bo coś sie nie pokazuje
cześc emerycia
cześc emerycia
FARES WITAY DRUGI NICK GRYKSA 76
arczibalik73
A moje pytanie było do ciebie skierowane ? NIE.Więc nie komentuj.
A moje pytanie było do ciebie skierowane ? NIE.Więc nie komentuj.
Forsami miał dość braku reakcji Pasko na gryksa chyba i na inne rzeczy jest inteligentniejszy niż inni co narzekają on porpstu tylko typuje ma klaskę a inni biadolą na czacie
3 391 928. hanusia76 NIE HANUSIA NIKOGO NIEOBRAZAM TYLKO ODPISUJE KOLEZANCE ENERYTCE NA TO CO ONA MI ZYCZY A TO JEST RÓZNICA, JESLI NIEUMISZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM TO PROSZE SIE NIEWTRACAC , JESLI TO Ciebie niie dotyczy, czy ja ci w jakis sposób tu oblizyłem czyms? bo mi sie wydaje ze chyba nie co?
Myvictory
Mylisz się.
Mylisz się.
Nie ma sensu dla paska duszek i sm to dostarczyciele w sumie nie wiem czego chyba jak się nie dobrze zrobi hm zanim dostanę bana arczibalik nie czytam na czacie opowieści skrypty piszesz jak dziecko a tu nie miejsce na dziecinade jednak nic pod kopułą zaraz referat będzie tylko komu mam na cię i tak się nie domyślasz no to co ban pasko sebus arczi funfle z 50 twarzami zrobiłeś pozadek a z 2 nie możesz
emerytko a dlaczego ty sie tak strasznie boisz komentarzy odemnie co? a ty mozesz komentowac wszystko i wszystkich?
nie wiem co pisze choć nie wiem w czym się mylę zs Forsami czy coś innego mqasz na myśli
Myvictory
Tak.
Tak.
okey zobaczę otwarty jestem nie będe sie upierał tylko przy swoim bo się mogę mylić
forsami to przadny gosc jest własnie który niebawi sie w jakies glupie docinki jak tu wiekszosc i za to go cenie i szanuje
arczibalik73
Już tyle razy prosiłam-nie komentuj.Od teraz nie czytam twoich wpisów.Ignoruję.
Już tyle razy prosiłam-nie komentuj.Od teraz nie czytam twoich wpisów.Ignoruję.
3 391 946. FARES
ale to nie tylko on tu nie pisze był tu tez jego kolega nie pamiętam nicku gadali ze sobą tez go nie ma
ładnie wylosowane liczby od 19-29, można było wygrać trochę kasy...
Dla wygranych
3 391 952.Od teraz nie czytam twoich wpisów.Ignoruję.
Gnojówka ze stajni,w którą sebastian m przerobił czat MP.
dla wygrywajacych
3 391 953dobre
Pasko czemu sm arczi za hejty nie mają blokady i za co gryks ????
FARES ja tu niczego nie hejtuje w porównaniu do was innyh tu na czacie
Myvictory z tego co wiem forsami Będzie w listopadzie a nie pisze bo dostał chyba blokadę między wyrazami miał 2 kropki
wątpię nie piszę bo nie chcę jestwm pewny na 100 nie ma blokady żadnej sam tak postanowił
Witam!
Oj Pasko-nieładnie
Ty mściwy jesteś>Zbanowałeś Gryxa za to,że Ci pojechał peronalnie
Oj Pasko-nieładnie
Ty mściwy jesteś>Zbanowałeś Gryxa za to,że Ci pojechał peronalnie