Wpisy 3 391 533 – 3 391 632
25 października 2018 23:23 → 26 października 2018 06:08, 100 wpisów
"czyli jak stoisz w miejscu to sie cofasz" bo inni ida to przodu
Pasko jak jesteś to weź wkoncu śmiatek I szufelke I pozamiatane ten syf na stronie niech to będzie strona o liczbach A nie o plotach
Ja to pamiętam
wpis oznaczony był jako hejtujący .... już kiedyś pisałem, że zero hejtu
To prawda tak było ale nie tylko nie przesadzajcie
bardziej ktos lubi komus zwracac uwage zamiast wspolnie gadac na jakis temat
bany są do pisania na czacie na 24h ... można nadal typować, itd. to tylko czat... a gdy pojawiają się głupie emocje i odzywki, to lepiej dać komuś na przeczekanie.
Pasko
Piszę w sprawie... Junak56
chce usunąć konto na zawsze...
Piszę w sprawie... Junak56
chce usunąć konto na zawsze...
proponuję ograniczyć do "0" dostęp do tej stronki
tym którzy nie typują a mają dużo do powiedzenia
tym którzy nie typują a mają dużo do powiedzenia
przydałaby się oddzielna lista tych co typują najlepiej 5/5 w mini
oczywiście zdarzają się błędy, ale sprawdzam to i bardzo rzadko się zdarza, że ciekawy, wartościowy wpis jest źródłem blokady... raczej są to te mniej ciekawe i bezwartościowe
niestety z adwokatami nie rozmawiam, nawet jeśli jesteś prawdziwym adwokatem i mówisz prawdę. Jest formularz na stronie, można do mnie wysłać taką prośbę ... tylko zainteresowany powinien wysłać.
3 391 427.
Arczi
3 391 518.
tomi77 co rozdają ?
3 391 543
tomi77 bądź kulturalny i trzymaj fason
Złoty
Złoty dobrej nocy
3 391 569. zloty miLej nocy
Arczi jak zdrowie?
3 391 559. Sebastian_M
3 391 572 ostatnimi dniami sie zle czuje, boli mnie pod zebramiz lewej strony i troche pikawka tez chyba siada,
arczibalik73 może się przeforsowałeś
arczibalik73 uważam że ponad 3 godziny dziennie na siłowni to za dużo jak dla Ciebie
arczibalik73 nic Ci nie mówiłem bo jesteś dorosły ale tak myślę
niewem moze i tak ale spoko moze to jakos przezyje grunt to sie niepoddawac, nie ostatnie dni nie cwicze bo jest zimno bardzo umnie ponizej 10 stopni na dworzu wieczorami
Ja biegam nawet jak jest -10 st C
co jest z tym czatem?
Nic
Jest dobrze z czatem
Jest dobrze z czatem
nic nie przyjmuje, ja niemoge biegac
UMNIE SIE WIESZA STRONKA TA TERAZ I NIEPRZYJMUJE WOISÓW WSZYSTKICH
EAZ PRZYJMUJE RAZ NIE
RAZ TAK, RAZ NIE
Tak czasem bywa
BOT NA EMERYTURE POWINIEN ISC
SEBASTIAN to jak miałes dzisiaj znów trafione w ta mulatke 4/5 czy nie?
Arczi,,, wylacz przegladare , wlacz i 5 -10 sekund poczekaj i potem wlacz strone
i jak tam w mini u ciebie było?
Miałem a co?
W mini miałem dziś 1 liczbę na 5
Ale się nie poddaję
juz jest okej zjezykiem juz uzywam polskich liter wkradł sie chochlik , zmieniło mi jezyk na angielski w ustawieniach
z polskiego programisty na stany zjednoczone
3 391 589. makler dziekuje za podpowieć
no ja sebastian tez miałem tylko 1/5w mini i to była 14 a co u ciebie było?
21
nie no ja sie tez niepoddaje gram w mini nadal , dzis mi sie skonczył kupon doi mi mini jutro wysle dalej tak na 2 dni, juz inne liczby co 2 dni zmieniam liczby
gdy dzis zobaczyłem liczby ktore wyszły ucieszyłem sie ze wkoncu jest 4/5 ale niestety ten kupon z kilkoma liczbanmi niestety był wysłany 8dni temu, ale to nic , tutaj tylko 1/5 trafilem i jutro nowy uklad poleci na mini
Już niedługo będzie 3/5 lub 4/5
tak spokojnie musimy podchodzic do tej gry nie szarzowac zbytnio z kasa tylkko spokój nas uratuje i pomału do celu, nie?
zobacz ile osob juz sie przyłaczylo do naszego apelu gry w mini lotka i tak trzymac czym nas wiecej tym lepiej
zobacz ile osob juz sie przyłaczylo do naszego apelu gry w mini lotka i tak trzymac czym nas wiecej tym lepiej
sebastian musimy obserwowac liczby jak wychodza, i wybiera z posrod nih te wlasciwe ktore w przyszłosci maja szanse na bliskie wyjsie
Ja puszczam 2 zakłady
Może zacznę puszczać 4 ale jeszcze się zastanawiam
sorki za błedy które sie wkradły ja puszczam 1 zakład na 2 dni wystarczy jesli ma byc to bedzie
Rozumiem
1 zakład czy 2 to prawie to samo
z tego co wiem to ostatnio 2 dni pod rzad miałes 3/5w mini tak? sproboj z tych trafionych liczb ulozyc uklads i nim zagrac, moze akurat wejdzie cała 5/5
ja tez tak robie skladam do kupy liczby ktore trafiłem i gram nimi liczby lubia sie powtarzac
No nie pod rząd ale było blisko miedzy jedną 3/5 a drugą
no umnie trafialnosc miedzy 1 a2 3/5 była raptem odstepem 4 dni a teraz wychodza tylko 2/5 lub jak dzisiaj 1/5 pierwszy raz
Wczoraj miałem 2/5
nie jest dobrze ale tez nie jest zle, no ja tak samo wczoraj miałem 2/5 w mini bo w mulatke niegram chociarz ida moje liczby niektóre , powiedziałem ten miesiac gram tylko w mini, zobacczymy jak bedzie szlo dalej moze i nastepny miesiac tez polece tylko na mini , to sie zobaczy czy beda jakies trafione jeszcze numery w tym miisiacu
ciekawi mnie czy trafie ta upragniona 5/5 do konca tego roku w mini,
moze sie uda moze nie czas pokarze trzeba byc realista i wierzyc ze w koncu sie poszczesci i wejdzie te 5/5 w mini grunt to sie niezałamywac i grac nadal
arczibalik73 będzie ciężko ale życzę Ci tego
no bedzie ciezko ale trzeba próbowac ja tez ci zycze wysokich trafnych nie tylko w mini
Ok arczibalik73 idę już spać dobrej nocy
Sebastian_M dziekuje i na wzajem
cel umnie teraz to mini wyłacznie trafic te 5/5 i wszystkim tez zycze wysokich wygranych w co kolwiek graja
3 391 624. takie śmieszne?
.... Co ja to miałem aa liczby 36,39,30 w mini i multi wieczorem poproszę by to wlazly
WITAJ EMERYT