Wpisy 3 390 579 – 3 390 678
24 października 2018 16:40 → 24 października 2018 20:24, 100 wpisów
Tomi pieniądze to nie wszystko
Zapnialem,Isia dobra decyzja...rozwarza koniec karieryjest najlepsza tenisistka z Polski niezaleznie od koncowki ktora ma do kitu ,zdrowie wazniejsze...kase juz ma i chlopa
Europ
podam liczby do e.p Mi_chał jeśli jest tych liczb więcej niż 20 porównuje je ze stałymi jeśli wyjdzie 5 z 5 liczb stałych
jeśli podaje liczby do e.p jeśli wyjdzie do 20 liczb sprawdzam te liczby w testerze
jeśli podaje liczby do e.p jeśli wyjdzie do 20 liczb sprawdzam te liczby w testerze
Czyli porównujesz te liczby do swoich zestawów? I później gdy 5 z nich się będą zgadzać wysyłasz ta piątkę? Dobrze rozumie? Czy dalej głupi?
jeśli wyjdzie do 20 liczb sprawdzam te liczby w testerze i wybieram wszystkie 5/5
zestawy
zestawy
Rozumiem
A do mini lotto też ten sposób myślisz można zastosować?
A do mini lotto też ten sposób myślisz można zastosować?
Złoty, chciałem przemilczec Twoja dygresje.Na spokojnie, bez obrazy, podam Ci przykład. (Jestem Michałzet). Profil obsługuje po świetnym Człowieku, Łukaszu, którego Pan Bóg zabrał do siebie w wieku 32 lat. Gdy wchodzę na Jego profil, mam wrażenie, że z Nim rozmawiam. Dzięki Jego liczba miałem piękne wygrane. Nie zapomnę dnia kiedy nie miałem pieniędzy by wysłać Lotto, właśnie Łukasz dał mi 4 zł i 6 swoich liczb. Wygrałem 5 w Lotto. To było w Boże Cialo. Zbyt długi wstęp. Do czego zmierzam. Europ, medyk, poprosił by uważać na spadające przedmioty podczas wiatru, zwłaszcza gałęzie. Dodałeś "i na uchodzcow'Boze Kochany, na ile będę mógł, pomogę kazdemu uciekającemu przed śmiercią. Bardziej obawiam się rodzimych B... spod flagi biało czerwonej z krzyżem w ręce, niż uchodźcy. Mam ich troje pod swoim dachem. Pozdrawiam.
Jakby Sebastian pisał choć w połowie jak Ty teraz to nikt by się go nie czepiał
nie wiem co było wcześniej , bo ostatnio brak czasu na zieloną ale- haker - ładny wywód
zjem obiadek i coś zatypować , na południe nie grałem brak czasu ,na wieczór parę dyszek weszło
PuszczoNe 14 32 70 stawka x
Meganka stawka x
Zagraj ze stawką razy x
Haker -odpowiedziałem żartem do wiem, bardzo życzliwego Europe ponieważ może nieumyślnie napisał o Polakach że są zawistni i zazdrośni,lecz nie dodał for taktu [niektórzy]-co do uchodźców nic do nich nie mam, jestem jednym z wielu oglądających wiadomości i to czym nas w Polsce karmią w to praktycznie każdy wierzy.A to że w Niemczech trzeba uważać na nowo przybyłych to nawet dzieci tam wiedzą, nie widzę tu pola ani do obrażania ani do drążenia tematu. A tak co do historii z Twoim zmarłym kolegą to współczuję Ci i życzę wysokich dalszych wygranych w grach Lotto
Złoty, jesteś Złoty chłop. Czy tak można prowadzić wymianę zdan? Można. Zrobiło się mi ciepło, miło i serdecznie. Rozmawiam z liczbami na Mini: 8.12.19.23.28.29.30.41.Decyduje się na system
kiedy trafisz 4/5 w mini
dzisiaj zagrałem 10 zakładów
w mini 2 raz zagrane w tym miesiącu 10 zakładów
mam zapisane w stałych zestawach
każdy inny
lęce na chwilę
Cześć już jestem
Zaraz się zacznie
Inne liczby, jak ty wygrasz w jakim kolwiek zestawie to ja przegram.
dionicos
Jola nudzisz się ?
Muszę dziś podać trafne liczby żeby każdy mógł wygrać dużo pieniążków
Doktor słuchaj jak wejść na tę waszą stronę gdzie typujecie liczby ?
Nie ma doktora?
i co dalej zrobić?
Konto przecież mam
Poważnie?
To może stworzę drugie i się zaloguję
jaka strona
40 stu to jest rozbójników
Zbigniew
Zbigniew grasz dziś w Mini ?
zagrane
sebastian pomachajmy gryksowi
Komu ?
A kto to jest ?
nie obrażać gryksa76gryks jest spoko gość...przez Ciebie Sebastian dostaje banana
bo już się nie da czytać twoich wpisów...nie rozumiesz?
bo już się nie da czytać twoich wpisów...nie rozumiesz?
14,32,70
doktor to Twoje forum działa na hasło >>> sezamie otwórz ....?
Nie zakładasz konto ja dostaje to na @ i albo aktywuje albo nie