Wpisy 3 390 120 – 3 390 219
24 października 2018 06:34 → 24 października 2018 07:54, 100 wpisów
Cześć
Co tu się dzało ?
Panoramix
Wiałooo i wywiało tych z elyty zadymiarzy nędznych
Hurrem
U mnie też wieje i pada ale deszcz a nie śnieg
Wczoraj co niektórzy nie dali normalnie porozmawiać bo cały czas wcina swoje 6 groszy i jeden z kolegów nie wytrzymał i przez nich dostał bana.
Seb... nie prowadzimy tu wojenek podjazdowych,tu mamy inny cel
Panoramix tak to prawda. Mamy inny cel i trzymajmy się tego
My też
Panoramix dziś bez ?
Dusia
Dusia nie chcę pisać bo to woda na młyn. Później wklejają to co napisałem bez ich wcześniejszych wpisów i wychodzi że ja komuś ublizam.
Tak jak napisałem wczoraj o Tomi77
Napisałem bo chlopaczek lub facet najechał na mnie to mu wygarnąłem i zawsze tak będę robił
A jak przeczytasz później tylko mój tekst bez wcześniejszych wpisów pisanych na mnie to wygląda tak jakbym bezpodstawnie kogoś atakował.
To napisałem wcześniej
Ja też mam dużo za uszami i się do tego przyznaję
Viktory rozmawiamy sobie
Dusi powiedz to też swojej koleżance emerytce
Dusi dlaczego nigdy jej tego nie powiedziałaś? Zobacz islandorka potrafiła jej to powiedzieć wprost a Ty nie ?
Victory
chciałem do Galika ale ten mnie zaraz wtórował bo napisałem że Pan Trzaskowski kleił taśmą i dla tego wygrał a Patryk nie kleił dla tego przegrał to już swoje słowa dodał no cóż może mnie przeprosi to przystąpię do jego obozu ale raczej nie ,ma szans
Każdy ma swój rozum i chyba to wystarczy . a,.wy chyba nie macie innych problemów ...nie wnikam w czyjeś polemiki...
To jest widzę życie dla nie których bardzo ważne jak jeść pić i do wc
Dusia jak ja coś źle zrobię to wnikasz a jak ona coś źle zrobi nie wnikasz i taka jest prawda
Jacunn
No i Dusia znowu pokazujesz jaka jesteś
co powiedzieć ludzie chcą być wywalani z kamienic bo tak to rozumiem lub zwykli ludzie z tej grupy nie wszyscy głosowali a na Pana Trzaskowskiego była mobilizacja celebryci i kasta wysoko stojąca tylko tak to rozumiem
Ok nic już nie piszę bo będzie ze Ci dokuczam
Victory kto popiera Trzaskowskiego jako prezydenta Warszawy to nie wie chyba kim on jest.
Sebastian jest maskotką zielonej i musimy to zaakceptować i szanować i koniec w temacie
Ale zobaczymy co zrobi i jak będzie rządził stolicą
Nie pisać do Dusi a nie nie pisać wogóle
Teraz handlarze kamienic mogą spać spokojnie,nikt im złego nic nie zrobi
dokładnie a co ważne wszystkie papiery spokojnie będą leżeć masakra
Jacunn i z tym się z Tobą zgadzam
Dusia komu mam odpuścić?
z tą polemiką że nie bronie ciebie ,ja mam inne problemy i nie mieszam się między wódkę a zakąskę
Dusia nie musisz mnie bronić nie o to chodzi
Jacunn Ty idź stąd ok ?
Pasuje Ci ?
Dusia kończę z Tobą polemikę bo to widzę nie ma sensu
Sebastian ale na mnie nikt się nie złości tylko na Ciebie.To ty swoją obecnością kompromitujesz ten chat
182.
>> w ogóle << tak się pisze poprawnie analfabeto.
>> w ogóle << tak się pisze poprawnie analfabeto.
niech jeden drugiego nie wywala bo każdy ma prawo być a jak ktoś komuś nie pasuje to przecież nie musi odpowiadać w końcu ten drugi zrozumie nawet jak by miał iloraz inteligencji poniżej przeciętej no ale godność nie pozwoli bo on coś napisał to ja muszę odpowiedzieć i tak w kółko Macieja ludzie to świadczy że w też macie coś nie tak z głową
Jacunn wyluzuj a zobaczysz inny świat
Victory ja Jacunn nie wywala to była aluzja nie zauważyłeś?
Idę na dwór szkoda mi czasu bo nic nie rozumiecie
Obudzić się wreszcie
Mi to obojętne jest jak bym tak na wszystko zwracał uwagę to bym wykorkował,
wiele rzeczy mi nie pasuje i co z tego i tak tego nie zmienię
Zimno i mokro na dworze to wróciłem
O widzę jacunn żeś zawzięty
Jacunn ten stracił luz tu na stronce kto ma coś za uszami i to grubo. To tak jak partia rządząca dobrała się do złodziei i oni też stracili luz
na grzyby dziś raczej ryzykowne do lasu wchodzić jak myslicie?
Panoramix chwilę byłem nieobecny i mieli dużo miejsca
Jakoś się nie kwapią do pisania
Jakoś się nie kwapią do pisania
Na grzyby spokojnie możesz iść