Wpisy 3 387 616 – 3 387 715
21 października 2018 10:54 → 21 października 2018 12:08, 100 wpisów
W listopadzie franciszkanie przywieźli z kwesty jagniątko, kozę i trzy tuziny kaczek
Na necie jest szwedka co zrobila wymiane koszulki z facetemtez bym zrobil taka wymiane koszulki
Prywatnie
Ma dwóch synów Jarosława i Stanisława. Żona Joanna Jaśkowiak jest notariuszem. Jego życiorys jest na tyle barwny, że Teatr Nowy w Poznaniu, w spektaklu "Gracze" (część serii "Jeżyce story", przedstawił jego sylwetkę, mocno akcentując jego przyjaźń z Jackiem Kaczmarskim. Bard zadedykował mu powieść "O aniołach innym razem" oraz opisywał jego osobę w tekstach swoich piosenek.
Hobby
Teatr, biegi narciarskie, twórczość Jacka Kaczmarskiego.
Języki obce
J. niemiecki - biegle, j. angielski - dobrze.
Ma dwóch synów Jarosława i Stanisława. Żona Joanna Jaśkowiak jest notariuszem. Jego życiorys jest na tyle barwny, że Teatr Nowy w Poznaniu, w spektaklu "Gracze" (część serii "Jeżyce story", przedstawił jego sylwetkę, mocno akcentując jego przyjaźń z Jackiem Kaczmarskim. Bard zadedykował mu powieść "O aniołach innym razem" oraz opisywał jego osobę w tekstach swoich piosenek.
Hobby
Teatr, biegi narciarskie, twórczość Jacka Kaczmarskiego.
Języki obce
J. niemiecki - biegle, j. angielski - dobrze.
tomi
z tym "wesoło", to bym nie przesadzał, bo nie wiedzieć kiedy - zbliżysz się do takiej granicy gdy niekoniecznie będzie do ogarnięcia - kpisz, ironizujesz, czy może piszesz na poważnie i nie będą za tobą tu wyczekiwali z tęsknotą, ale widać tak musi być, gdy piszą tu tylko młodzi, bogaci i inteligentni, nie potrzebujący pracować użytkownicy, i na jednym nicku każdy
ot, taka klątwa tombaka
z tym "wesoło", to bym nie przesadzał, bo nie wiedzieć kiedy - zbliżysz się do takiej granicy gdy niekoniecznie będzie do ogarnięcia - kpisz, ironizujesz, czy może piszesz na poważnie i nie będą za tobą tu wyczekiwali z tęsknotą, ale widać tak musi być, gdy piszą tu tylko młodzi, bogaci i inteligentni, nie potrzebujący pracować użytkownicy, i na jednym nicku każdy
ot, taka klątwa tombaka
Mam by wypic za zwyciezcow wieczoremi za tych co polegli mimo ze staly za nimi media....ktore byly jednostronne
co jest dla nas w tej chwili ważne, jakie mamy klimaty w polityce
Za komuny jak się do zsmp zapisałeś to miałeś mieszkanie od państwa. Prace wikt i opierunek zapewniali w mig
Dzis mamy te same czasy tylko kolory sie zmieniły na "strony" lewa -prawa
Żebyscie nie mieli pretensji ze nie byliście ,dane wam było iść pretensje do samych siebie mieć będziecie w razie W
Jeśli o mnie chodzi zarabiam tyle ile Polacy na zachodzie i wschodzie mieszkam w PL.
Nie muszę mieć żadnej zmiany nie potrzebuje jej po prostu mam wszystko czego potrzeba normalnemu śmiertelnikowi .
Nie muszę mieć żadnej zmiany nie potrzebuje jej po prostu mam wszystko czego potrzeba normalnemu śmiertelnikowi .
Pod wpływem nie wpuszczają ja juz bylem
Prace zmieniam na lepiej płatną mam mieszkanie ,samochód ,rodzinę ,jestem niezależny finansowo i wogole zastanawiam się czy mam na wybory iść bo po co
Zag mini 10 zakładów z chybika i aż 3 razy 3/5
Dziś jak o 14stej nie trafię 3/3 to w mini dziś nie zagram
Sebastian typuj mi lecisz 540 pamiętaj
Ty mi lecisz 540 pamiętaj
Bo w tamtą niedziele nie zagrałem przez ciebie i trafiłem 540 na sucho
Skan w profilu nie zagrałem przez Sebastiana i bym miał 540 zł
Dziś o 14 gram
Ciekawe jakie sa wyniki wyborów wawie i kraju nieoficjalnie można sprawdzić ale gdzie niewiem
Byłem w kościele na cichej na wyborach i w żółtej budzie teraz
Zbigniew nikogo glosujesz
Na lotto
Haze19, wielllki szcun dla Ciebie. Za całokształt. Pozdrawiam, właśnie dzisiaj z Poznania.
Kiedy wprowadza BYKOWE
Wrrrr, nigdy bym nie poszedl na wybory po mszy. Mam kilku sukienkowych w rodzinie. Foto na profilu, bez komentarza.
Gdzie można sprawdzić przecieki wyborów pistacje pomidory swetry 4lata temu bylo można
Odpocznij od wyborów. Przecieki tylko od Pionokia i blazna ur. 18.06.1949.
Michał zet
Tez rzadko chodze...bo nic sie nie zmiena,przechodza z partii na partie...
Znam jednego co wstąpił do tej rodziny jakieś 15 lat temu jaral trawę i Tp.... 2017 roku go widzę jako ksiadz i mu mowie COŚ TY ZROBIL a on mi odpowiedź ICH NIE POKONASZ TO PRZYŁĄCZ SIĘ DO NAS
Zreszta mam pociag pod nosem...chyba ze Wrzesnia,Kostrxyn Swarzedz to samochodem...nie chce mnie sie czekac
3 387 436.
3 387 639
MichałZet tys nie poszedł za księdza
Jak byłem mały 10 15 lat miałem gadali mi idź za księdza
Znam jednego księdza rok młodszy o demnie jak nie był księdzem poznał kobietę zaliczyl znią 1 raz pewnego dnia 24 godziny później przyszedł do niej z kwiatami i powiedział jej kończę z tobą idę za księdza i został księdzem
To może ten sam Zbigniew g pan co go znasz co będzie chrzcil kuzynki syna wczoraj nie był w stanie gadać cóż bywają ok może Ci panowie lecz ten się nie kryje z prawda z filmu kler jego dzieci matka fajna babka cóż 4 listopada może będzie trzezwy tak czy siak się napojemy
A teraz idę zagłosować napewno nie na kogoś z p ie s ani po ani z s l d
Ale co tam panienka przeżyła jak jej powiedział po pierwszym razie kończę z tobą idę za księdza