Wpisy 3 386 712 – 3 386 811
20 października 2018 18:54 → 20 października 2018 20:50, 100 wpisów
Nie wiem po co ludziom tak ogromne domy...po 150-200 a potem zostaja sami jak palce...Mi by starczyl dom na kolach ...fajna sprawa jak w USA
Juve prowadzi do przerwy z Genia 1:0 po golu RobaldoPiatek do dziela
Seboll
Tomi zioram juve Genua piątek się zdeka obudził choć raczej dali mu pograć 2 dobre okazję by pokonać szczesnego w ciągu paru minut
Niby tak tylko jeśli ktoś zapil w czwartek i się dopiero dziś obudzil
Gryzoń
Cza było nie rzucać banana...mi..
Teraz oddychasz pełna piersia
W nic nie gram...obserwuje
Z rana pisałem że odpuszcze lotto korci 1 zakładzik liczby podałem zdeka wyżej
Czymam 2 zl
Zerknij se i skomentuj
Oprócz mm
przypominam tak na wszelki wypadek, że dzisiaj w lotto można wygrać, aż 3 000000
W???
Do losowania
Aaa l
Lech nie ma wyjscia...musi wygrac dzisinaczej Korona odskoczy i dolaczy do Jagi,Lechii i Piasta ktore przekroczyly 21 pkt
Legia tez ma 21 pkt ale jutro grea z niesamowita W.Krakow ktora jest zaskoczeniem dla mnie podobnie jak Piast Gliwice...a cienkobstoi G.Zabrze,O Crakowii nie wspomne
Zorro mniej niż 0
______367
3 386 369. Frajerska chmuro sam chciałem tego bana ale to nie na twój móżdżek nie twój lvl cool
i druga ściema SebastianaM
3 386 346. Sebastian_M 2018-10-20 (12:07) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Słuchajcie dopiero sprawdziłem kupon i Eroinę wygrałem Nie wiem jeszcze co Ale w każdym razie mam wygraną w profilu dałem skan kuponu
a ołówkiem napisana kwota
co za tuman !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 386 346. Sebastian_M 2018-10-20 (12:07) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Słuchajcie dopiero sprawdziłem kupon i Eroinę wygrałem Nie wiem jeszcze co Ale w każdym razie mam wygraną w profilu dałem skan kuponu
a ołówkiem napisana kwota
co za tuman !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj będą gromy guru duma urażona jak by nie było co by nie było miszcz bo nie mistrz jest tylko ta hm 46 dziwne 5 jak by poprawione i jak by za każdym razem inne pismo
Czepiam się idę się puścić PS tak sm jak pisałeś jest spokoi tak powino być gdy nie ma cię
A WCZORAJ MICHAL PISAŁ o B i C
A SEBASTIAN NIE WIEDZIAL CO TO JEST, A MA NIBY PRAWO JAZDY
TO TEŻ TUMAN DO KWADRATU
A SEBASTIAN NIE WIEDZIAL CO TO JEST, A MA NIBY PRAWO JAZDY
TO TEŻ TUMAN DO KWADRATU
Dziadek skończ po wszystkich jeździć po
Banan będzie za chwilę albo dynia
Haze ponoć byłeś taki zakochany latem coś z tobą jest ze sam znowu czemu się nie dziwię
Witaj Brunetka również
Kawa o tej porze?
No to ktoś spać nie będzie mógł
Kawa o tej porze?
No to ktoś spać nie będzie mógł
Haze
Witaj Mi chal może jakiś film obejze a o 7 na grzyby
Mam kilka kategorii prawa jazdy, na motór też, a Ty jedynie przesiadujesz na tej stronie, a jak dostaniesz blocka, to wracasz pod innym nickiem, ja tu założyłem konto w 2015 i dopiero mam 2-gie, a widzę, że tu dziadkowie śledzą 10 lat tę stronę, a nie chcą zagrać w Zakłady Specjalne, to aż dziwne...
Miłego
Nie masz blokady