Wpisy 3 386 612 – 3 386 711
20 października 2018 15:46 → 20 października 2018 18:53, 100 wpisów
Alfa...nie liczę na sny...andromeda wysłała mi kupon na trzy losowania od dziś.
Moje sny sa teraz puste
Moje sny sa teraz puste
zrobiłem trzy wpisy pod rząd >>> za to też można bana zaliczyć
rzeżucha, kabaczek, marchewka , cykoria,........ -- jeśli jest to mowa nienawiści to automat mnie zaraz wykasuje
jestem jeszcze to podam mojego (p) na wieczór
{84} wspak , wejdzie nie wejdzie zaryzykować można
{84} wspak , wejdzie nie wejdzie zaryzykować można
94
zloty
Jest cisza wyborcza może dlatego bot wyłapuje niektóre wypowiedzi i daje za to bana
Ja już puscilam
Emotikony znaczą więcej, niż 1000 słów
Kupiłem 5 zakładów Mini, każdy pojedynczy i 5 MM, też każdy oddzielnie z Super Szansa. Na każdym kuponie jako ostatnia jest liczba 8.Juz ktoś o tym pisał. Zaś w Mini, w każdym zakładzie są po 2 i 3 te same liczby: 2,30,31,z wczorajszego dnia. Nie ma szans by aż 3 się powtórzyły.Zas w Lotto aż 4 są z poprzedniego losowania. Jeśli byś chciał takie na czwartek to ich nie dostaniesz. Tak są zaprogramowane zakłady do sprzedaży. Co o tym myśleć?
Miłego bez agitacji politycznej
3 386 580.
Jung też to kiedyś zauważyłem - dlatego niektórzy grają na powtórkowe ale stare kupony
3 386 661 to znaczy ze musisz skreslic swoje liczby ktorymi trafisz głowna wygrananp w mini lotka
powiedzcie mi taka zecz co robicie ze starymi kuponami kreslonymi przez was jezeli na nie nic niepadnie? czy je wyrzucacie czy zbieracie?
Zorro, jaką funkcje pełnisz na portalu, że ostrzegasz przed agitacja? Jakiś Ojciec Zaufania? Odpuść sobie. Już ktoś użył pewnego wyrazu za który dostał bana, a był to normalny wyraz, który został odczytany jako polityczny. W tym wyrazie też jest nazwa partii. Może dostanę ban? Poprzedni wyraz brzmiał sipw, czytaj wspak. Wszędzie nas szpieguja.Zajmij się typowaniem bo nie typujesz a zsejulcipzs. Jeśli jesteś inteligentny, rozszyfrujesz ten wyraz.
Arczibalik73 nie zbieraj takich kuponów bo dostaniesz zawału albo trafisz do wariatkowa.Leliej wyrzuć lub graj ponownie. Na zagraj po owanie miałem już 2 piątki w Lotto i 9/10 w MM.
Jung22 jesteś jedną z 50 twarzy Greya, nie znudziło Ci się jeszcze to bycie doktorem Jekyl'em i mr. Hyde'em...
Lecę
patrzyłam dziś jakiej już zdrapki za 1 zł nie kupować i wybrałam lotek
Jung22 a widzisz ja tez juz miałem kiedys 9/10 i 8/10 w MM, ale znalazłem całkowicie przypadkiem wczoraj kuponik do mini lotka z pewnymi liczbami i zastanawiam sie czy ich niepuscic i niegrac tez na nich kupon jest z 1997roku
troche ze snu śnił mi się znaczek pocztowy i chciałam zdrapkę o nr 175 lub 200 ale nie było takich
więc wzięłam nr 085 też z końcówką 5
więc wzięłam nr 085 też z końcówką 5
3 386 680 wyslij te numery zycze powodzenia
Cześć
22 pewniak do lotto z +
Jeszcze jedna bardzo lubię, to właśnie ta, która padnie dzisiaj. Wyślę dopiero o 21:13
Wielu jest marzycieli, chce wygrać. Czy wiecie kto może Wam spełnić marzenia?
Na to pytanie odpowiem po 22:00.Z Panem Bogiem Kochani. Tu jest odpowiedź.
Byłbym bardziej szczęśliwy gdyby wygrał pewien Portalowicz, który ma czwórkę dzieci a mieszka w 37 metrowym kojcu. Wspaniały, skromny człowiek.
Wirtualny Przyjacielu z Racibórza, zagraj o 21:13 Dzisiaj padnie 10/10 w Multi i kilka piątek w Mini.
Pprzykre...samo życie...dobrze że choć ma dach nad głową...tylko co to za życie...ale napewno ma pociechę z dzieci...i to jest ważne...wygranej dla tego Pana...słyszysz T-sik