Wpisy 3 384 562 – 3 384 661
18 października 2018 22:43 → 19 października 2018 06:48, 100 wpisów
Mysle ze dla Sebastiana dla rownowagi tez powinien byc banan...jak gramy uczciwie to ty pasko tez musisz byc uczciwy...
Szkoda czasu pasko uwielbia Sebastiana m paska nie ma on rzadzi co wejdzie ludzie uciekaja
Nawet jak się go ignoruje durnowato zaczepia cóż spadam w liczby
Skupcie sie na liczbach bo tracicie energie na mało istotne sprawy
Bot jest bez uczuć- na kogo padnie, na tego bęc to tak samo jak z grami losowymi, maszyna nie wybiera tego, kto ma wygrać
Miłej nocy
Dobrej nocy wszystkim życzę i mniej jadu
Kolejna 5 październik ładnie daje wygrać ehh ostatnio trzymając się swojej intuicji z wygranej spłacił bym długi wszystkie co mi się nazbierały a tak tylko odebrałem 19,40
No ja w tej chwili równiez nie ale jak sie wśpie to może coś mi przyjdzie , myśle ze wszyscy mają dobre pomysły problem w tym ze to sie tak czesto nie zdarza
3 384 580. dotam 2018-10-18 (22:48) CENZURA
jest pytanie za co hanusia i Robal dostali bana
Chyba się nie doczekamy odpowiedzi.
Ważne,że sebastian m dostał odpowiedź.
jest pytanie za co hanusia i Robal dostali bana
Chyba się nie doczekamy odpowiedzi.
Ważne,że sebastian m dostał odpowiedź.
Zacząłem grać tak na poważnie od października w mini noi dwa razy zrabalem sprawę bo dwie piątki by weszły za pierwszym razem wysłałem inne 5 losowań a za drugim zmieniłem liczby podczas wypisywania kuponu w kolekturze i to był błąd bo trzeba było się trzymać twardo swojego myślenia ale dwa razy pod rząd dwie te same liczby by weszły to jak cud a jednak ...
Czytałem porównanie Admina sondaży do naszych typowan.Poniekad się zgadzam z porównaniem.Na temat wyborów nie będę się wypowiadał.Wiem , że mocno zostaną sfałszowane na rzecz plantatora ryżu.
Czytałem ostatnio to co pisał Pan Pasko że numery z lotto pojawiły się w euro na drugi dzień ciekawa sytuacja
Godzina 23:00
Skończył się czat z adminem,odpowiedzi brak,to znak że od jutra trzeba znowu walczyć z
z idi........wpisami sebastiana m.
Już wykropkowałam,bo licho nie śpi.
Skończył się czat z adminem,odpowiedzi brak,to znak że od jutra trzeba znowu walczyć z
z idi........wpisami sebastiana m.
Już wykropkowałam,bo licho nie śpi.
Pasko musi mieć dobre z nim układy nie ma bata cóż wojna lub olewanie trolla który i tak będzie zaczepial w oczach paska jest nie skazitelny
gryks76
Ja wysyłam od pewnego czasu te same liczby.Może wpadną .
Ja wysyłam od pewnego czasu te same liczby.Może wpadną .
Emeryt liczby zapisze jeśli to nie problem o 14 sprawdziłbym czy miałeś rację
3 384 597. Mi_Chal
3 384 592. Putin
3 384 566. tomi77
3 384 560.
Mi_Chal witaj ponownie umnie tylko w mini 2 5 dzisiaj ale jutro mam nadzieje bedzie lepiej
2/5 w mini tylko kierpsko ale jutro bedzie lepiej mam nadzieje trafiłem 15,19 z tej 5w mini dałem 36 wyszło 35 obok a byla by 3 juz 3 w tym miesiacu w mini ale nie udało sie ale jutro bedzie lepiej
Vondeoff witaj , spokojnie
3 384 611. i tak trzymaj kolego graj na jednych i tych samych do poki nie wpadna Ci wszystkie to jest wlasnie to trzymam i zycze wygranej
3 384 634. Mi_Chal trzymaj sie ciepło dobranoc
o widze ze jest tez kolega z dusseldorfu
Cześć Arczi
Co nie możesz spać ?
Ostatnio trochę wygrywa ale rzadko daję scany bo strasznie tu zazdroszczą i nie chcę ich denerwować
Jest dużo ludzi spoko ale wiesz jak to jest elyta nie może nic wygrać i obgryzają pazurki ze złości
Ostatnio do elyty dołączyła też dusia niwstety. Ale taka jest prawda. Jednak to co pisałem ma coś na rzeczy. Rejon to rejon i podobni tam są ludzie. Nie wytykajac nikomu nic złego oczywiście
Pisałem rano będą kosy czyli 66 i były
Przepraszam pomyliłem . Pisałem że rano będą lustrzanki czyli 69 i były
I pisałem że wieczorem będą kosy czyli 66 i też były
Musze zacząć typować pewniaki bo trafiam
Jesteś Arczi ?
Bo sam do siebie nie będę pisał
W takim razie jak wszyscy śpią idę i ja spać
Dobranoc
Dobranoc
Córeczka do matki na plaży:
- Mamo dałam nurka....
- Córko, ty po maturze, nie mówi się dałam nurka, tylko dałam nurkowi... i żeby mi to było ostatni raz
- Mamo dałam nurka....
- Córko, ty po maturze, nie mówi się dałam nurka, tylko dałam nurkowi... i żeby mi to było ostatni raz
Użytkownik wicenty dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
3 384 651.
niema sebastiana ?
Cześć
Jestem