Wpisy 3 384 136 – 3 384 235
18 października 2018 19:38 → 18 października 2018 21:19, 100 wpisów
To nie jest miejsce na tego typu informacje
Już jeden z mędrców się odezwal
Dobrej nocy wszystkim inteligentnym.
Adis8, napiszę Ci sms ale pozniej
Konkretny22 taki żart, piszcie sobie co tam chcecie i róbcie co chcecie
Zorro, właśnie z Ciebie wywolalem do tablicy. Pozdrawiam.
Sorry za literówki. Już spadam
Tomi77, mam pewne zasady, które pielęgnuje. Nauczyła mnie tego wspaniała kolektorka.
Jeśli stoi za mną osoba zazdrosna że wściekłym wyglądem, nie wysyłam, idę do innej kolektury.
3 384 152. Konkretny22 NIE ROB TAK,poprostu podaj tak kupon ze swoimi liczbami kolektorowi aby osoba za Toba nie widziała twoich numerów skreslonych i numerami ku dołowi to przynosi szczescie,a osoba stojaca za toba sie nie przejmuj Dopoki nie widzi numerkow jest okej
Konkretny22 ja tak robie wchodze do kolektury czesc, czesc mowie nikomu nie podaje reki, bo to przynosi pecha,w szczegolnosci jednemu znajomemu ktory cały dzien stoji tam i wyzywa ze znow nic nie trafil w keno , itp, on zawsze wszystkim przynosi pecha, dlatego najlepiej go unikac choc facet jest spoko,ale po podaniu mu graby pech na całego, nie to zebym go nielubiał ale kazdemu przynosi pecha,facet strasznie marudny jest i zazdrosny o kazda wygrana lubi ludziom tez dogadac
Witajcie Filozofy
Co za wspaniałe przepisy na niegranie
1-den-Nie podaje ręki
2-gi-Rozgląda się czy przypadkiem ktoś za nim nie toczy śliny(z wściekłości)
Niecierpliwie oczekuję dalszych "porad"
Co za wspaniałe przepisy na niegranie
1-den-Nie podaje ręki
2-gi-Rozgląda się czy przypadkiem ktoś za nim nie toczy śliny(z wściekłości)
Niecierpliwie oczekuję dalszych "porad"
Jackwar.Nie każdego na to "stać"
Idę się puścić...pocałuję kolektorkę w rękę-Jeżeli mi to nie pomoże,to już nie wiem CO
Idę się puścić...pocałuję kolektorkę w rękę-Jeżeli mi to nie pomoże,to już nie wiem CO
Starszyźnie brakuje świeżości i polotudlatego od czasu do czasu warto zmienić nawyki i zagrać w coś nowego, np: Zakłady Specjalne
Meg
Cześć
Słuchaj megamocny wygrywa ale prawie nic o tym nie piszę
Taki przykład, nie, żebym do czegoś namawiał
Arczi komu nie podajesz ręki ?
01 kogo namawia mnie ?
Nie ze mną te numery 01234
A gdzie jest dotam ?
Co ?
Mówił że jak będą kosy lustrzanki to przywiezie mi wielbłąda i co były kosy lustrzanki 69 i dotam znikł?
PASKO CZEMU LUBISZ DRECZYC LUDZI NIE KTÓRYCH SWOIM PUPILEM DZIECKIEM WOJNY DOMOWEJ SEBUSIA M PSELDO OSIOL BRAWO TY
Mi ją nie mam 5 pewnych liczb do mini
Z drugiej strony 24 grudnia będą prawie wszyscy miło dla siebie a tak bij zabij
Ostatnio wygrałem w Lotto 4/6 scan w profilu może coś z tego sobie dobierzesz ?
Do Mulatki już podaję
4,19,66
4,19,66
To jest trzon
Mi wyślij pewnikiem i wygraj 5/5 w Mini
Ja dziś liczna kosy 66
Ja dziś liczę na kosy 66
Wysłałem dziś też Eroinę
Na jutro bo jutro piątek
Mam też jeden mini za 1.25 zł
Myślisz ze coś trafimy ?
Mi i co wygrał?
Myślisz że pewniaki dadzą Ci 5/5 ?
Zawsze jestem dobrej myśli ale zawsze wychodzi brak wygranej niestety
Hej tu korektor paska...cofam wpisy,czytam,pladruje...i cos zwesze moze
Nie wiem właśnie pytam czy ktoś próbował bądź sprawdzał czy ktoś podawał pewniaki po losowaniach mini muszę to w domu rozkminić bo ostatnio działam ostro z ogarnięciem dobrej 5
Panoramix
To ja 18 x 2 z ochlapem...i mleko z miodem i orzechy wloskie niby na mozg dobre
Tom... orzechy jestem na tak podobnie mleko nie mówiąc o miodzie
Ja się nie boję kotów
Ja sam nie wiem czego się boję
Chyba tylko własnego cienia bo jakiś taki duży
Chyba tylko własnego cienia bo jakiś taki duży
jeżeli to będzie Mufasa z dżungli to się można bać,zwłaszcza że Mufasa ma wielkiego ..cenzura..
Co do pewniaków w wolnej chwili sobie sprawdzę jak to wypada i czy wogole ma to sens
Panoramix nie molestuj Ayi słowem
Viagry Ci potrzeba
3 384 220. Aya zabobonną to może nie jest ale w XXI wieku ludzie nie boją się kotów jak kiedyś bardziej Panów ubranych w czerń (Komornik)
My gramy z Korona w sobote...Leszek w kratkeraz wygra,2 x przegra...potem patrzy ze lokomotywa odjezdzajednak nie z napisem Lech...
Taka prawda