Wpisy 3 383 821 – 3 383 920
18 października 2018 15:32 → 18 października 2018 17:24, 100 wpisów
dotam ja mysle dobrze tylko Ty moj tekst odczytujesz inaczej ZDEKA, Ja tego nie napisałem Ci po złosci,wcale a Ty domnie ZARAZ SIE CISKASZ
Cześć
ZŁOTY MAM TAKA NADZIEJE
Dziś trafiłem 4/5 i 4/7 w Mulatkę
3 383 826.NO TAK ZASZKODZIŁODLATEGO JA WOLE OWOCE
Arczi brawo za 5/5
Sebastian:Co to jest za warzywo:
zaczyna się na literę: B. 5 liter.
zaczyna się na literę: B. 5 liter.
Arczi i za to że się mnie nie słuchasz i nie zagrsleś 5 liczb tylko 10
SEBASTIANZA TRAFIENIA,widziałes i le banów tu dzis poleiało poczytaj sobie do tylu, niedaj sie sprowokowac wedrowcze netowy bo bedzie ban
To jest wędrowca bruczany
Bany?
A za co te bany ?
Za złe typowanie ?
Raczej nie czytam tego co było
Ja dziś podałem 3,25,69 i weszło 2/3
dziekuje sebastian i za te gratulacje i za te kopniakidotyczace tej wczorajszej 5/5, ale miałem wogole multiego niepuszczac ale pusciłem choc szkoda ze nie na 5/5 a na 10/10 ale ta 8liczb tez tam trafiłem, moglo byc wiecej ale jest mniej nastepnym razem bedzie lepiej mam nadzieje teraz tłuke w mini
przepraszam 5 liczb trafiłem nie 8 blad czeski
Byś miał 700 zł
Może w końcu przekonasz się do tego co ja ci ciągle mówię i powtarzam żeby grać 55
sebastian cofnij czata i poczytaj sobie , a co do kwoty to zgadza sie jak dlamnie dobry by był poczatek na gre w mini lotka
Graj 5 z pięciu i Jak wygrasz pięć liczb to dostaniesz 700 zł człowieku a 700 zł sobie zainwestujesz i wtedy może wygrasz 77 i następny etap przejdziesz
Teraz skręć w prawo
Sam widzisz r ci że teraz jadę samochodem i nie mogę czytać czat a nie mogę gotować bo teraz mówię jadę samochodem
ale jak ja zawsze to mowie pomallutku i do celu małymi kroczkami, jesli ma byc to bedzie czy teraz czy pozniej ale bedzie
Arci mówisz pomalutku i do celu a chcesz jeść w Wielką chochlą nie najesz się wielką ochotą bo dużo się rozleje
Witaj Michał witaj witaj witaj
3 383 848 wiem wiem cały czas mi to powtarzasz i wkoncu tak zrobie jak trafie w mini
Dotarłeś do celu
R ci tyle razy ci mówię zacznij grać 5 na 5 dwulatkę wygrasz 700 zł to będziesz miał na granie
sebastian najpierw 5z5 w mini apotem mulatka
Dobrze zgadzam się
To teraz gramy w Mini
Ja w Mulatke będę grał
Arczi tys tak mądry innaczej czy ślepy jak ten Oslomul pupil paska ciemnys arczi jak sebus wy może bracia czy siostry
Pokazałem wpisy sebusi i twoje ukrainca maja polewe CoZ pasko popularna będzie strona na wschodzie dzięki twemu sebusi owi śmiech na wschod
Kto tu obraża mojego kolegę
Arczi napiszę Ci na @ jaki jest skrót tego szynszyla
Uśmieszek się
Meganka
Meganka gramy dziś w Mini
gryks76 od bij odemnie ok? czy ja sie ciebie czepiam człowieku?czytajac twoje teksty tu na czacie o polakach i nieraz mam wrazenie ze sam masz chyba nie pokolei w głowie wszystko i wszystkich krytykujesz poco to robisz? jestem normalna osoba ani nie jestem slepy ani madry inaczej jak tu piszesz widze co sie dzieje na czxacie i chciałbym abyscie wszyscy te wasnie juz skonczyli z sebastianem, chce aby tu był spokoj i przestancie tez jechac po Pasko bo to jest niesmaczne juz
3 383 886
tak sebastian dzisiaj gramy tylko w mini
3 383 837. Sebastian_M 2018-10-18 (15:36) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Czy to czasem nie jest prowokacja ?Albo tylko tak mi się wydaje ?
Pytanie do Was,obrońcy sebastiana m.
Czy to czasem nie jest prowokacja ?Albo tylko tak mi się wydaje ?
Pytanie do Was,obrońcy sebastiana m.
emerytko46 nie podoba mi sie ten tekst co przytaczasz tu 3 383 837.sebastiana nie powinien tak pisac w ten sposób
ja jestem jego obrońcą ale ale ostatnią nie płaci za obronę a ja z czegoś muszę żyć
3 383 895.
Zachowujcie sie przyzwoicie..to ze Seba ma myslenie dzieckal...trudno ja swoje typy daje na wieczor
41,43,44,47,48
41,43,44,47,48
Myślenie dziecka żeś go tomi podbudowal będzie z siebie dumny... Tomi
Arczi był ochroniarzem to gryks uważaj z troski piszę jak do człowieka
Gryksio
Na w.68*67***
Sebus mulatki ci się zachciało...
Gryksio co wygrałeś???
Gryzoń jesteś???
tomi77 ja nie sieje tu zamentu zadnego ja chce aby tu był spokój i wszyscy z soba byli zgrani i sie wzajemnie szanowali to jest stronka poswiecona grom liczbowym, a nie pierdzieleniu głupot i wzajemnemu sie obrazaniu,
Gryksio zerknij na moje i powiedz ...
Jo jo kto to widział???
Ty nie musisz pracować ciągle wygrywasz
To ile ty kuponów puszczasz???
Isa jestem w pracy ruscy robią polacy młodzi tylko telefon trza gonić