Wpisy 3 383 502 – 3 383 601
18 października 2018 09:51 → 18 października 2018 13:20, 100 wpisów
emerytka 46
Wszyscy stąd uciekają jak tu wchodzisz ?
A dziwisz się ?
Bo ja się temu nie dziwię spójrz na siebie i nagraj to co piszesz a też przestaniesz tu wchodzić jak zobaczysz swoje nicki na tej stronie
Wszyscy stąd uciekają jak tu wchodzisz ?
A dziwisz się ?
Bo ja się temu nie dziwię spójrz na siebie i nagraj to co piszesz a też przestaniesz tu wchodzić jak zobaczysz swoje nicki na tej stronie
PRZEZ TEGO BLAZNA NIE DA SIE TU USIEDZIEC Z LUDZMI POGADAC BO TWOI PUPILEK ROZWALA CZAT STRONE SLEPY JESTES CZY JAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok kończę tę rozmowę z osobą która wybiera się do psychiatry.
Idę na dwór bo ładna pogoda baj baj
Idę na dwór bo ładna pogoda baj baj
Sebastian_M
Weźmiesz jeszcze zniewag na twoją klatę ? Biedaczku.
Weźmiesz jeszcze zniewag na twoją klatę ? Biedaczku.
bawcie cyferki ale żeby coś z tego wynikło ,nie kruszcie kosy o kamień
Gryksio jak wygrane,???
Druid
Sebastian.
A to rozmawiałeś sam z sobą przed lustrem ?
A to rozmawiałeś sam z sobą przed lustrem ?
Gryksio senne; 45*56*27*67*61*44*53*26*4*17*8*21***???
nic ciekawego wczoraj 4/6 z 2 obokami o reszcie mozna zapomniec coz dzis jest nowy dzien
Ze ja
czyli mam podstawic oboki i bedzie gitara sekundka...... tak ty bo w momecie kiedy dalas wpis o liczbach chcialem o nie zapytac
Masz 61??? Wśród p....
Tak wogole to nie masz z nich nic???
żebyś nie ryczal po los.
Ciekawe czyj klon
57
ladna pogoda jesiena odpowiednia na dobieranie liczb do multi mini lotto
W miejscowości Maków Podhalański padła wygrana 258 080,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Stargard padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Krosno padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
isa przeanalizuje twoje liczby nie ma co sie oczywiscie moim zdaniem sugerowac
To co typujecie tutaj również staracie się wysyłać? Czy wysyłacie inne liczby?
Moja propozycja aktualna...wszyscy od pon grajmy w mini a zostawmy multi w domuchociaz 1 tydzien
45*56*27*67*61*44*53*26*4*17*8*21
45 owczem oczywiscie czemu nie moze isc za 43 i 44 z powtorka 42??
56 moze sie powtorzyc
27 niech spi
61 67 dawno nie bylo ja nie ruszam
26 53 21 z 45 jak pisalem mam
04 tez troszke jej nie bylo hm za 07 moze kto wie myknac a 17 byla o 14h nie wiele daje 08 nie bo nie cierpie srodkowych a bylo 7 i 9
45 owczem oczywiscie czemu nie moze isc za 43 i 44 z powtorka 42??
56 moze sie powtorzyc
27 niech spi
61 67 dawno nie bylo ja nie ruszam
26 53 21 z 45 jak pisalem mam
04 tez troszke jej nie bylo hm za 07 moze kto wie myknac a 17 byla o 14h nie wiele daje 08 nie bo nie cierpie srodkowych a bylo 7 i 9
isuniu potraktuj to prosze jako zarcik gdyz wszystko sie moze zdazyc powodzenia
mi chal co typuje to wysylam oprocz tych typowanych tez cos jeszcze czasem
Ja aktualnie wysyłam tylko mini lotto ale ostatnio głupi raz nie wysłałem 5 a drugi raz zmieniłem dwie liczby przed samym wysłaniem a tak by wpadła spokojnie 5 ale musiałem się obejść smakiem i odebrać wygrana z 3 liczb
dobra bede zioral jak sie spokojnie zrobila najwidoczniej P A S K O tak nie lubi
Nie no chciałem wysłać ta piątkę ale mówię wysłałeś juz 5 innych zakładów to mówię wystarczy zresztą nie chciało mi się ruszyć po 20 by wysłać i poświęcić 5 min drogi noi niestety później żałowałem jak cholera
Zobaczcie...wrzucajac kase w mini sprawiamy ze za 3\5 placa nie 15 np 18 zl...Chyba ze nie ma 5 trafionej,jednak ostatnio prawie wchodza co losowanie
pewnie z tym roznie bywa nie ktorzy graja we wszystkie gry ts nie ktorzy maja swoja 1 ulubiona gre lub 1-3 i w nie graja czy stalymi liczbami czy tez zmieniajac ziorlem bylem ale sie zmylem
Tomi co do piątek ostatnio często padają aż szkoda że sam człowiek jak skreśla trafia po max dwie liczby niestety
isa oile lukasz k.2 p.48 z 10-tek na dzis 30 stki gdzies nie daleko
Gryxtez musze wybrac...samo mini albo multiw mini ciezko nawet 3\5 trafic...o mult nie wspomne choc gram na 5 liczb...same stratyale gram dalej jednak w mini
Ja kiedyś grałem tylko multasia później puszczalem od czasu do czasu mini a lotto raz na jakiś czas prędzej odpuszczę mini lotto niż multi
Ep czy ss czy ej czy kaskada parę razy puszczalem czy keno to nie dla mnie zabawki owszem ep ss typuje dla zabawy
Orientuję się ktoś kto tutaj jest najmłodszy na multipasko? Czy jest jakiś wiekowy minimum?
3 383 175. Jung22 2018-10-17 (23:08) Totolotkowo
Jutro zagram ostatni raz w Euro, nie na chybił trafił, a na swoje.Wysle je dopiero w piątek na ostatnią chwilę.Nie będę się posilkowal żadnymi statystykami.Tajemnica jutrzejszych liczb kryje się pod data 04.06.2015
Poproszę @
Jutro zagram ostatni raz w Euro, nie na chybił trafił, a na swoje.Wysle je dopiero w piątek na ostatnią chwilę.Nie będę się posilkowal żadnymi statystykami.Tajemnica jutrzejszych liczb kryje się pod data 04.06.2015
Poproszę @
Cześć
Jutro piatek
Jutro gramy w Eroinę
Do wygrania jest 335 000 000 zł
A liczby dodatkowe to 3 i 6
Teraz myślę nad tymi pięcioma liczbami Co proponujecie?
0123?
Super
Mini tez trudne...jak 4 czy 6 miniakow na losowanie to maszyna...chyba ze kto system gramnie na to nie stacmoze inaczej...nie wierze w system
Mini to nie jest trudne Ja mam przeważnie za każdym razem dwie liczby z pięciu Arci też ma jedną dwie liczby i trafia 3 z pięciu także to nie jest takie trudne mini chyba jak najłatwiejsze grą trzeba będzie się chyba przerzucić jednak na mini bo Arci ma rację
Tom system jest dobry ale rozpiska a nie skreślić 10 licz /5
Najlepiej się gra z 12 liczb w mini
Zagrałem raz i miałem dzięki temu 3 tojki w Mini
Pomysł o tym
juz chyba smroda nie ma mozna pisac cieszyc sie do momentu jak troll sie pojawi odezwie by wepchac w swe durne zabawy zaczepki przekrecania wpisow co zrobic pupil paska
To teraz typujemy liczby
M
Najpierw do Mulatki
Najpierw do Mulatki
Proponuję liczby 3,25,69 jako trzon
jednak jest coz trza isc na inne strony paska z tym czyms zostawic lub gdzies moze pozniej bedzie lepiej pasko brawo ty
Jeśli ktoś chce grać na 3 liczby to proszę
Jeśli to za mało to zaraz dodam następne dwie liczby
51,57 to są te liczby które pasują do tych trzech które podałem wcześniej
I teraz jeśli komuś za mało 5 liczb bo chcę wygrać na przykład 7 liczb albo może 8 to podam następne dwie liczby żeby każdy mógł wybrać tyle i liczb ile chcę zagrać
Proponuję liczby 77 i 80
Jeszcze dla tych którym za mało jest 7 liczb w mulatka dodam następne 3 taką osobą jest na przykład Arci który uwielbia grać 10 na 10
W miejscowości Bełchatów padła wysoka wygrana w zdrapce Krzyżówka XXL
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
I co jeszcze?
witam