Wpisy 3 381 979 – 3 382 078
16 października 2018 22:07 → 16 października 2018 22:36, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 3 539 917,20 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 263 607,50 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 GŁÓWNE WYGRANE w wysokości 2 000 000 zł
Ile wygranych
a powyższy wpis gryks76 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
gryks uważaj teraz nie wiadomo za co wsadzają
gryks uważaj teraz nie wiadomo za co wsadzają
Zbigniew dużo
Miłość mam do żony do ludzi to zależy ale nie miłość do ludzi nie jestem gejem
Pasko Jeszce nie ustawił by na swojego pupila jak coś się źle napisze by blokowało
Proponuję olać lotto, wszystkie jego produkty i wszelkie zestawienia , typy i typowania.Lepiej być przystojnym cukiernikiem , kręcić lody, które smakują nawet zimą za jedyne 100 złotych bez podatku.Pozdrawiam.
Tak miłość do kobiet no chyba że wolisz ty miłość do facetów to ok
Myvictory lubisz miłość z facetami przyznaj się to nic złego ja tylko miłośc uznaje z kobietami nie wstydzę się
Dzis kupilem styropian,siatke i klej...chcialem paragon a goscwypiasal to na kartce i zapytal czy moze bycco mam z tym zrobic?
Znow kota odwracasz ale co zrobic masz zone faceta to.nie wstyd
mam pytanie do Pasko , jak nazwać kobietę lekkich obyczajów, by nie dostać bana
Ty lubisz milujesz facetów a sebus ho wie chyba lubi cię umuwcie się bedzie tu spokojnie
R o z w o d k a
Pod latarnią
W przeciwienstwie do ciebie myvictory ja z kobietami ty z facetami maja z ciebie używke
Caster Semenya...czy to uczciwy bieg na 800?zobaczcie foto zanim cos napiszecie
Myvictory
Pracujesz z chorymi ludźmi ? To przy twoich zdolnościach terapeutycznych,nigdy ich uleczysz.Przepraszam,może jednego uleczysz-sebastiana m.Spróbuj.Wszyscy na MP będą ci wdzięczni.
Pracujesz z chorymi ludźmi ? To przy twoich zdolnościach terapeutycznych,nigdy ich uleczysz.Przepraszam,może jednego uleczysz-sebastiana m.Spróbuj.Wszyscy na MP będą ci wdzięczni.
Gerdi z niego taki terapeuta jak z koziej d trąba sobie nie umie pomoc a co dopiero komuś a sebusi nic nie uratuje pomoże cóż życje bije zabije
Dusia ty tyje dajesz na lekarstwa
pa
3 381 952. Sebastian_M 2018-10-16 (22:00) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
A ja myślałem że ona siedzi cały czas w fioletowej budce
Pisze się WE fioletowej budce.Nieuku.
A ja myślałem że ona siedzi cały czas w fioletowej budce
Pisze się WE fioletowej budce.Nieuku.
dusia drobiazg prosiłaś to pomogłem trafiłaś to na zdrowie Gratulacje po raz drugi
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Tomi mam tu kolegę DARKA KTÓRY MI ROZPISUJE JE NA 5 /5BO JA SIĘ NA ROZPISYWANIU NIE ZNAM
To daj wygrac wszystkim..po co mamy o suchym pysky siedziec...a ten Darek ktory to?
KĘDZIOR JAK BĘDĘ MIAŁA SENNE TO KORZYSTAJ Z NICH BO wchodzą DZISIAJ NIE WESZŁA JESZCZE 23 TO JEJ PILNUJ
Sebastian_M
A teraz galopuj do fioletowej budki,tylko nie zgub "kloca"po drodze,bo smród się
rozejdzie po całej wsi.
A teraz galopuj do fioletowej budki,tylko nie zgub "kloca"po drodze,bo smród się
rozejdzie po całej wsi.
Dusia po co mamy o suchym pysku siedzieć daj namiary na tego DARKA Znam jednego co siedzi
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Idę
Za lodziare nie Mozesz dostać bana. Za jachu też nie dostaniesz.
Pasko wiem że masz na to wyjebane tak jak ja pisząc to twoja strona twój cyrk twój klaun Sebastian pewnie masz swoje dzieło gdzieś że taki debil jak większość wie niszczy ta stronę ludzie mają dość pisania wola tylko typować brawo ty to ile 24h 48h
Za powyższy wpis gryks76 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Gryks
Zbigniew żebyś się wyśmiewał jak nie wejdą ...
on typuje cały czas
on typuje cały czas
Gryks uwazasz sie za lepszego ale przez takich jak ty stronka spada szczegolnie prowokacje antypolskie