Wpisy 3 381 342 – 3 381 441
16 października 2018 07:32 → 16 października 2018 10:46, 100 wpisów
-z kondonatakabladamałojebiedaczkamożezjebanana -tak trzeba pisać jak już ktoś musi aby nie dostać bana
Za powyższy wpis zloty stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Tylko 5 osób.
Krasnalka.
Przerwa.
lewy i tak tu nie jestes mistrzem pewien sm jest tu nie tykalnym przez pasko liderem
ciekawy artykuł do kawki na dziś " Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i Medialnej ojca Tadeusza Rydzyka oferować będzie nowy kierunek studiów dofinansowany przez Narodowy Bank Polski, jednym z warunków przyjęcia będzie opinia od proboszcza"
tak więc gramy w zakłady specjalne kasa potrzebna na specjaslne dofinansowania
tak więc gramy w zakłady specjalne kasa potrzebna na specjaslne dofinansowania
Dlatego nie gram w to nie będę dokładal tej mafi biznesowej by mogli swe biznesy rozwijać i rodziny utrzymywać imprezowac a dwa 5zl wolę dać na mini czy multi o lotto nie wspomnę wolę się bawić z ts dokładac do sportu różnica jest taka że czasem ts coś daje on ten pan i jemu podobni nie takie mam zdanie ps tym wpisem nie miałem zamiaru rozpetac wojny itp tak na marginesie jak by co a teraz proszę o liczby do multi mini lotto
Cześć
Co robicie ?
kedzior13
Super
kedzior13 zaraz Wam coś podpowiem
Myślę że dziś powinny być kosy lustrzanki czyli 69 to pierwsza liczba
kedzior zaczelo tufic ja spadam w mapki moze pozniej bedzie lepsze powietrze papa
Zaraz podam następne bo na jedną pewnie grać nie chcecie ?
kedzior13 zaraz to sprawdzę
http://memy.tapeciarnia.pl/memy/kawusia-we-wtorek-na-dobry-humorek.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Ja w mapki nie chodzę bo tam kurz
Wolę Yanosika
Wolę Yanosika
Dzień Dobry
Kędzior
Gryks
Gryks
kedzior13 poczekaj chwilę zaraz Ci coś podpowiem
Kędzior jesteś?
Bo mam takie liczby że mucha nie siada
Szkoda że Ciebie nie ma
Dobrze tak zrobimy
I kupimy Kolumbijskie Pesos .
Takie jak w moim profilu
Takie jak w moim profilu
Tak
Witkaja wierny sluchacz radia Maryja napisalem ze nie gram w zaklady specyjalne?
tomi77
My też nie gramy w zaklady specyjalne
No pewnie....Czas wzrastania,piatek 21.30 pytasz dalej...westerplatte mlodych piatek 16.30
eh a mialem popisac nie da sie troll szuka ofiary do gierek papa
tomi tak szybko bo zapodaje g jakims ........ nie no ok jak sluchasz bede grzeczny...... polacy nie sa jedyni zobacz niemcy hiszpanie co manto dostali u siebie rosja awansuje wyzej z tego co pamietam
Co macie na 14...?multi maszyna jeszcze caly wtorekslucham tez Tok Fm by bylo smiesznie i do rownowagi
Rosja pod wrazeniem...my pod murem...choc jeszcze tli sie iskierkatrza wysoko portugalie ogracproponuje dwa Piatki wystawic
w dywizjii b beda niemcy islandia chyba hiszpania moze nie byc zle do gry z san marino daleko
Ja Lewego rozumiem troche,wiedzial z kim mu idzie i z jaka taktyka....dwoch napastnikowinnowacja stala sie kula u nogo Brzeczka
dzis mecz francja - niemcy daje 3-0 minimum no chyba ze bedzie mega odrodzenie niemcow dostana takiego kopa tak zaczna grac jak nigdy dotad ale i tak sa gorsi od reprezentacji polski w brameczkach polacy maja 3-5 a niemcy 0-3
tomi lewy mnie rozbawil mowiac ze musza duzo poprawic duzo sie nauczyc mowi to pilkarz w wieku 29 lat kiedy jest mu blizej do emerytury niz do poczatku kariery
on i jemu podobni wiekowo doswiadczeni zawodnicy niemalrze wsio powini juz umiec no chyba ze jest innaczej swiadczy to o braku w wyszkoleniu z czasow juniorskich moim zdaniem w szkoleniu od malego lezy przyczyna takiej gry reprezentacji i nie tylko tej 1 zobacz jak graja mlodzi
czemu najlepsi jadac za granice przewaznie grzeja lawe cos w tym musi byc
Mial na mysli nowa taktyke Brzeczka...Wlosi polewaja z naszego trenera....Trza mu dac czas ale Nawalka zaczal lepiej o niebo
czas tak owszem jak i mlodym na zgranie tylko zeby grali zgrywali sie a pana lewandowskiemu blaszczykowskiemu grosickijemu glikowi zrobic mecz pozegnalny gdyz oni przeciez juz beda wiekowi by walczyc o euro czy ms
dragowski bednarek kaminski kownacki piarek reca szymanski swierszczok kurzawa np niech graja w kazdym meczu od 1 minut niech cisna walcza nawet jak przegraja to po walce moze z czasem cos z tego bedzie
Tomi77.Uważam,że Ty i wszyscy Portalowicze powinni kupić po 5 zakładów specjalnych.To tylko 25 zlotych.Pomagasz uzdolnionym studentom nie tylko z Torunia.To jest Święto Niepodległości Polski.Warto świętować z Lotto.A na rocznicę powstania Radia Maryja też będą zakłady specjalne .Alleluja i do przodu.
Każdy kto otrzymuje 500 plus powinien grać w Lotto za jedyne plus 500.Tym sposobem pieniądze wrócą do budżetu państwa.Dziennie gram za 100 zł i choć nie Wygrywa, mam satysfakcję, że pomagam Polakom i premierowi na import ryzu by każdy Polak był syty.
W kazdej Kolekturze kupuje produkty Lotto.Wy też kupujcie.Nie palcie papierosów,nie pijcie piwa, lepiej grajcie w Lotto.
oo tak z 500 plus sie zgodze tylko i tak ceny jakie sa beda co ma wzrosnac wzrosnie a ci co dostaja 500 plus do pracy i tak nie pojda bo i tak dostawac beda ciekawi mnie co bedzie z nimi jak skonczy sie kiedys 500 plus beda dawac na dorosle dzieci tez a co z ich emerytura przejma po tych co zmarli przeciez tyle kasy gdzies poszlo tyle ludzi poumieralo przed emerytura a skladli placili
Dotam,gram, gram,gram w la.ciu z jamichu
W poznaniu 2 wygrane w lotto ta sama kolektora roznica pare godzin nadania kuponu dziwna sprawa w tv otym mówili
https://businessinsider.com.pl/finanse/handel/ceny-papieru-toaletowego/bl9gr34.amp
Pamiętam ze w Brzesku 2 wygrane padly ale mini pewnie ludzie biorą zużyte kupony i wysyłają bo są leniwi
W Skrzyszowie nadal niewiadomo kto wygral te 37 baniek mówili w tv mieszkam tu i tez niewiem kto
W miejscowości Szczecin padła wygrana 253 469,30 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gdzie ta miejscowość leży?Juz wiem. To tam też można grać w Mini?