Wpisy 3 381 242 – 3 381 341
16 października 2018 00:02 → 16 października 2018 07:32, 100 wpisów
wielki brat u góry czówa
Napewno 2 mini 1x lotto z plusem a multi 1-2 zakłady może z trafika
no liczby wychodza ciekawe ostatnio
08,19,45,48,54 te mi sie widza inno na 14h ide spac moze w dzien do poludnia cos wpadnie
dobrze kombinujesz z ta 5 liczb tez bym na nia stawiał dzis nie wyszła za to jutro moze wyjsc,juz o 14tej dobranoc
Pasko-nie chce mi się wierzyć.że to Ty osobiście wyprawiasz te hopsztosy z banowaniem
Ty zapewne tylko opracowałeś ten kretyński automat
Za powyższy wpis gonzaga stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
11,12,13,14,15,16,17,18,19,20 .... 4/10 .- 3 641 zł . patrzcie jak bym trafil jak bym puscil systemik w mini na 10liczb dzisiaj, dobre nie ale nie wysłałem i niema
Gonzaga pisał z dwóch komputerów.
Za powyższy wpis Junak56 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Pasko powinien podać spis zakazanych wyrazów.
Trzeba omijać tę d.u.r.n.ą stronę.
dobre
strona jest spoko tylko niektórzy ludzie nie umieja sie dostosowac do innch ludzi, sa opryskliwi,i jedni drugim dosrywaja. a to zupełnie jest niepotrzebne
a gdzie sebastian jest?
nie typuje liczb na dzisiaj juz?
nie typuje liczb na dzisiaj juz?

arczibalik a Ty co tak się cieszysz z tych banów,dopiero co miałeś sam...
Cześć
Co tu się dzieje?
Co to za hałasy?
Co to za hałasy?
Po co do mie piszecie na @ żeby tu wejść?
Pali się czy co ?
Witam Was ale o tej godzinie nie piszcie mi wiadomości bo już spałem
No to słucham?
Co to ?
Budzicie mnie i cisza?
Budzicie mnie i cisza?
Gonzago ,czas szybko mija,zapewne nic tu nie stracisz...do Miłego
Ja tylko wpadłam wyłączyć kompa a tu takie banany znów
Ja tylko wpadłam wyłączyć kompa a tu takie banany znów
Co to za lorey?
Kim jest ten lorey?
Lorey jesz banany ?
W nocy to się nie je nawet bananów
Rozumiesz ?
Rozumiesz ?
Masakra.
I ja mam Was wszystkiego uczyć?
I ja mam Was wszystkiego uczyć?
Proszę o to żeby mnie nie budzić
Jutro kosy lustrzanki czyli 69 zapamiętaj to sobie ok ?
Już mi się nie chce przewijać czatu o czym rozmawialiscie
Nie ma nikogo to idę spać. Widze5zWidzę że muszę tu przychodzić bo jak mnie nie ma to rozrabiacie
Jak przychodzę nastaje spokój
Cisza
I tak ma być
I to jest przestroga .
Bądźcie grzeczni bo jak nie to wrócić mogę
Bądźcie grzeczni bo jak nie to wrócić mogę
lorey trzeba było wejsc domnie na KG Wczoraj i zobaczyc jak makler i vondeoff smiali sie ze mnie i co makler pisał pod moim adresem,kiedy ja dostałem bana ,vet za vet, nigdy sie niesmiej z nikogo bo to samo moze i spotkac CIEBIE a oni zemnie łacha darli wiec teraz przyszła kryska na matyska
czesc sebastin co tam słychac jak tam liczby?
sebastian jutro kresl liczbe 66 najprawdopodobniej wyjdzie wraz z 69
lorey jestem im taki zyczliwy jak oni dla mnie byli zyczliwi,napisali cos co komus sie nie spodobało i dostali za to bana,a smiali sie ze mnie, oni mysleli ze sa bezkarni, a tu niestety zonk na 24 h, ale to nic odpoczna sobie troche od czatu beda mieli wiecej czasu teraz na przemyslenia nad soba jak mi to wczoraj makler napisał ze bede mial wiecej czasu na siłownie z jego gatki wychodziło tak jakbym niemiał czasu cwiczyc,a ham wiele czasu wolnego i moge cwiczyc sobie kiedy i ile chce
ja tam nie jestem im wrogiem, ale nie lubię chamstwa i przytyków komuś,i jak to mowia niesmiej sie dziatku z czyjegos wypadku,kto pod kim dolki kopie ten sam w nie wpada
ja tu staram sie ze wszystkimi zyc w zgodzie i nie oplówam nikogo, a sa osoby ktore mnie oplówaja, które zemnie szydza i sie smieja zemnie za to ze jestem uczciwy, wielu osobom sie nie podoba ze tu wogole cos pisze,i ze wogole sie tu odzywam,wystarczy wejsc do mnie na KG i sobie poczytac, i za to te osoby nie ponosza zadnej odpowiedzialnosci bo mozna obrazac widac ludzi , tak to wyglada ale coż
wchodze tu kiedy chce i kiedy mam ochote, tak samo na silowni ćwicze bo chce, i nie robie tego dla kogos i z musu, tylko dla samego siebie, aby sie dobrze czuć, sport to podstawa
Dobrarobimy takie coś,każdy wpisuje nieprzyzwoite słowo i efektem tego będzie,że każdy będzie zbanowany,Pasko zobaczy,że ten BOOT wyrazowy nie ma sensu,bo nikt na czacie nie będzie pisał,a więc piszędupa
sport to zdrowie i dobre samopoczucie dlatego tez apeluje do wszystkich osób przesiadzcie sie z samochodów na rowery i zacznijcie aktywniej spedac czas, zrobcie cos dla siebie i dla swojego zdrowia bo od siedzenia w samochodzie rosnie dupa
noż kuźwa też się nie udało?to znaczy,że takie słowa można wpisywać?
czesc galik miło CIE widzieć,
próbuję wpisać słowo jakieś żebym miał blokadę,ale to mi się nie udaję,no chyba mam chody u Pasko
galik widze co piszesz ale powiem Ci nie trudz sie nie warto tego robic, ale musiałbys napisac coś chyba politycznego wtedy masz zonka murowanego czyli bana, oni tak pisali cos tam
bo nie okresliłes osoby do kktorej sie zwracasz np.czubek
widzisz widac wielki brat juz chyba usnoł i juz nie banuje lub CIE lubi i masz wzgledy jakies , pewnie masz racje lepiej typowac liczby sobie
galik ale nieboj sie jeszcze nieraz dostaniesz bana, jak wielki brat doczyta czata
nie wiem czy wiesz,ale pierwszego banana na 24h dostałem właśnie ja,za słowo 'p r o s t y t u t k a' i to użyte w kawale
Za powyższy wpis galik stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
noi przyjacielu doskakałes sie według zyczenia teraz pewnie i ja znów dostane
galik nieboj sie 24 h szybko minie jak z bata strzelił i znów wrócisz spowrotem na czata i bedzie ok
Pasko brawo to mi się podoba te 24h tylko widzisz galik ma ubaw zabawkę powinien dostać więcej h byłby spokój od jego mądrości no i sebusia m czy on jest normalny cześć co robicie nie piszcie mi meila
Tylko czemu pasko wpuszczasz sebusie m osła nr 1??? Meila mu piszą w psychiatryku takie coś jest
Galiczku do mądrych nie należysz za których się uważasz wręcz przeciwnie cóż to nie lata ty tak masz
Do pracy idziesz gryks ze nie spisz
Szpiegów 3
Nie wiem co Pasko stara się osiągnąć na tym czacie, jak za takie słowa są ludzie wykluczani na 24 h. Jedno jest pewne czatowników będzie coraz mniej i rzadziej , ze mną włącznie
Dot... admin nie będzie niańczył dorosłych userów , niestety wielu miast zrywać kupony ts z wypłatą drze nieliczne często włosy z cudzych głów a czuwająca sztuczna inteligencja sieje przy tym banami na ślepo... orwelowski świat czy tu ,czy w ralalu coraz bardziej wszechobecny . Bawcie cyferki
Nie,nie , zwalczanie a przesadzanie to dwie różne rzeczy.Zobacz za jakie słowa osoby dostały bana, przecież to normalne określenia funkcjonujące w życiu publicznym, to kto normalny będzie chciał czatować?
Dla mnie to bez znaczenia czy ten czat jest czy go nie ma. Nic z niego nie wynika ,ale czasem warto było ze znajomymi podyskutować. Pozdrawiam
Tym bardziej,że atmosfera często toksyczna ...udanego typowania