Wpisy 337 721 – 337 820
9 czerwca 2011 14:15 → 9 czerwca 2011 15:19, 100 wpisów
keri1 skąd jesteś?
chciałbym jeszcze tylko dodać żeby nie strona multipasko to chyba prędzej bym zjadł kupon że zdenerwowania niż bym zobaczył jaki jest wynik

Gratki wygranym. U mnie 3/8 ale mamy jeszcze wieczorne losowanie będzie lotto i mini
ja także mam na wieczór kupon mini lotto na 10 zakładów wysłany wczoraj w Poznaniu
anierski hehe no właśnie czytam..bo mnie nie było jak było losowanie...cóz cały ts

liluś dopiero wróciłam z pracy
a tam nie mam mozliwości wleźć na poczte
a tam nie mam mozliwości wleźć na poczte
Witam wszystkich graczy też uwielbiam grać 

jocia na teraz 1/6 lipa
nie wiem czy Ci gratulowałam ..bo zabiegana dziś jestem..ale gratki za 3/3

nie wiem czy Ci gratulowałam ..bo zabiegana dziś jestem..ale gratki za 3/3

typki na minilotto :8,17,23,32,39
witaj krysia miałaś coś dziś o 14:00
Bonus Multi Multi: 240 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
agablus....kalabria nie typowała,nie wiem czy będzie czy wymienic ja na kogoś innego?
krysia bo ja wczoraj miałem z Poznania wygrane 9 złotych a dziś o 14:00 3/10 bez plusa zobaczę co będzie wieczorem bo mam multi multi plus oraz mini lotto na 10 zakładów także wysłane w Poznaniu
Witam
Mam do Was pytanie. Ile kosztuje 1 zakład w mini lotto w systemie na 8 liczb 1, 25zł czy 70zł?. Pytam, ponieważ pierwszy raz chciałem zagrać systemem w mini lotto na 8 liczb - 7 blankietów po 8 zakładów co daje 56 zakładów. Pani w kolekturze wzięła jeden blankiet i powiedziała, że mam do zapłaty 560zł a nie 70zł. To tak wychodzi, że jeden zakłd w takim założeniu kosztuje 70zł.
Pozdrowionka
Mam do Was pytanie. Ile kosztuje 1 zakład w mini lotto w systemie na 8 liczb 1, 25zł czy 70zł?. Pytam, ponieważ pierwszy raz chciałem zagrać systemem w mini lotto na 8 liczb - 7 blankietów po 8 zakładów co daje 56 zakładów. Pani w kolekturze wzięła jeden blankiet i powiedziała, że mam do zapłaty 560zł a nie 70zł. To tak wychodzi, że jeden zakłd w takim założeniu kosztuje 70zł.
Pozdrowionka
vanilla.....trzeba było nic nie zmieniać,pierwsza myśl podobno najlepsza

multi no to super zawsze coś
...ale z tych mini coś z pewnością będzie

...ale z tych mini coś z pewnością będzie

adlero13 w tym przypadku rzeczywiście jeden zakład w mini lotto na 8 liczb kosztuję 70 złotych
krysia wierzę w to ale nie zapeszam bo w mini lotto na tyle grania jeszcze nic nie wygrałem
choć prawda w mini lotto gram tylko od przysłowiowego święta

mozesz sobie pozyczyć