Wpisy 3 376 605 – 3 376 704
10 października 2018 17:33 → 10 października 2018 21:29, 100 wpisów
wczoraj double double w Lotto i Super Szansie, a dzisiaj czarny kot na zdrapce przebiegł komuś drogę i wygrała " na waciki ", czy 10.10. może być też 10/10 w Multi Multi
Osa idziesz ze mną na skałki?
Miłego popołudnia i wysokich wygranych wieczorem
Wieczorem ni gramy
Ty możesz nie grać, inni zagrają
Tak. Jak już zagrany puszczony zakład to nigdy go nie drzyj Nie wyrzucaj do śmieci tylko sprawdź wieczorem czy coś wpadło
Żeby naprawdę wygrać, trzeba grać na 10 liczb tomi77
Miłego
Zbigniew w co dziś grasz ?
Na 10 nic nie wygralem...raz z maszyny 7\10 przy 4 a tak...po ra zka
Idź już 1234 i nie żegnaj się tak czułe bo się
Gdzie jest K30 wyjechał?
Miał zabrać ze sobą dziewczyny z MP
Jak to umarł?
Kogo ?
To pokroił coś czy nabroił?
Tomi na którą jutro idziesz do szkoły?
gryksio ja tak na szybko typowałam bo nie było czasu no i z twoich już nie mogłam skorzystać..
bo by było za dużo kuponików
ale się fartło..
bo by było za dużo kuponików
ale się fartło..
Sebastian kiedy twoje kosy wejdą
Były już dziś pisałem że będą lustrzanki i były
Moje kosy 22 32 70 puszczone na dziś
Zbigniew nie typuj moich Kos czyli 66 razem z kosami lustrzankami czyli 69 dlatego że one rzadko ze sobą występują
Zbigniew Zaraz sprawdzę ale zawsze czekaj aż sprawdzę i dopiero puszczę i dobrze?
To zmień kosy
Zbigniew masz znikome szanse że wszystkie trzy wejdą w dniu dzisiejszym chociaż życzę ci żebyś wygrał
Zbigniew jak ja mogę zmienić kosy kosy to są kosy i tyle Tylko pamiętaj nie graj tych koc razem kosy 66 razem z kosami lustrzankami rzadko wchodzą razem
Sebastian podaj swoje kosy na dziś
Wczoraj 2 razy 3/5 Zag dziś w mini nie gram
z fb jprd a ludzie tyle zarcia wywalaja itp
https://bezuzyteczna.pl/oto-fotografia-autorstwa-kevina-177314
https://bezuzyteczna.pl/oto-fotografia-autorstwa-kevina-177314
po co utylizowac zywnosc jak mozna ja rowzdawac biednym czy wysylac do afryki
przeciez to "ludzkie" ze jak ktos za cos zaplacil to nie bedzie rozdawal za darmo
ale co wy wieznie systemu mozecie powiedziec jedynie sie podporzadkowac
Sebastian M, to taki multipaskowy koziołek-matołek, może dlatego padły 2 wygrane w super szansie, chociaż czasami są ograniczenia jego wpisów, żeby mieli coś do powiedzenia inni czatownicy, którzy naprawdę chcą grać w Lotto
Wysokich wygranych wieczorem
Kozy to brzmi dziwnie i śmiesznie, ale kto gra w Lotto ten wygrywa
Miłego wieczoru
Ale lepsze jest to że chleb rano kosztuje tyle co wieczorem choć wieczorem to już...stary chleb
Robaldo nie gra bo został oskarżony o gwałtA Real naciskał by ten wypłacił odszkodowanie pierwszej ofierze 33 latcetak trudno to powiedzieć w radio A nie kręcić
Choć lepszy Jerzy Dudek który stwierdził że gdyby by inny trener Błaszczykowski wcale nie zostałby powołanyza uczciwość
Spisek
TS
Dziś
Wieczór
m4 i m4 kod 271z
Złamana pętla
Poklepać cię poputinku
Pęknięta kula
Usterka. Koniec.
Kto inny jest na pierwszym miejscu
Frekwencja wsrasta
Wzrasta
Hm ciekawe czy to kilka osób czy jedna tak się nudzi czy ktoś ze starych MP tak się nudzi że tworzy nicki
Pewnie ziorne przed pracą jak by co miłego i sukcesów w zabawie z ts
Sebastian. Rosja.
100.0%
50.0%
50.0%
50.0%
50.0%
50.0%
50.0%
Sebastian M na jednym koncie nie możesz to następne, Ty jesteś w zmowie z putinkami reszta użytkowników, którzy grają w lotto mogą pisać, droga otwarta
W losowaniach wysokich wygranych
Maszyna pieknie losowala
16,27,29,47,67 i dupa...a nie chce dluzej ten sam puszczac
16,27,29,47,67 i dupa...a nie chce dluzej ten sam puszczac
Zorro sam sie gubie...po co komu tyle nickow?chyba zeby glupcow z nas robic...czy Bog tego nie widzi?
Rece opadaja...ide po jablko bym zapomnialBrzeczek cos trabil ze niby Lewego z Piatkiem pusci...co pare godzin inna decyzja
Tomi77
Na Twoim miejscu pogonił bym tego piekarza
U mnie na 1/2h przed zamknięciem>rabat 50%%