Wpisy 3 375 922 – 3 376 021
9 października 2018 20:44 → 9 października 2018 21:30, 100 wpisów
Pokonamy już niedługo
Adin
Adin
Czekamy co powie zgrywus ?
3 375 926. Sebastian_M 2018-10-09 (20:45) Kosy to 66 i 69
--------
--------
Zgrywus teraz jest wśród nas zgrywus zawsze patrzy co my tu piszemy. Zgrywus ma 20 lat zgrywus lubi piękny świat.
Ciekawe czy karolandia jeszcze istnieje ?
Panoramix one będą nagie?
Całkiem nagie?
Myśli co by tu napisać
On jest tu cały czas
Sebastian_M
Jesteś głupszy niż to siano,które składujesz na ostrą zimę.
Jesteś głupszy niż to siano,które składujesz na ostrą zimę.
Okaże się o 21.40 czy mieliśmy rację
Makler grasz coś?
Na dziś
Nie piję fioletowej,tak jak sebastian
Będziemy coś pili ?
Victory
To będziemy razem spali ?
Myvictory
A jak "chłopak"się pastwi ,to tego nie widzisz ?
A jak "chłopak"się pastwi ,to tego nie widzisz ?
Ja z kim ?
Emeryt Tobie dziękujemy za liczbusie
Jesli uwazacie sie za lepszych inteligentniejszych to byscie poziom czymali a tak to troche smutne
Victory
Tomu chyba nie myślałeś że ja i panoramix?
My hetero
My hetero
Jutro graja dwie moje ulubienice tenisa ziemnego...sercem za M.Linetty ,rozumem za Sabalenka
Czarów słuchaj
Podam Ci pewnikiem po to żebyś w końcu ze mną wygrał bo mi nudno tak wygrywać z Tobą cały czas
Ja nie wiem co tam maszyna dala,w samochodzie kupon miedzy plytami cd
3,25,69
Wygrywaj i daj scan
Ktoś wyszedł z nory ?
Masakra
Tomi polacy jak wygraja z portugalia włochami będę się cieszył jak zremisuja się nie zdziwije jeśli polegna cóż będą inne mecze coś zmienić będą musieli bo tak będą tkwić w dole wczoraj dawałem remis z portugalia lub porażka z wlochami remis
My niby wystawiamy najlepszy sklad....Portugalia bez Robaldokpiny robia albo maja w d...puchar narodow
Ja i tak zyje tenisem...chocial kopana tez lubieale tu woleye,returny,dropshoty,slaysyale ogladam tylko kobiety...
Tomi chciałbym kiedys iść na mecz jeszcze raz reprezentacji polski wspaniale uczucie szczególnie pod czas hymnu byłem parę razy za kazdym razem cudownie
Kiedyś lubiłem oglądać tenis ale to za czasów stefi graf agasiego o ile dobrze napisałem
Co do kopanej jeszcze fajne jak by piątek z lewym od początku grali apropo piątka w genui nastąpiła zmiana trenera nowy były przylazl
I Nawratilowa...to byly czasyLubilem Jelene Dementieva...ona tez juz nie gra
Anna Kurnikowa tez fajnie grala...to zona Enricue Iglesiasafajna laska
Tera to Daria Kasatkina...pikna ze ciezko sie oglada jej meczei nasza Magda Linetty tez piekna
Dotarłem do pracy kawka losowania i 8 h może czasem ziorne na zielona za wasze i moje wygranych
No tak ....jednym kuponem to albo trafic moge 3\5 multi abo komara zabic
Na wieczor 30 zakladow mini