Wpisy 3 375 722 – 3 375 821
9 października 2018 17:18 → 9 października 2018 19:55, 100 wpisów
To pewnie znacie, jak zółwie sie umowiły w lesie na flaszkę i się okazało, że nie wzieli lyteratki Wysyłają jednego i ten odchodząc mówi..nie zaczynajcie beze mnie. Mija rok i spragnione zółwie otwierają w końcu flaszke a ten z za drzewa drze sie...wszystko widze jeszcze nie poszedłem
A propo giełdy. Kiedyś troszkę wygrałem a mam na osiedlu takiego intelygentnego Żulika Zawsze mu daje 2 zł i nigdy sam o nie nie poprosi. Lubię go. w ten dzień gdy wygrałem na giełdzie mowię sobie ...a co tam i kładę na jego alabastrowej białej dłoni nie skalanej pracą całe 5 zł On tak patrzy na mnie chucha na tego piątaka i mowi...widzę panie Gabrielu, żeś pan na nogi stanął
Tak mnie rozbawił, że miałem ochotę dać mu cał a dyche ale rozlożyłem mu na raty bez żyrantów
https://www.youtube.com/watch?v=FaXP0eQr_xA Tym miłym akcentem Do Wieczorka Kochani Moi
Kiedy te wybory mam dość gdzie nie wejdę spojrzę ulotka czy oni nie mają na co kasy wydawać tyle zwierząt dzieci głoduja itp eh
Szkoda było by dla odmiany wesoło po od kilku lat żenada hipokryzjiaa
Odsłuchałem kilka taśm z restauracji Sowa i sobie tak myślę JP Czego oczekiwać od ludzi oderwanych od pługa granatem
zycie to tylko 15 godzin, wstajesz napieprzasz 15 godzina i idziesz spac
a jutro znow dzien swistaka
a jutro znow dzien swistaka
Ja pracuje po 12 h
Wtym tygodniu od 19stej do 7 rano
Czytałem właśnie o synu konkubinie pana k.wojtyly tzw jp2 o tajemniczych zgonach jego syna o zgonie tajemniczych okolicznościach konkubiny o tuszowaniu tego wszystkiego przez kk tzw cóż nie on 1 i nie ostatni nawet jeśli to nie prawda nie zdziwilbym się haj się nie dziwię że tak mogło być hm a może tak zagrać na ich liczby
Kiedys mialem fajna gadke z wikarym....pogralismy w tenisa a on mowi...sluchaj kosciol jest jak firma a proboszcz to szef...jak kiepsko dba o firme ida do konkurencji parafianiei u mnie to sie dzieje...chodza di kosciola sasiadujacego z moja parafia
k29
Pasko usuń to poniżej bo już po promocji 6/6 i wstaw cos o zakładach specjalinych
Tomi chyba gupa pali i grą sam i udaje że zapracowany
Typuje to i żyje
To od kiedy te specjalne?
Cześć
Osa masz kupon specjału?
To będą specjały
Specjał to gra 5z45 liczb
I nie ma
Adin
Dwa
Tri
Adin
Dwa
Tri
Dziś Mulatka i proponuję dać liczby
69 czyli kosy lustrzanki
69 czyli kosy lustrzanki
Do tego trzeba dodać 3
Taka trójka na dziś. Czytajcie i notuje uważnie
3,25,69
3,25,69
Tri
A było tak pięknie i znów dziecko wrócilo z przedszkola i dorwało się do klawiatury
Że akurat musi otwierać multipasko.Moze ma taką stronę startową ustawioną
Że akurat musi otwierać multipasko.Moze ma taką stronę startową ustawioną
Część kasy ze zakładów specjalnych zasili fundusz biednych studentów?A gramy z okazji 100 lecia czyli nie gram ,tak drogo 5 zyla
Byłeś już WE fioletowej budce ? A może W fioletowej budce ?
Cześć
Co się tu dzieje ?
Piszą mi na @ żebym szybko wszedłem MP bo coś tu się dzieje
Tomi masz rację trzeba odrobić lekcje
Adin
Jacunn jest ja nim jestem
Seba z czego?
Lekcje...
Kiedyś było tu fajnie...
Jak i w życiu
3 375 795. jacunn 2018-10-09 (19:07) MP-Najlepszy Portal O lotto
Jest tu może jakiś haker