Wpisy 3 375 614 – 3 375 713
9 października 2018 15:16 → 9 października 2018 17:10, 100 wpisów
Kędziorek masz p.??
Ja właśnie po teraz
No to
No cóż, P a s k o nie raczył odpowiedzieć, czy pewna osoba ma narzucony limit 3 wpisy/h.
Będę omijał z daleka tę stronę.
Będę omijał z daleka tę stronę.
Analizując to wszystko antypolak sobie pisze wojny i obrażania poziom dno tylko będę typował nie z cierpię anty, odpuszczam
Pasko był pod presją i w koncu ograniczył robienie głupców z czatowników
Cześć
Komu ograniczyli pisanie ?
Adin
Komu ograniczyli pisanie ?
Adin
Ja tam na Pasko nie narzekam. Siedziałem u niego w więzieniu ze 3 razy ale tylko za użycie niedozwolonego określenia. Nikomu nie ubliżałem
Zima idzie takze nie ktorzy sami bedą sie pchac do celi od Pasko
Raz ze cieplo to i pojeść da
Raz ze cieplo to i pojeść da
Wędrowca netowy Omijaj tę stronę szerokim łukiem bo jesteś kłamcą i Twoje pomówienia nie mają pokrycia w rzeczywistości. Jeszcze raz powtarzam mogę pisać ile chcę ograniczyłem się do 3 wpisów na godzinę ponieważ Pasko prosił mnie żebym leciutko ograniczył pisanie i nie był numerem jeden wśród dających wpisy.
Dwa
Dwa
Rozumie Sebastian ale zeby zatkac buzie niedowiarkom to napisz 4 posty z rzedu
Makler...gość miał długiego aż se przydreptywał i docenty radzą ile mu uciąć. Jeden, że 10 cm drugi , że 20 a salowa która to słyszała wtrąca się...czy wyście zwariowali ? Psuć chlopu taki interes to nie lepiej mu nogi naciągnąć ?
Jacunn i zaraz spełnię Twoją prośbę Ponieważ jesteś pierwszy który mnie o to prosi nikt z pozostałych użytkowników tej strony nie prosił mnie o to żebym napisał 4 posty lub 5 dlatego uważałem że nie muszę tego robić.
GABRIEL
GABRIEL
Makler..dlaczego paskonie usunie tego nicku na j a mi dal wtedy banana choc nue dokonczylem slowa
Nie mogę się doczekać czwartku bo mam prośbę do Pasko by zrobił ranking wszystkich rankingów i wyłonił stu najlepszych zliczając punkty
659,,,, nie panimaju,,,
to TY napisz do Seby zeby Ciebie nauczyl typowania multi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to TY napisz do Seby zeby Ciebie nauczyl typowania multi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wersja druga...nie chcesz mieć do gleby nosa to napisz na Sebe do-nosa
Wersja druga...nie chcesz mieć do gleby nosa to napisz na Sebe do-nosa
Słuchajcie tak się przyzwyczaiłem do tych trzech wpisów na godzinę że zapomniałem że mam napisać czwarty ale to chyba już jest ten czwarty prawda czy nie Jak on widzisz do tej pory pisałem 3 posty na godzinę i widocznie było ci mało No to teraz piszę już więcej niż 3 posty
I pamiętajcie tak jak pisałem nie mam żadnego Ograniczenia
Też jestem człowiekiem i mam dużo spraw do załatwienia takich codziennych dlatego mniej trochę pisałem ale teraz może będę miał więcej czasu No bo jak tak bardzo za moimi postami tęsknicie tak na przykład jakun bardzo tęsknił
To może jeszcze jeden chcesz ?
Maklerku to wszystko nie było potwierdzone przez 3 giełdy rozumiesz ?
Ja to sobie pomyślałem teraz, że gdyby nie było ograniczeń to byłoby strasznie bo w co tu nalać wódki by się nie rozlała na boki
Sebastian M .
Jesteś ograniczony ?
Jesteś ograniczony ?
Będę Wam podawał liczby choć jedna osoba chce wszystkim wmówić że mam tylko niecelnie czyli chybione.
Babka z toska mowi ze ...gdyby nie i maly sklepik...musialaby zamknactaki tlok
Ale to do czasu
Tak
Gabryś, pamiętaj, że bez ograniczenia - picie wódki może mieć zgubne skutki
A jak z gramatyką sebastianie M ?
Byłeś WE fioletowej budce,czy może W fioletowej budce ?
Byłeś WE fioletowej budce,czy może W fioletowej budce ?
Nie puj wódki bo rozum będzie krótki
każda kolektura powinna mieć sprzedaż alkoholu. Ja na trzeźwo nie kreślę
GABRIEL u mnie jest lotto mat w monopoliwym
Maklerku Ty kreslisz po fioletowe ?
Ja nie mogę
I dlatego żadna giełda nie potwierdza Twoich liczb ?
No skąd miałem to wiedzieć?
Ja zawsze kreślę z moją lubą na metodę 69 Ja swój kupon na jej pupie a ona swój na moim brzuchu
Sebastian M kreśli po fioletowej,dlatego ma 5/5 codziennie.
Gabriel ona na Twoim brzuchu ?
To jak to robicie ?
To jak to robicie ?
Ale numer
Dziś będą kosy lustrzanki czyli 69
Sebastian nie potrafi już się skupić.Alzheimer nie pozwala.