Wpisy 3 375 562 – 3 375 661
9 października 2018 14:03 → 9 października 2018 16:51, 100 wpisów
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 0222263
Wylosowany numer to: 0222263
Typowania Super Szansy
pozer wytypował(a) 2479563 - wygrana 10 złJulia usia wytypował(a) 1562963 - wygrana 10 zł
drawde43 wytypował(a) 1989263 - wygrana 100 zł
Dopisano wyniki Kaskady - 05,06,08,09,11,13,14,15,17,18,19,21
3 375 478. emerytka 46 2018-10-09 (12:40) Chorzów.
Sebastian M
Może dotrze do twojego łba- We piszemy przed wyrazami,które zaczynają się od spółgłoski
W lub F.
Poczytaj sobie Poradnię językową PWN,albo przypomnij sobie czego uczono w szkole.
Ale masz wybaczone ,bo alzheimer działa.
Ale się sebastianie M skompromitowałeś swoją znajomością gramatyki.
Sebastian M
Może dotrze do twojego łba- We piszemy przed wyrazami,które zaczynają się od spółgłoski
W lub F.
Poczytaj sobie Poradnię językową PWN,albo przypomnij sobie czego uczono w szkole.
Ale masz wybaczone ,bo alzheimer działa.
Ale się sebastianie M skompromitowałeś swoją znajomością gramatyki.
uuuuuuu i sie zrabalo na wizji
TS losuje moje liczby z opóźnieniem.
Na wtorek miałem liczby na Plusa:
>> 21 - 16 <<
/pełna wersja 21 - 16 - 9/
Na wtorek miałem liczby na Plusa:
>> 21 - 16 <<
/pełna wersja 21 - 16 - 9/
3 375 481. tytoniasz12 2018-10-09 (13:02)
na 14:00
27,28,59
pewne
59
na 14:00
27,28,59
pewne
59
Dowiedziałem się że to Ty wędrowca napisałeś na mnie ze jestem kłamcą tak ? Przyznaj się i udowodnij mi to przy wszystkich ok ?
Udowodnij mi swoją racje bo inaczej Ty będziesz kłamcą
Tri
Udowodnij mi swoją racje bo inaczej Ty będziesz kłamcą
Tri
ja dzis pusciłem jednego luznego mini a tak dla checy , i wiadomo jak zwykle dupa zimna z 7 trafione tylko 1 liczba, czyli oznacza to ze trzeba niegrac w mulatke tylko grac wylacznie w mini, tu sa realniejsze umnie trafne ostatniotrafienie 1/7 poprostu zenada
przepraszam multi puscilem nie mini i 1/7 tylko wpasadło zenada , to znak ze trzeba grac tylko mini
zgrywus
tak to jest jak sie nie korzyszta ze swoich stałych liczb zapisanych na profilku normalnie szkoda gadac
1,5,7,10,53,63,65,71,77,80 ....... 7/10 .......... 140 zł
1,5,7,10,53,63,65,71,77,80 ....... 7/10 .......... 140 zł
na wieczór tylko mini i nic wiecej, szkoda kasy na inne gry
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
jesli ma byc to bedzie, i tego sie trzeba trzymac tylko na wieczór puscic jeden zakład i czekac az liczbusie wpadna
co tydzien 3 w mini to lubie
dobra narazie wszystkim miłego dnia wszystkim zycze
Angierskitez nigdy nie gralem stalymi...kiedys wpadnie ale kasy full by grac wszystkimi
3 375 461.
no trzeba czasami czasu i konsekwencji
stalymi grac trzeba zawsze
stalymi grac trzeba zawsze
mogłem sobie te dusi senne dołożyć to dowaliłem oboki i klops
a ja w sumie nie wiem czy moge czy nie moge bo jestem po pracy jak i przed praca zastanawiam sie czy isc spac czy moze jeszcze nie
a tak powaznie to piweczko jak mam nocke to z rana aczkolwiek nie tak samo smakuje jak po poludniu czy wieczorem ...
ale chyba piwko mozna z rana, skoro dopiero na nocke do roboty
Angierskikiedy tescik
I jak real???
Kędziorek masz p.??
Ja właśnie po teraz
No to
No cóż, P a s k o nie raczył odpowiedzieć, czy pewna osoba ma narzucony limit 3 wpisy/h.
Będę omijał z daleka tę stronę.
Będę omijał z daleka tę stronę.
Analizując to wszystko antypolak sobie pisze wojny i obrażania poziom dno tylko będę typował nie z cierpię anty, odpuszczam
Pasko był pod presją i w koncu ograniczył robienie głupców z czatowników
Cześć
Komu ograniczyli pisanie ?
Adin
Komu ograniczyli pisanie ?
Adin
Ja tam na Pasko nie narzekam. Siedziałem u niego w więzieniu ze 3 razy ale tylko za użycie niedozwolonego określenia. Nikomu nie ubliżałem
Zima idzie takze nie ktorzy sami bedą sie pchac do celi od Pasko
Raz ze cieplo to i pojeść da
Raz ze cieplo to i pojeść da
Wędrowca netowy Omijaj tę stronę szerokim łukiem bo jesteś kłamcą i Twoje pomówienia nie mają pokrycia w rzeczywistości. Jeszcze raz powtarzam mogę pisać ile chcę ograniczyłem się do 3 wpisów na godzinę ponieważ Pasko prosił mnie żebym leciutko ograniczył pisanie i nie był numerem jeden wśród dających wpisy.
Dwa
Dwa
Rozumie Sebastian ale zeby zatkac buzie niedowiarkom to napisz 4 posty z rzedu
Makler...gość miał długiego aż se przydreptywał i docenty radzą ile mu uciąć. Jeden, że 10 cm drugi , że 20 a salowa która to słyszała wtrąca się...czy wyście zwariowali ? Psuć chlopu taki interes to nie lepiej mu nogi naciągnąć ?
Jacunn i zaraz spełnię Twoją prośbę Ponieważ jesteś pierwszy który mnie o to prosi nikt z pozostałych użytkowników tej strony nie prosił mnie o to żebym napisał 4 posty lub 5 dlatego uważałem że nie muszę tego robić.
GABRIEL
GABRIEL
Makler..dlaczego paskonie usunie tego nicku na j a mi dal wtedy banana choc nue dokonczylem slowa
Nie mogę się doczekać czwartku bo mam prośbę do Pasko by zrobił ranking wszystkich rankingów i wyłonił stu najlepszych zliczając punkty