Wpisy 33 753 – 33 854
22 listopada 2008 08:34 → 22 listopada 2008 23:53, 100 wpisów
tu matematyka nie ma nic wspolnego z gra trzeba obrac taktyke i grac tym samym sposobem do skutku i miec troche szczescia pozdrawiam
c.d.:
Nawet gra na "O" z 5 liczb wykazuje mniejsze prawdopodobieństwo trafienia niż gra na 1z80 liczb , bo 22,71% - i dopiero przy grze na "0" z 4 liczb to prawdopodobieństwo przechyla się na korzyść takiej gry , bo wynosi 30,83% wobec tych uprzednio wykazanych 25% dla gry na 1 liczbę z 80.
Nawet gra na "O" z 5 liczb wykazuje mniejsze prawdopodobieństwo trafienia niż gra na 1z80 liczb , bo 22,71% - i dopiero przy grze na "0" z 4 liczb to prawdopodobieństwo przechyla się na korzyść takiej gry , bo wynosi 30,83% wobec tych uprzednio wykazanych 25% dla gry na 1 liczbę z 80.
własnie te trochę szczęścia decyduje o wygranej ponawiam moja prośbę napiszcie gdzie można grac typami które nie wejdą czy można w fortunie z góry dziękuje
"jaro":
a Ty uważasz , że z czego wynikają kursy w grach liczbowych w firmach bukmacherskich - jak nie z rachunku prawdopodobieństwa???
a Ty uważasz , że z czego wynikają kursy w grach liczbowych w firmach bukmacherskich - jak nie z rachunku prawdopodobieństwa???
"melania":
w TOTOMIXIE masz kurs 1,22 na to zdarzenie i jego iloczyn uzależniony od ilości obstawionych liczb.
w TOTOMIXIE masz kurs 1,22 na to zdarzenie i jego iloczyn uzależniony od ilości obstawionych liczb.
Edi dziękuje a oprócz totomixsa jeszcze gdzies przyjmują bo totomixsa mam na drugim końcu miasta
to sa typy na dzisiaj
39,44,58
10,17,38,52,54
10,17,38,39,44,52,54,58
to jest gra, byc moze wejda albo nie,nie dzisiaj to moze jutro ale matematyka nie ma nic wspolnego z gra trzeba miec troche szczescia pozdrawiam
39,44,58
10,17,38,52,54
10,17,38,39,44,52,54,58
to jest gra, byc moze wejda albo nie,nie dzisiaj to moze jutro ale matematyka nie ma nic wspolnego z gra trzeba miec troche szczescia pozdrawiam
"melania":
jeszcze poza TOTOMIXEM możesz tak zagrać w firmach:
a/ TIPSPORT
b/ MILENIUM
bo FORTUNA w tej opcji nie przyjmuje.
jeszcze poza TOTOMIXEM możesz tak zagrać w firmach:
a/ TIPSPORT
b/ MILENIUM
bo FORTUNA w tej opcji nie przyjmuje.
"jaro":
gdyby firmy bukmacherskie kierowały się czynnikiem "szczęścia" a nie TWARDYMI PRAWAMI MATEMATYKI to dawno by z torbami poszły.Raz jeszcze Ci powtórzę , że w długim okresie czasu na jaki to firmy są nastawione , prawdopodobieństwo jest po ich stronie i z tego właśnie prawdopodobieństwa wynikają kursy zdarzeń np. te 3,2-1,22.
Dla ludzi myślących jasnym jest to, co tu na ten temat po wielokroć pisał PASKO, a co ja dziś tylko przypomniałem - podając prawdopodobieństwa dla "0"z6 jako 16,66% i dla "1"z80 jako 25%.
gdyby firmy bukmacherskie kierowały się czynnikiem "szczęścia" a nie TWARDYMI PRAWAMI MATEMATYKI to dawno by z torbami poszły.Raz jeszcze Ci powtórzę , że w długim okresie czasu na jaki to firmy są nastawione , prawdopodobieństwo jest po ich stronie i z tego właśnie prawdopodobieństwa wynikają kursy zdarzeń np. te 3,2-1,22.
Dla ludzi myślących jasnym jest to, co tu na ten temat po wielokroć pisał PASKO, a co ja dziś tylko przypomniałem - podając prawdopodobieństwa dla "0"z6 jako 16,66% i dla "1"z80 jako 25%.
Nie chce mi sie dyskutowac bo znow dojdzie do konfliktu,ktos ciagle chce wykazac ze nic sie nie oplaca to trudno,ale podam wam prosty przykad choc nie chce mi sie tyle pisac ale trudno,co sie nie robi dla dobra kuklkowiczow.Podam 7 zetawow po 6 liczb ktorymi gralem i pokarze ile mozna by zarobic,bo to jest warzne a nie bzdury co sie oplaca a co nie,to nie jest MOPS zeby kazdemu potrzebujacemu dawali.Ale jestem zwolennikiek KONKRETOW a nie rachunku prawdopodobienstwa.podaje zestawy:1)51,52,54,65,58,59 2)51,52,54,56,58,57. 3) 51,52,54,56,59,57, 4) 51,52,54,58,59,57, 5) 51,52,56,58,59,57, 6) 51,54,56,58,59,57 7) 52,54,56,58,59,57 ufff no to zestawy a teraz konkrety:zawsze moja wygrana za trafiony zaklad wynosi 10 zeta i to przyjmijmy jako stale.1.11 0 trafien.2.11 jedno trafienie zaklad nr 5 . 3.11 trafione 5 zakladow i zamkniecie cyklu czyli wyszlo nam 7 zakladow czyli 70 zeta czystego zysku przez 3 dni.4.11 1 trafienie. 5.11 6 trafien .ZAmkniecie cyklu czyli 70 zeta w kieszeni.Juz mi sie nie chce pisac do 22.11 napisze tylko ze cykl sie do wczoraj zamknol 8 RAZY czyli wygralismy 8x 70 zeta czyli 560 zeta .W zadnym przypadku prog grogresi nie przekroczyl 3 progu wiec i koszty sa do przyjecia.Kurs na zdarzenie jest 3,3 wiec moj pierwszy prog wynoci 6 zeta na zaklad.O czym tu teraz dyskutowac sa to FAKTY do sprawdzenia przez kazdego.Jezu mialem nie wchodzic w dyskusje wybaczcie to po raz ostatni,ale nie wolno ludziom robic wody z muzgu opierajac sie na rachunku prawdopodobienstawa bo na szczesie on sie nie sprawdza a teorie zostawic tym co nie kumaja jak wyglada zawieranie zakladow zlozonych w totomixe .Pozostawiam to bez komentarza bo bedzie znow goraco wiec juz nic nie napisze w tym temacie na czacie.Moga byc male bledy w przepisywaniu ale kasa sie musi zgadzac.Kozdy moze samemu takie liczenie wykonac.A tak dokladnie to za 6 zeta wkladu mamy 11.82 na kazdym wygranym zakladzie na czysto.Pozdrawiam.
Napisano ze w dlugim okresie sie to nie sprawdzi aja nie chce w dlugim okresie tylko wygrac w krotkim okresie bo co to znaczy w dlugim 100-200-500-1000-10000000losowan nasze zycie nie trwa nawet sekundy wedlug czasow jakich uzywa sie w astronomi.Wiec o czym dyskutujemy,chce wygrac dzis a nie jutro a jutro jak zdaze to wydac wygrana i znow zagrac i tak w kolko wszyscy tak postepuja bo jak mozna znac swoja przeszlosc tak przyszlosci nikt nie zna,mozna podawac liczby przed losowaniem ,a mozna i po losowaniu,a kto wtedy jest lepszy w typowaniu.Odpowiedz pozostawiam bez komentarza.
Po raz kolejny zwracam sie z wielka i goraca prosba do czlowieka aby juz nigdy nie wymienial mojego nika w swoich wywodach,wielokrotnie o to prosilem ale bez skutku,moze ktos doradzi jak sie pozbyc tego czlowika zakochanego platonicznie w kogucie.Tak mnie zwyzywal jeszcze nie tak dawno ze jest nie godny do wynieniania mojego nika i prosze zebys tego wiecej nie robil .Mam nadzieje ze to ZROZUMIALES i masz na tyle godnosci osobistej zeby sie do tego zastosowac.
Jak się odnosisz do mojego wpisu to rób to człowieku uczciwie -ALBO WCALE!!!
Nigdzie nie napisałem ,że coś się nie opłaca - a jedynie co wg fundamentalnych zasad prawdopodobieństwa wystąpi średnio co 4 losowania ( 1 liczba z 80 bo ma na to 25% czyli p=1:4) a co średnio co 6 losowań ( 0z6 liczb bo jest na to 16.66% czyli p=1:6) a co przy plus minus identycznych kursach wskazuje w sposób jednoznaczny na rozsądniejszy wybór...
Im dłuższy okres grania , tym wyraźniej nastąpi zniwelowanie chwilowych odchyłek w wynikach.
ZASAD MATEMATYKI najbardziej natchniony i poparty CHWILOWYMI efektami tekst nie zmieni...
Jej (matematyki) prawidła w zakresie prawdopodobieństwa funkcjonują bowiem na dużych zbiorach doświadczeń.
Nigdzie nie napisałem ,że coś się nie opłaca - a jedynie co wg fundamentalnych zasad prawdopodobieństwa wystąpi średnio co 4 losowania ( 1 liczba z 80 bo ma na to 25% czyli p=1:4) a co średnio co 6 losowań ( 0z6 liczb bo jest na to 16.66% czyli p=1:6) a co przy plus minus identycznych kursach wskazuje w sposób jednoznaczny na rozsądniejszy wybór...
Im dłuższy okres grania , tym wyraźniej nastąpi zniwelowanie chwilowych odchyłek w wynikach.
ZASAD MATEMATYKI najbardziej natchniony i poparty CHWILOWYMI efektami tekst nie zmieni...
Jej (matematyki) prawidła w zakresie prawdopodobieństwa funkcjonują bowiem na dużych zbiorach doświadczeń.
"kogucik19":
nie kłam tu , że to ja ciebie "zwyzywałem" , bo ostatniego bana na 10 dni to ty dostałeś , świętoszku, za obelgi wobec mnie!!!
nie kłam tu , że to ja ciebie "zwyzywałem" , bo ostatniego bana na 10 dni to ty dostałeś , świętoszku, za obelgi wobec mnie!!!
Nie traktoj kolkowiczow jak tumanow matolow,ludzi ktorzy nie znaja matematyki to co piszesz wie kazdy,kto gra i skonczyl 8 klas,jakiejkolwiek szkoly.Takie katasroficzne perspektywy nie napajaja optymizmem.Moze jak juz chcesz zaistniec to nie pisz tego co wszyscy wiedza i znaja.Od poczatku kiedy zaistniales na tym czacie nigdy nie podales zadnych typow przed losowaniem zawsze wszystko ci wychodzi po losowaniu,takich nam tu nie potrzeba .Chcesz zaistniec na sile to podaj przez 20 dni swoje liczby przed losowaniem tak jak to robia porzadni kolkowicze i wszyscy zobacza co jestes wart.I to wszystko.Dla mnie jestes nikim takie wielkie 0 bez ambicji i zadnej godnosci osobistej.I tym wpisem koncze dyskusje z toba reszte do oceny pozostawiam kolkowiczom.
PASKO:
w oparciu o jasno sprecyzowany REGULAMIN forum , mający obowiązywać wszystkich użytkowników - proszę o zajęcie stanowiska wobec ostaniego wpisu 33768 użytkownika o nicku "kogucik19".
Proszę o usunięcie tego wpisu i wyciągniecie konsekwencji w stosunku do jego autora , wobec jednoznacznie obraźliwych treści tam zawarych.
w oparciu o jasno sprecyzowany REGULAMIN forum , mający obowiązywać wszystkich użytkowników - proszę o zajęcie stanowiska wobec ostaniego wpisu 33768 użytkownika o nicku "kogucik19".
Proszę o usunięcie tego wpisu i wyciągniecie konsekwencji w stosunku do jego autora , wobec jednoznacznie obraźliwych treści tam zawarych.
Kogucik jesteś cwany.
Edi8 pisze tylko o tobie a ty przekladasz to na wszystkich kulkowiczów obracając ich przeciwko edi8.
cyt."Nie traktoj kolkowiczow jak tumanow matolow,ludzi ktorzy nie znaja matematyki..."
Poprawka czyt. dalej
Tak powinna brzmieć twoja wypowiedź
"Nie traktoj mnie kolkowicza jak tumana matola,człowieka ktory nie zna matematyki..."
Edi8 pisze tylko o tobie a ty przekladasz to na wszystkich kulkowiczów obracając ich przeciwko edi8.
cyt."Nie traktoj kolkowiczow jak tumanow matolow,ludzi ktorzy nie znaja matematyki..."
Poprawka czyt. dalej
Tak powinna brzmieć twoja wypowiedź
"Nie traktoj mnie kolkowicza jak tumana matola,człowieka ktory nie zna matematyki..."
Na szczescie moje obliczenia i zyski sa realne bo ja jestem praktykiem,graczem czynnym,ponoszacym i straty i zyski i raz na wozie a raz pod wozem ale zawsze jade tym wozem obojetnie w jakich warunkach ale jade i to w tym samym kierunku co wy ,wiec moze dojedziemy do celu,ktory dla kazdego jest inny,bo dla niektorych,6 w duzym,a dla niektorych 10 z plusem w multi,a dla niektotych drobne wygrane,ale to sa przystaniki po drodze tego jadacego pojazdu,natomiast ci co nie graja niech sie z boku tylko przygladaja i nie wrzucaja kamieni pod woz,z zazdrosci ze ci jada a on stoi.
edi8 bez obrazy - obserwuje to forum i strone z dwa tygodnie, wszystko super ładnie miła atmosfera (nawet trafilem 7/10) ale jedyne co mnie dziwi to Twoje prostackie zachowanie. Jesteś jakiś niedowartościowany i to leczysz przez internet czy to moze trudne dzieciństwo?
Chłopie odpuść - teraz już tylko pogarszasz sprawę bo i tak 90% forum uważa Cię za oszołoma. (ja tez)
pozdrawiam (Ciebie edi8 nie)
Chłopie odpuść - teraz już tylko pogarszasz sprawę bo i tak 90% forum uważa Cię za oszołoma. (ja tez)
pozdrawiam (Ciebie edi8 nie)
koguciku 19 tylko weż pod uwagę ,że za okres testów zostały przyjęte te dni,kiedy akurat 50-tki kiepsko chodziły.
Może podaj dzisiaj w co grasz że nie wyjdzie i zobaczymy po trzech tygodniach ile się zarobiło
Taki test po fakcie to to samo co super metody edi8
Może podaj dzisiaj w co grasz że nie wyjdzie i zobaczymy po trzech tygodniach ile się zarobiło
Taki test po fakcie to to samo co super metody edi8
"gracz1987":
jeśli jak piszesz obserwujesz to forum 2 tygodnie - to sie nie wypowiadaj , gdyż akurat w tym czasie nie było tu żadnych moich wypowiedzi z powodu bana...
Więc nie kłam!
jeśli jak piszesz obserwujesz to forum 2 tygodnie - to sie nie wypowiadaj , gdyż akurat w tym czasie nie było tu żadnych moich wypowiedzi z powodu bana...
Więc nie kłam!
edi8 błagam włącz mózg.
to, że obserwuje forum od 2 tygodni nie znaczy chyba, że nie mogę zobaczyć wpisów na forum z wcześniejszą datą?
żałosne
to, że obserwuje forum od 2 tygodni nie znaczy chyba, że nie mogę zobaczyć wpisów na forum z wcześniejszą datą?
żałosne
"kerdey":
gdybyś był uważnym czytelnikiem tego forum , to wiedziałbyś że ja podaję WYŁĄCZNIE swoje obserwacje poczynione post factum czyli na analizowanym materiale rezultatów minionych losowań.Dostrzeżone ciekawe wyniki jakieś metody doboru typu poddanej sprawdzeniu na w/w materiale - SYGNALIZUJĘ i proszę o poświecenie im uwagi co do dalszych zachowań w przyszłości.
Tyle i aż tyle - a to, co ty jako swoje ( BŁĘDNE ) wnioski z moich wpisów wysnuwasz , wielce mało mnie interesuje!
gdybyś był uważnym czytelnikiem tego forum , to wiedziałbyś że ja podaję WYŁĄCZNIE swoje obserwacje poczynione post factum czyli na analizowanym materiale rezultatów minionych losowań.Dostrzeżone ciekawe wyniki jakieś metody doboru typu poddanej sprawdzeniu na w/w materiale - SYGNALIZUJĘ i proszę o poświecenie im uwagi co do dalszych zachowań w przyszłości.
Tyle i aż tyle - a to, co ty jako swoje ( BŁĘDNE ) wnioski z moich wpisów wysnuwasz , wielce mało mnie interesuje!
Ostatnio zagrałem tak: wziąłem liczby osób z forum najgorzej typujących w ostatnich kilku dniach. Były to liczby około 5 osób w tym moje, powykreślałem je z osiemdziesiątki i zostało dziesięć liczb. W tym 8 liczb, które zostało wylosowane w ostatnim losowaniu. I co się okazało: w następnym losowaniu trafiłem znowu 1/10 z tymi liczbami, których nie typowali gracze, którzy najgorzej typowali w tym tygodniu.
"55":
zgodnie z przesłaniem twego wpisu nie będę cię dotykał - z obawy o ten sygnalizowany smród...
Mam nadzieję ,że pojawi się tu ADMIN tego forum i usunie ciebie wraz z pozostawionymi a widocznymi co do jakości pozostałościami w postaci wpisu...
zgodnie z przesłaniem twego wpisu nie będę cię dotykał - z obawy o ten sygnalizowany smród...
Mam nadzieję ,że pojawi się tu ADMIN tego forum i usunie ciebie wraz z pozostawionymi a widocznymi co do jakości pozostałościami w postaci wpisu...
13,29,35,45,39,43,57,61
13,27,35,43,39,41,57,59
14,28,36,44,40,42,58,60
12,28,34,44,38,42,56,60
13,27,35,43,39,41,57,59
14,28,36,44,40,42,58,60
12,28,34,44,38,42,56,60
Na dziś typ:
17,27,15,26,12,22,1,24,14,20
(Multipasko - kolejność liter w alfabecie, chyba, że się pomyliłem w liczeniu)
17,27,15,26,12,22,1,24,14,20
(Multipasko - kolejność liter w alfabecie, chyba, że się pomyliłem w liczeniu)
Szanowny KERDEY alez ja gram i juz ci podaje w co i jakie liczby,ale zanim to zrobie to badz uprzejmy zauwazyc ze 50 od poczatku multi chodza wrednie i dlatego ta 10tke liczb wykorzystalem.Ale prosiles o konkrety wiec ci napisze.Gram takimi liczbami 44,43,48,52,54.zrobilem 5 zakladow po 4 liczby(nie polecam tego).W dniu 20.11 poslalem,wiedzac ze wyjdzie 52 i 54 co zreszta napisalem na forum.Nie mialem zadnego trafienia.W dniu 21.11 trafilem zestaw nr 5 wiec dzis posylam 4 zestawy.Szczegoly gry zawarlem na forum i tam jezeli masz ochote poczytac to cie odsylam.Pozdrawiam.
KAJA nie podam ci zadnych numerkow bo nie mam szczescia do liczb,i nie chce ci zknocic losowania,sa inni maja wiecej szczescia skorzystaj,ja sie do tego niestety nie nadaje ,i jestem tego swiadomy.Pozdrawiam
No juz lepiej z tym typowaniem ja bym zagral na parzyste dzis,wiec ci polecam to zdarzenie.Pozdrawiam
to podam ci ktore wytypowalam a ty jak mozesz to napisz ktore na dzis moga wpasc.oto one:12,20,28,44,46,68,70,78,80.
KAJA blagam cie wybralas najwiekszego pechowca pod wzgledem typowania liczb jaki sie znajduje wogole na sronie multipasko.Nie dam sie namowic bo jestem znanym pechowcem pod tym wzgladem.Moge ci podac te ktore typuje ze nie wyjda oto one:44,43,48,52,54 i tyle i blagam cie pytaj o wszystko tylko nie o liczby ktore maja wyjsc.Znam swoje mozliwosci i jestem swiadom ze nie powinienem nikomu polecac liczb na losowania w zadnej grze.Pozdrawiam
MAKSIU bardziej bym sie spodziewal 48 niz 54 ale nawet jak by 54 weszlo to i tak 1 (pierwszy)zestaw mi wchodzi wiec nie bede o suchym pysku ,ale wole zeby wszystko weszlo bo gra na 4 liczby sie nie oplaca,a mam juz przygotowane zaklady tylko najpierw chce jedno zakonczyc .pozdrawiam
Brawo 55
Wcale bym sie nie zdiwil jak by zaczeto losowac teraz same 50 zeby udowodnic ze obrana metoda i wyselekcjonowane liczby nie maja racji bytu i tu mozna upatrywac jakiejs odmiany.Juz kiedys pisalem ze jak jakas liczba sie powiesi nalezy zagrac na nia za 5 zeta osiagajac zysk 0,49 zeta ale jak to zrobi 3 miliony grajacych to lotto musi wyplacic wtedy 1470 tys a jak by tak zagrac przez 4 dni to juz jest kwota 5880 tys a to juz by zabolalo lotto i liczbe by odblokowali.To co napisalem mozna traktowac z przymrozeniem oka ale cos w tym jest.Pozdrawiam.
"abrakadabra":
po wczorajszym wypadnięciu - 55 jest obenie ołowiem dzidzicznie obciążona..
po wczorajszym wypadnięciu - 55 jest obenie ołowiem dzidzicznie obciążona..
Tak mozna i najlepiej we Fortunie bo tam mozna sobie stawki dyktowac w totomixe stawki sa narzucane w zaleznosci od typu zakladu,jezeli chodzi o liczby to proponuje ci jednak grac zakladami prostymi.Decyzja nalezy do ciebie.
Bardzo jestem ciekawy ile liczb wylasuja dzis z tego zestawu:6,7,9,13,15,20,70,71 bo co najmniej 3-4 powinny wypasc,ale o tym jak zwykle dowiemy sie po 22 niestety.Pozdrawiam
Witam wszystkich kulkowiczow...
Oto Moje liczby na dzisiaj.
1.) 15,75,6,36,7,9,13.
2.) 7,15,70,42,
3.) 7,9,15,13,
4.) 7,17,9,15,
5.) 7,13,15,75,
6.) 7,15,25,48,
7.) 9,13,23,9.
Powodzenia i pozdrawiam.
Oto Moje liczby na dzisiaj.
1.) 15,75,6,36,7,9,13.
2.) 7,15,70,42,
3.) 7,9,15,13,
4.) 7,17,9,15,
5.) 7,13,15,75,
6.) 7,15,25,48,
7.) 9,13,23,9.
Powodzenia i pozdrawiam.
Witaj GROMIE nie wiem czy w ostatniej pozycji 7 z kolei nie ma bledu bo jest 2 x cyfra 9 byc moze mialo byc cos innego tylko to pomylka
taka jak kazdy z nas popelnia.Pozdrawiam.
taka jak kazdy z nas popelnia.Pozdrawiam.
Mam ciekawostkę, jak wpiszę w wyszukiwarkę grafiki googla:
sekretylotto
to.....
sekretylotto
to.....
Pojawiają się:
jakiś mnich, Pasko i wiewiórka oczywiście wszyscy z multipasko
jakiś mnich, Pasko i wiewiórka oczywiście wszyscy z multipasko
tak sobie dzisiaj wysłałam
1. 1,10,13,15,20,75,77
2. 3,7,11,28,36,41
3. 1,5,8,15,19,78
4. 5,10,20,30,33,36
5. 7,10,11,20,22,28
6. 6,9,10,20,21
wszystkie z kuponu, zobaczymy....
1. 1,10,13,15,20,75,77
2. 3,7,11,28,36,41
3. 1,5,8,15,19,78
4. 5,10,20,30,33,36
5. 7,10,11,20,22,28
6. 6,9,10,20,21
wszystkie z kuponu, zobaczymy....
ToTo co Ty za pierdoły wypisujesz
wchodziłem na tą stronę i nic takiego nie ma
wchodziłem na tą stronę i nic takiego nie ma
niezdażyłem puscic kuponu ..ale lipa :/
Mnie to ubawiło. Pasko znalazł się w doborowym towarzystwie (szacunek dla użytkowników z tymi avatarami. Z resztą myślałem, że będzie więcej tych fot, a nie sama ekipa z multipasko.
arek sie obudził z 52 ahah
nie bede nawet cytowal znawcow: "50 sa wredne nie ma co na nie liczyc" :p
gracz1987 Nie oceniaj po jednym losowaniu. Sprawdź mapy, losowania kilkudniowe, bądź kilkutygodniowe i dopiero się wypowiadaj. Wyjątki potwierdzają regułę.
Witam ,udane losowanko,zresztą podałem liczby jakie wysłalem we wpisie nr.33804pozdrawiam.
Z moich 30 liczb w ML (10 jest na mini czacie, 20 na forum) weszły 2. Mam wynik 2/30
TOTO głowa do góry jakbyś obstawił, że nie wejdą to miałbyś tylko jedną błędną. Jutro będzie lepiej!
Witam.
Yes, yes,yes 8/10 i 7/10 takiego wyniku daaaaawno nie miałam.
Yes, yes,yes 8/10 i 7/10 takiego wyniku daaaaawno nie miałam.
ja rowniez zaszalalem 1/5 i 2/5. Chyba przestane kombinowac i zaczne grac najbardziej "leniwymi" liczbami.
GROM, proszę ratuj. Bawię sie w te klocki od 50 lat ale to co teraz mnie spotyka to już przechodzi wszelkie oczekiwania. Mój gg 9424798.
Mogłem obstawić tak moje 2 dziesiątki i obie by weszły a raczej nie weszły. Jedna jest na górze napisana i jest 0/10, a drugą mam na kuponie też 0/10. Oczywiście w obu są różne liczby. Ale gdy zagram, że nie wypadną to pewnie wtedy już będzie za późno. Ja wieżę, że kiedyś trafię dlatego nadal gram, ale ciężko czasem to wytrzymać jak widać i zawsze można się jeszcze dziwić.
proszę o podpowiedż na ile cyfr najbardziej opłaca się grać w fortunie?mam ochotę jutro zagrać,tylko jak?
Wielkie brawo i podziekowania dla GROMA! 2/2, 1/2, 2/2, 3/4!!! NIECH OCHLONE....a z moich liczb porazka..:)
TOTO ja też mam załamkę 3/7 w ML a w DL same 2 i oboki,łudzę się dalej ale jak długo można?
GROM ładnie...grając twoimi liczbami z plusem gdzieś ponad 150 zł byłoby do przodu,KOCIO widzisz troszkę się zwróciło...
edi8
Gratuluję "nosa" co do 55, a może to nowa odmiana alotropowa ołowiu? (do wpisu 33799)
Gratuluję "nosa" co do 55, a może to nowa odmiana alotropowa ołowiu? (do wpisu 33799)
Ludzie,co wy tak się podniecacie tym GROMEM,trafić 5/5 to jest coś ,więc zachowajcie zdrowy rozsądek.
dokładnie j.w.
Dzieki gromowi wygralam 2/2 oraz 4/9 a wczesniejszych jego typowan wypadlo dzisiaj 6/8 ,5/6,4/7 ,4/6 . Jego typy sa najlepsze:)
Liczba 52 pozwolila tylko wygrac 2 zakres ,wiec zostaja jeszcze 3 zakresy do wygrania,ale jutro tez jest losowanko..Co do liczb to 4 weszly wiec jest powod do wielkiej radosci.Szanowna MALAGORZKA tak masz racje zaczol ale nie udalo mu sie mnie wciagnac w dyskusje na czacie ,za to ciagle sie zali administratorowi zeby mnie zbanowal.Nie dalem sie dzis wciagnac na czacie w dyskusje,i prowokacje.Tak bardzo posilem zeby nie uzywal mego nika ale niestety,ani prosba ,ani grosba,nie pomogly,ale kazda milosc wygasnie jak nie bedzie podsycana.A na czacie nie bedzie dyskusji.Pozdrawiam
a gdzie można znależć typowania Groma?????
grom
a typujesz DL????????
a typujesz DL????????
Bella34 od 15 dni nie miałem nic trafnego. Nic a nic. Chociaż grałem w ML codziennie, czasem po kilka zakładów, w DL grałem też każde losowanie od 3 do 7 zakładów i w EL też kilka razy puściłem. Też nie wiem co się dzieje. Zawsze miałbym z raz 4/10 albo cokolwiek 2/3 albo w DL 3/6 a ten miesiąc to totalna porażka. Od poniedziałku muszę ograniczyć grę i przeczekać trudny okres, bo tylko robię sobie nadzieję a jest z dnia na dzień gorzej.
Typer szostek,w dużego gram sporadycznie i jak jest kumulacja,ale dzisiaj nie grałem.pozdr.
TOTO ja też sobie myslę że może trzeba odpuścić,ale...koło domu kolektura a w drodze do pracy chyba 5 i jak tu nie grać?hahaha,,,człowiek myśli napewno dzisiaj coś trafię,wejdą moje cyfry a tu g...
Panie Grom. Czy można poznać sposób pana typowania w ml????
Huknął Grom i obudził śpiące i leniwe kulki. Więcej gromów na tym forum !
hmmm... obserwatorze1 moze najpierw podaj swoje typy, albo wygraj cos, a potem pisz, że się podniecamy... dla każdego wygrana to znaczy coś innego, dla mnie np. 150 zł to jest coś i nic ci do tego... a dla innych 5 to jest osiagniecie inaczej załamka... jak to mówią ''jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma...'' a poza tym ja sie nie podniecam...:/
tylko dziekuje uprzejmie koledze Gromowi za liczby!
sama gdybym umiala pomoc na pewno bym to zrobila...
dobrze juz nie wdaję sie w dyskusje.:)
pozdrawiam GROMA przede wszystkim i wszystkich MultiLotkowiczy:)
tylko dziekuje uprzejmie koledze Gromowi za liczby!
sama gdybym umiala pomoc na pewno bym to zrobila...
dobrze juz nie wdaję sie w dyskusje.:)
pozdrawiam GROMA przede wszystkim i wszystkich MultiLotkowiczy:)