Wpisy 3 373 915 – 3 374 014
7 października 2018 17:01 → 7 października 2018 18:42, 100 wpisów
a teraz przerywamy czat na 3 wpisy po nich na godzine nastanie normalnosc na ten czas prosze wylonczyc strone lub na nia nie zagladac w krotce 3 wpisy zamienia sie na ograniczenie do 20 liter pozniej do 3 az zostanie 1 litera y
Trochę podróżowałem. Byłem na złomowisku w Kiermusach.
/Kiermusy - Jarmark Staroci/.
/Kiermusy - Jarmark Staroci/.
ZaQ.
Piękna dzisiaj pogoda, ciepło.
A,wyslalem multi ostatnie 4 losdowania niech sie dzieje wola Pana...nie wzywajmy wnet kaplana
no to lewansowski moze sie pakowac wracac do dubaju lub na ukraine
tak, dałem jeszcze Koronę bts i zostało jeszcze kilka meczów może się uda
nic sie nie stalo zaglebie nic sie nie stalo trenera nowego sie bedzie mialo
dobra ide zlukac jakis filmik zemsta doktorka jak bedzie chala to cos innego sie znajdzie moze jak rozpetalem 2 wojenke swiatowa lub ck dezerterzy
3 373 924.
jestem zawiedziony zniesmaczony czyzby sebusia miala dosc znudzila sie jej zabawa tak bylo fajne ostaly sie 3 wpisy na h to juz nie to samo a z nickow kilku co ma to nie to samo bo tam tez dostanie lecz na pare literek zalujemy zalujemy no to pa
https://youtu.be/O0Umq_ajh7I
3 373 890.
Witam wszystkich
Nic się nie da wygrać w multi mam mm na trzy losowania z plusem 7/7
i chyba kuponik przyda się do....
Nic się nie da wygrać w multi mam mm na trzy losowania z plusem 7/7
i chyba kuponik przyda się do....
I mam zdrapke jutro wybiore 20 zeta
Krzyżówka hasło w bonusie
Ratusz 000
Krzyżówka hasło w bonusie
Ratusz 000
nie grajcie w MM jesli wam liczby niewchodza poco tracic kase na marne grajcie w mini
junak56
to jest to grunt to poczucie humoru miec
junak56 ja sie przerzuciłem na mini lotka poniewaz liczby mi ostatnio nie wchodzily od jakis 3miesicuy zaczolem grac w mini i tylko to narazue gram, zaczol sie pazdziernik i odrazu wpadła 3/5 w mini dlatego teraz zaczynam tylkomini lotek grac i czekam na cala 5 w mini taniej wychodzi anoz widelec sie trafi ta 5 w mini lotka grunt to snie poddawac, i grac 1 uklad zienie, aby nietracic duzo kasy, jrsli mas byc to bedzie i ten uklad trafny
Miller byl ciezszy o 40 kg z ochlapem od Adamka...To walka ze sciana...walke z cieniem to rozumiem
grajcie codzienie innym ukladem w mini lotka ale tylko jednym, pozwolcie Tesikowi ZARABIAC TYLE NA NAS ILE MY ZARABIAMY NA TESIKU GRAJAC
3 373 975. Junak56 to sprubój moze w ekstra pensje tam jak trafisz cala 5 i liczbe dodatkowa to masz 5000 co miesiac przez 20 lat
Zmagam się cały czas z E.p
ale nie gram narazie poluje na dobry układ
ale nie gram narazie poluje na dobry układ
tak tesik zarabia na nas wiadomo a ile my mamy z tego co nam tesik wyplaca,? praktycznie nic dlatego nalezy zmienic gre liczbowa i taktyke gry tez moze niejest nam dane trafic w ta gre która gramy i trzeba spróbować zagrać w cos innego co nam przyniesie zysk
ja juz kilka razy tu typowałem liczby w ekstra pensje i tu trafilem raz oczywiscie w realu nigdy w to niegrałem ale zamierzam grac jesli cos trafie w mini najpierw, lepiej zaczac od czegos miejszego i piac sie do gory ja spadac ponizej
dlatego teraz gram tylko w mini acodziennie 1 ukladzik na 5 liczb zadne systemy jesli ma byc to bedzie
3 373 516. czaroit 2018-10-06 (22:53)
zjedz co masz to wytrzymasz 23
zjedz co masz to wytrzymasz 23
Walcze dalej...4\5 kur jednej brakowalo ale okno ciesze sie...dobry odpad
coś dla angielskich niedowiarków w moim profilu
3 374 003. DO CZEGO TO LICZBY PODAJESZ ?
wlasnie wyciagnalem z mojej tali plejboja 3 karty
20,35,47 zobaczymy czy jest szczescie
20,35,47 zobaczymy czy jest szczescie
3 374 007. TO JUZ CI ODPOWIADAM Z TEGO CO WIDZE TO Z TYCH TWOICH PODANYCH TU LICZB WIDZE 47 ZE WYJDZIE NA BANK 20,I 35 NIEKONIECZNIE
ALE PRÓBÓJ A NÓŻ WIDELEC ALE JAK KRESLISZ 47 TO DODAJ 74 BRATNIA DUSZE
ciagniete karty to tylko szczescie, teraz lece wahadlem po laseczkach, bedzie zaraz jasniej
Cześć
Witam wszystkich i o zdrowie pytam ?
Teraz jestem rzadziej na zielonej bo jesień i liście już z drzew spadają
Witam wszystkich i o zdrowie pytam ?
Teraz jestem rzadziej na zielonej bo jesień i liście już z drzew spadają