Wpisy 3 373 538 – 3 373 637
7 października 2018 00:09 → 7 października 2018 10:41, 100 wpisów
Cześć
Teraz możemy sobie spokojnie porozmawiać
Teraz możemy sobie spokojnie porozmawiać
Tak wstanę a co ?
Idziemy gdzieś o 5 rano ?
Idziemy gdzieś o 5 rano ?
Dziś będziemy siedzieli całą noc i będziemy rozmawiali do 5 rano i nie trzeba będzie wstawać ok ?
witajcie
Chyba zdecydował się wreszcie skorzystać ze sławojki...
...niepolitycznie było by przeszkadzać
Więc-DOBRANOC
...niepolitycznie było by przeszkadzać
Więc-DOBRANOC
https://youtu.be/KvM1roZGDBE
Vondeoff dobranoc co to juz uciekasz?
Tak bo zmęcznym
Wróciłem ze stolicy Piastów i Jagiellonów
...i mi nogi w d...włażą
Wróciłem ze stolicy Piastów i Jagiellonów
...i mi nogi w d...włażą
To jest takie pitu-pitu, relikt poprzedniego myślenia
Czy sport jest amatorski, przecież teraz to zawodowstwo zarabiają tam kasę o jakiej zwykły zjadacz chleba nie ma wyobrażenia, podobnie z kulturą -bilety Ci sponsorują ?jeden dzień wyświetlania jakiegoś filmu i poczwórna kumulacja wzięta
nie mieszajmy systemów
Czy sport jest amatorski, przecież teraz to zawodowstwo zarabiają tam kasę o jakiej zwykły zjadacz chleba nie ma wyobrażenia, podobnie z kulturą -bilety Ci sponsorują ?jeden dzień wyświetlania jakiegoś filmu i poczwórna kumulacja wzięta
nie mieszajmy systemów
Rob... co nie zmienia faktu,że grający w gry ts są sponsorami a to już elitarny kub
http://s14.directupload.net/images/140903/g98qoygf.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Panoramix
Zgadza się niestety i co podoba Ci się taka sytuacja, że ktoś za Ciebie decyduje - kto tam ma zasługiwać na wspomaganie ? A może dopłaty należą się ssakom leśnym ?
Zgadza się niestety i co podoba Ci się taka sytuacja, że ktoś za Ciebie decyduje - kto tam ma zasługiwać na wspomaganie ? A może dopłaty należą się ssakom leśnym ?
Robal_36
Cześć
No teraz to możemy sobie porozmawiać
No teraz to możemy sobie porozmawiać
A słowo poważniej, pano, w Hiszpanii, tak jakoś kojarzę - kasa z loterii w pewnym procencie na swój sposób idzie na inwalidów i TO ma jakiś sens
Porozmawiać potypować i będzie miło
Grajta grajta panie i panowie
TS sie cieszy
Robal
emerytka
TS sie cieszy
Robal
emerytka
tomcio1972
Emerytka najlepiej jak pójdziemy razem do Fioletowe Budki i puściły kupon skreślony no pół. Wtedy jest szansa że wygramy dużo pieniążków.
Później pójdziemy na kawę spacer i kto wie jak to się skończy
Nie powiem Ci nawet że jest niedziela i nie gramy
Nie będę Ci ograniczał
Później pójdziemy na kawę spacer i kto wie jak to się skończy
Nie powiem Ci nawet że jest niedziela i nie gramy
Nie będę Ci ograniczał
SM.
Nie chcesz się ograniczać ?To się nie ograniczaj.
Chcesz grac w niedzielę? To graj.
Nie chcesz się ograniczać ?To się nie ograniczaj.
Chcesz grac w niedzielę? To graj.
Guzik mnie to obchodzi,co będziesz robił.Jesteś mi obojętny jak zeszłoroczny śnieg.
Nie pisz do mnie,tak będzie najlepiej.
Nie pisz do mnie,tak będzie najlepiej.
Robal to racjawyjatej...Jerzyk Janowicz....sprzedali sklep,dom zainwestowali w synia i...poleglialke to byly ich pieniadze
Witka emerytanie psuj sobie dnia bo widzialas co dostale w piatek...dzban
tomi77
Witaj.
Witaj.
Tez mnie ponioslo i nie zaluje...jednak dziwie sie ze prawie nikt sie za mna nie wstawil...
Ja zaraz tenus final Pekin...kibicuje Anastazji Sewastovej choc ciezko bedzie wygrac z Wozniacki...ktora wczoraj zmiotla Wang 6:1,6:3
nie zdarzyłem piwa otworzyć kawkę zaparzyć a już po igrzyskach było
Szkoda Adamka...pisalem ze juz 3 lata temu mogl konczyc...a tu podlozyli mu takiego byka...
Wiesz tomku jak bys miał takie propozycje finansowe na emeryturze tez bys rekawice podnosił
Ale Miller...szacunpi walce poszedl do Adamka pokoju,poplakal sie i przerosil ze wygralto jest czlowiek z klasai pocalowal Tomka zone w rekeaz sam nie wierzylem ale jest nagrywka