Wpisy 3 373 113 – 3 373 212
6 października 2018 16:29 → 6 października 2018 17:57, 100 wpisów
Zgrywus.
Oglądam, czytam to mieszkając w Czechach i czytając komentarze, myślę sobie, że wiekszosci tutaj brakuje tak bardzo dystansu nie tylko do siebie, ale także do innych. I dzięki temu nie tylko mnie nie chce się tam wracać. Ludzie, spróbujcie tylko żeby ktoś powiedział: to było dobre, wzruszyło mnie. Ocenianie, że -ten jest fałszywy, ten jest cwelem i pedałem, ten jest idiotą jest poniżej poziomu i pokazuje tylko, że jakkolwiek nie będziemy próbować i tak ktoś rzuci błotem.
Amen
Amen
Ja jednak pozostanę tym przaśnym Polakiem zagryzając chleb ze smalcem i klękając przed Bogiem
Pamiętajcie, w starym wynalazku który TS chce przywrócić do życia jest ponad 1 212 000 możliwych kombinacji aby trafić główną wygraną.
W Mini jest tylko około 850 000.
Wniosek:
Trzeba grać w Mini, taniej i łatwiej trafić.
W Mini jest tylko około 850 000.
Wniosek:
Trzeba grać w Mini, taniej i łatwiej trafić.
Junak.
Taki za 5 pln:
Zakłady Specjalne.
Zakłady Specjalne.
Kiedyś były na Sylwestra, Dzień Kobiet.
Godzina 15:
Kraków +23.
Kraków +23.
wiecie dlaczego plus jest losowany ostatni
bo jakby byl na poczatku
10/80 = 1/8 szansa
a na koncu jesli trafimy 9/10
to szansa ostatniej lizby jako plus to 1 / 61
bo jakby byl na poczatku
10/80 = 1/8 szansa
a na koncu jesli trafimy 9/10
to szansa ostatniej lizby jako plus to 1 / 61
optymalnie 10 / 61 czyli 1 liczba najczesciej pada jako plus jesli nie trafiamy nic do ostatniej lizby
witam wszystkich jak mija dzionek
Angielski
Gdzie są fotki wygranych ze statystyk
No comments
witaj adis8
Ty się uważasz za wielkiego informatyka
ja bym upiekła w kostke z przyprawą do ziemniaków, pieprzem solą między tym czosnek w łupinie ząbki, i rozmaryn...albo ciacho...i zupka krem...
zrob tak delikatnie ja wydryluj zostaw skorupe zrobisz sobie lampe an hela
https://www.youtube.com/watch?v=scHpvIloWek
masz tu jak to zrobic
masz tu jak to zrobic
zupę krem robie tak
kostka warzywna ...marchew...pietruszka....
starta dynia...dwa ząbki czosnki 1 litr wody....najpierw kostkę rozpuszczasz w ciepłej wodzie....dodajerz warzywa...dynie...dwa ząbki czosnku...gotujesz...blendujerz...dodajesz śmietankę na talerz do tego natka pietruszki i grzanki
kostka warzywna ...marchew...pietruszka....
starta dynia...dwa ząbki czosnki 1 litr wody....najpierw kostkę rozpuszczasz w ciepłej wodzie....dodajerz warzywa...dynie...dwa ząbki czosnku...gotujesz...blendujerz...dodajesz śmietankę na talerz do tego natka pietruszki i grzanki
https://img01-olxpl.akamaized.net/img-olxpl/760283556_1_644x461_piekna-duza-okragla-dynia-halloween-orzesze_rev001.jpg
cos mn.w taka
cos mn.w taka
nie wiem jak to bedzie smakowac, nawet ten przepis, poczytam troche w necie
jak dajesz kostkę warzywną to już zupy nie sól ja na litr wody daję dwie kostki warzywne
troche pietruszki marchew i jakichs ziol zrobie ja na pikatno
Zrób sobie też pieczoną jest bardzo dobra i delikatna w smaku rozpływa się...w ustach...jeszcze szybciej znika z talerza