Wpisy 3 373 013 – 3 373 112
6 października 2018 14:26 → 6 października 2018 16:29, 100 wpisów
Lać..czerwoną..zaraze...później..rakie..zera..piszą..że..było..10'.tysięcy..nazistów..na marszu..Niepodległości..Piłsudzki..Wstań..Zgrobu.zrób..porządek..bo..jak..ja czytam..takich.....popaprańców..to..odrazu..wypusuje..skierowanie..do..ciapatych..na..wiadomo..co..
Piłsudski
Zorro..niech.będzie..nawet..Pułtłusty..ser..edamski..jak gnida..pluje..jadem..ba nasz Naród Polski..to..bierzemy.zdrajce..na..buty..
Jestem..Polakiem..urodziłem się..w Polsce..i..nie jest..mi obojetne..gdzie..i w jakiej..dziedzinie..ktoś.szkaluje..mój Naród Polski
Sierpem i młotem czerwoną hołotę
Dokładnie.bo..zaraza..później..pisze...że..na Marszu..Było..10''.tysięcy....nazistów..w innym..kraju..wisieli..by..tacy..za jaja..na latarni..jak..to..mawiał..Ferdek....
I..jeszcze.taki.się.chełpi.i..prowokuje...tyle.w temacie...wracam..do.spraw..bierzacych..za..dużo.zostało..przelanej..jrwi.niewinnej..Polskiej..krwi....
nic dziwnego ze polski narod uwazaja za zlosliwy podly narod pelen nienawisci nawet do swoich o innych narodach nie wspomne a co gorsza prawda ta tak boli ze az kipia widac tutaj na zielonej nie wiem nie rozumiem czemu i nie zrozumiem dla mnie to chore wiec sie nie dziwcie ze za granica tak widza bo tak jest i kropka nie ma co z wami rozmawiac na czy dojsc do porozumienia zrozumienia jak wy tylko swoje tylko wasza prawda kazdy ma tak tanczyc jak wy zagracie nikt nie moze innaczej innaczej wierzyc uwarzac myslec reki bo nie rece opadaja wy a tak po zatym kto sie wyzywa sie tak sam nazywa
Napisz cymbole.że..Bandera..to.twój..druzja..idź.stąd..pachołku..sowiecki..
gamon z ciebie i tyle zaden ukrainiec czy ukrainka u mnie w pracy nie zjeje taka nie nawiscia jak tu wielcy POLACY
sa o 100 razy lepsi niz nie ktorzy polacy ale wy tylko widzieci bandere czerwone i juz zle
Debil jesteś komuch..i zdrajca..nie..Polak..kalesz wlasny..naród..jak bym.Cię..spotkałna ulicy..to..masz odemnie..zdrajco..
a jutro polecicie przed panami w sukniach sie wyspowiadac w grudniu zyczenia bedziecie skladac by pozniej sie wyzywac zalosne gdzie ta wiara pusta jedynie nawet sie nie zastanowicie tylpko klepiecie
typowy polak jak nie ma argumentow wyzywa typowy wiejski zacofany parobek
W czym są lepsi..że..Mordowali....na Wołyniu.ludzi.jak..w żeżni....nie bedziesz..mi tu.gloryfikował..zbrodniarzy..
nie ma co z prostakami zacofanymi pisac burak sie urodzil burak jest i jak burak skonczy trza sie typnac z wiesniakami nie ma co pisac
bede pisal jak mi sie podoba byle parobek nie bedzie mi mowil co mam jak mam robic z malej chce pisac to bede rozumiesz czy tylko rozumiesz jak gnoj na polu rozrzucac??
Tyś wielki.pan..Ę.ą.nie..bluźnij..nanasz Naród Polski..typowy..kibol..debil..zakim jesteś.za..xx..no to. a jak..za yy to.
brak merytorycznych argumentów wiec co sięgamy po epitety i obrażamy rodzeni standard klasyka
Jak.człowiek.który..uchodzi..za..wykształconego.światłego.może.bluznic..na swój.naród..no..nie pojmuje..tego
forsami czy mozesz zrozumiec ze ja do ukraincow rosjan nic nie mam??
jak czytam wpisy gryksa od razu widzę film ;Pułkownik Kwiatkowski; i postać sierżant Jajec
forsami czemu tak bardzo nie cierpisz niemcow rosjan ukraincow nie twierdze ze wsrod nich sa sami ok bo pewnie tak nie jest w kazdym narodzie sa rozni ludzie przeciez
postaraj sie troszke zrozumiec choc ociupinke ze mi osobisiscie nic nie zrobili
jezeli tobie coz forsami zrobili to ok ale tylko tobie nie mi czemu ja mam cierpiec przezywac twoj bol??
Jak..była rocznica 17 Września Napaści. ROSJI..na Polske....to..to..upamietniłem...
..to..znaczy..ja nie twierdzę..ze..współczesne..narody..są..złe...
nie pamietam czy odwrocilem czy nie nie twierze ze nic nie bylo tylko dla mnie forsami jak to napisac by nie bylo draki spokojnie bysmy sie zrozumieli dla mnie to bylo dawno sa inne czasy
Ale..też..pamietamy..jakiego..wielkiego..zła dokonał..naród Niemiecki..Rosja...chodziło..o pamięć historię....bo.
ja poprostu nie patrze po przez pryzmat czasow wojennych histori
...bo to rusek jest, kto wie czy nie jeden z putinków na czacie
To..na nas..napadli...wymordowali..zagaziwali..w tył..głowy..strzelali..to..było..pamięć..się..należy..
Jesteś taki jak Kwasu
przepraszam mnie to nie dotyczy bylo dawno mnie nie bylo na swiecie
Ruski agent
Rosja i Niemcy zawsze podawali sobie ręce ponad nasza głowa w historii jest na to masa dowodów teraz jest nie inaczej przykład np Nord stream
prawde mowiac nie wiem co to jest nie bede sie wymadrzal zaraz lukne
No..właśnie...to..w takiej.sytuacji..Wyplywamy..na morze..i.albo.gaz..jest.tani.dla.nas..albo.niema.budowy.gazociągu...bo..Polska..płaci..najdrożej..za gaz..to..jest..nie do..przyjecia..
Pomacham i lecę
To jest jeden z przykładów wymieniać można masę i nikt mi nie powie ze własna historia się nie liczy o tym zawsze trzeba pamiętać .A Unia europejska w tej chwili zmierza w tym samym kierunku co kiedyś ZSRR I tyle w temacie
Daliśmy.sobie.po..razie...jest.ok..pełna.zgoda..ok. ciężar..z wątroby..zwalony.. bez urazy..
forsami napisz mi ale spokojnie czemu tak ciebie boli jak sie pisze z malej litery ja nie zwracam na to uwagi nie robie tego specialnie czy zeby kogos wnerwic
Za dużo jest tego pokoju na świecie, trzeba znowu wojnę wywołać
Forsami alleluja i do przodu
Angielski kiedy będą skany wygranych z nowych statystyk
Gryks wiesz co to jest hierarchia
1,2,3 najważniejsze oddziały TS-a w Polsce
Konferencja głosowa dnia 06.10.2018 - 16:00 - AKTUALNIE TRWA.
Witajcie,
Lottoforum.pl organizuje pierwsze spotkanie na komunikatorze głosowym (całkowicie bezpłatnym), które ma na celu omówieniu kilku kwestii dotyczących lotto.
Komunikować będziemy się tradycyjnie używając tylko mikrofonu bez kamery. Po zakończeniu spotkania istnieje możliwość video-konwersacji zależnie o Waszego wyboru - prywatnie.
Głównym prowadzącym spotkanie będzie @dariuszw w których będzie omawiał kwestie dotyczących Mulit - Multi ( + ) oraz Mini Lotto.
Wykresy
Analizy
Ciekawostki
Oraz inne cenne informacje
Aby dołączyć do spotkania należy wejść pod adres - https://discord.gg/K4bA32d gdzie automatycznie połączy z naszym serwerem.
Z komunikatora można korzystać w przeglądarce lub z aplikacji zainstalowanej na komputerze.
Serdecznie zapraszamy!
Zarząd lottoforum.pl
Witajcie,
Lottoforum.pl organizuje pierwsze spotkanie na komunikatorze głosowym (całkowicie bezpłatnym), które ma na celu omówieniu kilku kwestii dotyczących lotto.
Komunikować będziemy się tradycyjnie używając tylko mikrofonu bez kamery. Po zakończeniu spotkania istnieje możliwość video-konwersacji zależnie o Waszego wyboru - prywatnie.
Głównym prowadzącym spotkanie będzie @dariuszw w których będzie omawiał kwestie dotyczących Mulit - Multi ( + ) oraz Mini Lotto.
Wykresy
Analizy
Ciekawostki
Oraz inne cenne informacje
Aby dołączyć do spotkania należy wejść pod adres - https://discord.gg/K4bA32d gdzie automatycznie połączy z naszym serwerem.
Z komunikatora można korzystać w przeglądarce lub z aplikacji zainstalowanej na komputerze.
Serdecznie zapraszamy!
Zarząd lottoforum.pl
Loteria liczbowa
Zapraszam - https://discord.gg/Uvr7s8a
Przekonajcie się sami jak sprawa fajnie wygląda. Dariusz rozmawia o ciekawostkach z ludźmi, statystykach i analizach.
Przekonajcie się sami jak sprawa fajnie wygląda. Dariusz rozmawia o ciekawostkach z ludźmi, statystykach i analizach.
>> Oraz inne cenne informacje <<
Prorok darius,x o takim to nie słyszałem, znowu tęcza dostanie po