Wpisy 3 372 935 – 3 373 034
6 października 2018 13:20 → 6 października 2018 14:44, 100 wpisów
Lotto forum
Tam bananow nie dają
Za slowo r o z w o d k a
Dotam górny Śląsk gdzie do kladniej
Jest tam zaklad prymat
Sebastian M obiecuje ,że się zmieni.
Będzie chodził do kolektury i wysyłał zakłady multi,eurojackpot i ekstra pensję.
Przy odrobinie dobrej woli,może się uda.
Będzie chodził do kolektury i wysyłał zakłady multi,eurojackpot i ekstra pensję.
Przy odrobinie dobrej woli,może się uda.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych..i żadna inna Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje.i żadna inna
Forsami najlepsza strona to DDC
Co.to.za podżegacze..co..założył.sobie.strone.a co.tu.szuka..jeleni..niech..idzie..do..lasu....a nie tu.agitacje..robi.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Forsami nie swirujcie najlepszego z okazji wyjścia do cymila
Forsami ja izba chorych dnia 26 09 2001
Zbigniew..za to..zawsze..warto..było.czekać na.te.piękne.czasy..by..na własne.gały.to..zobaczyć.
Jako sanitariusz
Ja izba chorych jako sanitariusz
dotam
Biesiada Narodów i regionalne specjały ? Mniam,mniam.
Biesiada Narodów i regionalne specjały ? Mniam,mniam.
Forsami ty okej porze to nie wojsko
Forsami uprawiaj bara bara w dzień tak jak ja
hi all
Forsami byłem u Ciebie zapodać lotto
Forsami byłem u Ciebie zapodać lotto
coś na rozładowanie emocji przed losowaniem w moim profilu
Sebastian jesli chcesz uczyc innych przyzwoitosci to najpierw zacznij od siebie.
Jacunn
Stawiam na wąskie jeansy.
Zibi zapowiedź losowanie
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Islandorka wyjdziesz za mie
Bronkobanan znowu coś trafi
Gryks trafia 6/9
Zibi napisz słowo starszyzna
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 1399237
Wylosowany numer to: 1399237
Typowania Super Szansy
pozer1 wytypował(a) 3685037 - wygrana 10 złrysiek44141 wytypował(a) 7353537 - wygrana 10 zł
chippendales wytypował(a) 4720337 - wygrana 10 zł
henioxy48 wytypował(a) 2800337 - wygrana 10 zł
SierotkaMarysia wytypował(a) 2753637 - wygrana 10 zł
Nut1805 wytypował(a) 1947437 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Multi Multi
10,14,15,22,24,31,34,35,36,37,43,46,49,53,56,57,58,65,66,79
Plusem jest liczba: 53
10,14,15,22,24,31,34,35,36,37,43,46,49,53,56,57,58,65,66,79
Plusem jest liczba: 53
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 10813 zestawów od 1429 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 244 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 19 074 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- alvaro-72 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 122 zł = 24,40 x koszt gry
- LaZaRo - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 156 zł = 20,80 x koszt gry
- witek212 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 1 854 zł = 18,54 x koszt gry
- barbarita - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 42 zł = 16,80 x koszt gry
- Brunetka485 - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 384 zł = 12,80 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 02,04,05,07,10,12,16,17,21,22,23,24
Idę trysnac.
Putin
witamtrochę o komputerze ,wiecie może jak ktoś ma windows xp jaka przeglądarka go najlepiej wspiera bo te co próbuje to z początku idą potem mulom okropnie?
Jeszcze jutro do pracy mykne i weekend co ts miał by mi dać w pracy dostane
a niektóre opera,gogle chrome wogóle nie wgrywają się
W domku spokojne siąde przy kawie zrelaksuje się na wieczorne zabawki ts mini multi i hm może 1 lotto z pluszem
Masterszef spróbuj Slimjet ona nie muli
poradzi ktoś?
ok.spróbuje
Sorki zielone bo nie którym mądrym innaczej czerwony źle kojazy
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Ktoś tu jest czerwonym agentem
Lać..czerwoną..zaraze...później..rakie..zera..piszą..że..było..10'.tysięcy..nazistów..na marszu..Niepodległości..Piłsudzki..Wstań..Zgrobu.zrób..porządek..bo..jak..ja czytam..takich.....popaprańców..to..odrazu..wypusuje..skierowanie..do..ciapatych..na..wiadomo..co..
Piłsudski
Zorro..niech.będzie..nawet..Pułtłusty..ser..edamski..jak gnida..pluje..jadem..ba nasz Naród Polski..to..bierzemy.zdrajce..na..buty..
Jestem..Polakiem..urodziłem się..w Polsce..i..nie jest..mi obojetne..gdzie..i w jakiej..dziedzinie..ktoś.szkaluje..mój Naród Polski
Sierpem i młotem czerwoną hołotę
Dokładnie.bo..zaraza..później..pisze...że..na Marszu..Było..10''.tysięcy....nazistów..w innym..kraju..wisieli..by..tacy..za jaja..na latarni..jak..to..mawiał..Ferdek....
I..jeszcze.taki.się.chełpi.i..prowokuje...tyle.w temacie...wracam..do.spraw..bierzacych..za..dużo.zostało..przelanej..jrwi.niewinnej..Polskiej..krwi....
nic dziwnego ze polski narod uwazaja za zlosliwy podly narod pelen nienawisci nawet do swoich o innych narodach nie wspomne a co gorsza prawda ta tak boli ze az kipia widac tutaj na zielonej nie wiem nie rozumiem czemu i nie zrozumiem dla mnie to chore wiec sie nie dziwcie ze za granica tak widza bo tak jest i kropka nie ma co z wami rozmawiac na czy dojsc do porozumienia zrozumienia jak wy tylko swoje tylko wasza prawda kazdy ma tak tanczyc jak wy zagracie nikt nie moze innaczej innaczej wierzyc uwarzac myslec reki bo nie rece opadaja wy a tak po zatym kto sie wyzywa sie tak sam nazywa
Napisz cymbole.że..Bandera..to.twój..druzja..idź.stąd..pachołku..sowiecki..
gamon z ciebie i tyle zaden ukrainiec czy ukrainka u mnie w pracy nie zjeje taka nie nawiscia jak tu wielcy POLACY