Wpisy 3 371 330 – 3 371 429
4 października 2018 22:29 → 4 października 2018 22:57, 100 wpisów
Z całym szacunkiem do Admina i Portalowiczow. Gdy czytam te bzdety, kojarzę je z komentarzami na Interii. Po wpisach można wystawić diagnoze zdrowia psychicznego i wystawić ocenę znajomości ortografii.
Zabawa jest przednia czasami, lepiej jak w kabarecie
41 - lewy
42 - Alibaba
43 - sebool82
44 - gladiator090
45 - zloty
46 - johno
47 - alfafire
48 - tytoniasz12
49 - Pasko
50 - kszysztof 24
51 - Rrrooobbbeeerrrttt - 56 wpisów
i to by było na tyle
42 - Alibaba
43 - sebool82
44 - gladiator090
45 - zloty
46 - johno
47 - alfafire
48 - tytoniasz12
49 - Pasko
50 - kszysztof 24
51 - Rrrooobbbeeerrrttt - 56 wpisów
i to by było na tyle
"Jusz" tak pisze analfabeta.
W pisaniu bzdet, a gdzie skany z wygranych
Czy nadal jest kumulacja Lotto? Na dzisiaj powinna wynosić około 4 milionów.
3 371 330. Mion 2018-10-04 (22:29) Bytom
Z całym szacunkiem do Admina i Portalowiczow. Gdy czytam te bzdety, kojarzę je z komentarzami na Interii. Po wpisach można wystawić diagnoze zdrowia psychicznego i wystawić ocenę znajomości ortografii.
nie oceniaj
nie oceniaj
każdej osobie można wejść w profil i sprawdzić datę ostatniego logowania na stronie ... to w temacie pytani czy ktoś tu zagląda na stronę
3 371 269. multipasko 2018-10-04 (22:13)
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 2 000 000,00 zł
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 2 000 000,00 zł
anierski nie
Właśnie,u Korna są wygrane kupony.
Witam wszystkich obecnych! Mion masz racje ,dotyczy to między innymi analfabety K29.
Zmienilem 4 dziestki na 5 dziesiatki i dupa...57,58,59 nadal trwa na 14
angierski zgubiłem literki
alfafire
Racja.Na profilach uczciwych użytkowników też.
Racja.Na profilach uczciwych użytkowników też.
z tąd terz morze być
Niektórym myślenie sprawia ból. Po wtorkowym losowniu nie było szóstki. T.S.i Admin MultiPasko podawali, że są 2 miliony. Nikt nie wspominał o kumulacji.
3 371 338. Mion 2018-10-04 (22:31) Bytom
ano sprawia
po wpisach można poznać, po fotkach w awatarach
jest wiele czynników
po wpisach można poznać, po fotkach w awatarach
jest wiele czynników
Wiemy kto a jakim miejscu jest we wpisach i wiemy tez ze Sebastian wygrał co nie było zaskoczeniem
Pytanie co dalej
Pasco dalej pozwoli na zaśmiecanie chata wpisami Sebastiana
Pytanie co dalej
Pasco dalej pozwoli na zaśmiecanie chata wpisami Sebastiana
K29, wystąpie do Admina z wnioskiem o ocenę komentarzy. Sama zauważyłaś jakie są treści i ortografia. Wstyd.
Powiem tak piszemy poto by pośmiać się troche a nie wszystko na sztywno
bo nie było kumulacji mimo braku trafienia .... no i zresztą mamy dowód w postaci dzisiejszej wygranej 2 miliony ... to niby jaka była kumulacja? Brak wygranej nie oznacza kumulacji, bo jest za mało zawartych zakładów
wszystko dlatego, że jest gwarantowana wygrana 2 miliony ... gdyby nie było, to w pierwszym losowaniu byłby milion do wygrania około ... a potem kumulacja 2 miliony
Makler, słusznie zauważyłeś, że mniej jest grających. Graja chorzy, uzależnieni od hazardu, biedni i głupcy. Przyslowie mowi: " co drugi g... ma szczęście. Nie wiem do których się zaliczam bo mam piątkę systemowa. Zagrałem z kolegami, z portalu właśnie.
Mion a Ty nie startujesz teraz gdzieś w wyborach po tak jakoś próbujesz się przypodobać.
3 371 385. Mion 2018-10-04 (22:44) Bytom
Makler, słusznie zauważyłeś, że mniej jest grających. Graja chorzy, uzależnieni od hazardu, biedni i głupcy.......
Dzięki
Makler, słusznie zauważyłeś, że mniej jest grających. Graja chorzy, uzależnieni od hazardu, biedni i głupcy.......
Dzięki
Ranking może i nie świadczy o poziomie zdrowia psychicznego
...ale z pewnością wskazuje,kto ma ADHD
...ale z pewnością wskazuje,kto ma ADHD
teraz czeka mnie odwyk i... nie wiem co jeszcze
Uzaleznieni graja ale nie biedni...bo zeby sobie pograc to troche kaski idzie...jakies zwroty tez saale to odpady
Tak, startuje w wyborach, ale pominę jakich. Razem z moim przystojnym proboszczem będziemy startować w....
ja nie gram nigdy nie bede grał i nigdy nie grałem ..... kasa przyszła do mnie zapukała do drzwi mówi lotto .. po pijaku wpuściłem i MAM
Zabawa przede wszystkim...gdyby kazdy gral z mysla ze trafi np.5\5 mini...to nie musialby nawet myslectylko nie grac
co miałem nie wpuścić
Tutaj lepszy kabaret jak na Polsacie, dlatego czasami warto
pytanie czy warto grac....? odpowiem sobie tak jak liczysz na wygrana to staniesz pod sciana
cóż, to proste, drogi R3dma6 - poziom za wysoki
dobranoc prawie
dobranoc prawie
Już jestem .
Coś mnie ominęło ?
Coś mnie ominęło ?
Jutro kosy lustrzanki się szykują do natarcia
Jem makowca i piję miętę przez rumianek
Wygrałem coś ?