Wpisy 3 370 430 – 3 370 529
3 października 2018 23:28 → 3 października 2018 23:59, 100 wpisów
Jestem po kolchozie..slabym.a le czaje..co nieci..oo co tu.kto.pozdrawia.knmieci
facet w cywilnym ubraniu nie może salutować do pustej głowy
MUSI być czapka WOJSKOWA
MUSI być czapka WOJSKOWA
W usa.. salutuja..ale..to tempe leby..ale..nie z naszej Polskiej.Łeby
Otóż nocnik od obrazu niczym się nie różni bo to na ścianie i to na ścianie
ale nocnik ani hełm nie pasuje do ubrania cywilnego
więc jak o mało co szeregowiec może dowodzić wojskiem, armią ???
więc jak o mało co szeregowiec może dowodzić wojskiem, armią ???
fajna para
JAJA KO robiący codziennie selfie
a żona codzienne przymierzanie kreacji
czyli 365 w roku
co za praca
JAJA KO robiący codziennie selfie
a żona codzienne przymierzanie kreacji
czyli 365 w roku
co za praca
Mój dziadek tak kiedyś wpadł do chałupy i zaczął wszystko z szuflad babci wywalać i ona w końcu nie wytrzymała i się go pyta...czego szukasz...ooo widzisz , już znalazłem ...glosu Twego
Emeryt..wiedz..że wohskiem może.dowodzić..nawet.szeregowy..żołnierz jeżeli..został.wyznaczony..rozkazem..np w czasie..wspólnych.cwiczeń..na poligonie..manewrów..itd..itd..
Cześć
Co robicie?
Nie tłumacz emerytowi bo to jest dla niego za trudne do zrozumienia
Forsiasty , ja byłem dobry w wojsku na zajęciach z kamuflażu Sierżant się mnie pyta następnego dnia , czemu nie byłem na zajęciach
Dziś zatypowalem 4 mecze. W tym jeden dla jej na przekór. Właśnie ten przekonywać nie wszedł a reszta luzik. Czyli moja trafialność wynosi 75 %
Junak ok zaraz patrzę
E tam zaraz znawca
Taki sobie
Junak już patrzę
Voondeoff ja mam sokoli wzrok uderz piłeczką golfową i zapytaj się mnie czy widziałem, gdzie poleciała. Odpowiem, że widziałem ale już nie pamiętam gdzie
Ajesz się w Lotto płacili podatki dochodowe rachunkowość ubezpieczenia społeczne w sprawie przywrócenia do tego nie chce być na to biorą mnie w domu jestem jak to nie wiem czy mam na myśli o perłowa platynowa srebrna do tego
mam nadziej że stronka Multipasko zostanie jak nie otwieram stronkę na której będzie można pisać na różne tematy jak by coś z zieloną było źle ale mam na dziej ze do tego nie dojdzie
Forsiasty, jak dożyjem 80-ki to se bedziem grać na portalu BINGO
Tagi w ramach działania na dzisiaj Ekstra dwa razy się w Multi na to jest rzeczywiście nie wiem co się o tym się mówi Tracisz do losowań ia oraz o tym, że mnie to jest. nie bądź smutna jak w Multi na dzisiaj wszystkie te zwroty akcji i w Mini piłce siatkowej chłopców szkół ponadgimnazjalnych
Forsiasty , pomyśl tylko jak dziunia po 80-ce chora na parkinsona robi Ci trzepanko
Forsiasty Przypomniał mi się wic jak siedzi babka przed domem i struga kija...co robisz stara ? ...pyta dziadek...obiecałam Ci kiedyś że zrobie ci laske to robie
Nie chce mi się doglądać przedszkola,bo mam inne rzeczy jeszcze do zrobienia,ale Emeryta już nie będzie i "innych", a strona dalej będzie trwać i tą puentą kończymy na dzisiaj
Zorro.no weź .się..przytul.weź..się.napój..weź..nie marudz.weź..się..ochlej.
https://www.youtube.com/watch?v=lJX2dT6Zj-0
Udostępniajcie to!
Udostępniajcie to!
Andromeda.daj to tak żebym mógł sobie..na telefonie..to zobaczyć..
To doktora Huberta Czerniaka https://www.youtube.com/watch?v=HwBkFYPD8fs
Forsami na ani to nie da rady ja też nie lepij z tym że ja na stacjoneranymi siedze kompie
Andromeda.z telefonu..to raczej nie..bardzo..Pasko.podawał.tu.czasem link.to bylo bez trudu..klikalo się.na link swiecil.na żółto..i odrazu..ogląda..ale.nic się.nie dzieje..pozdrawiam serdecznie..i