Wpisy 3 370 330 – 3 370 429
3 października 2018 22:26 → 3 października 2018 23:28, 100 wpisów
mutuaL -jak za typujesz w zestawie stałym to masz wgląd na wszystkie twoje typowania
W piątek po nowy tel musze bo ten szajs sie zużył do tego bateria 2 godz trzyma
Pytam bo nowy tu jestem mimo że wyniki tutaj sprawdzam z 2 lata to dopiero teraz mnie naszło się zarejestrować
Szacowana liczba zawartych zakładów: 351 763 coraz mniej dlatego lotto przez internet kombinujo
K29.Dobre..znam te.klimaty.. mluciło.się.zboże..piłą..moja twoja..
K29 chyba z 10k pln w MM się uzbierało przez ten czas co nie mogłeś wstawić fotek w profil- teraz możesz
Angielskie oboki nawet nie wstawiaj w profil
Ceść!
Nooo i jest pewniak>[6]
Ale ogólnieNieszczególnie
3/5,4/10
Nooo i jest pewniak>[6]
Ale ogólnieNieszczególnie
3/5,4/10
Angierski..radzę..Ci..uważaj.z tymi..gwiazdkami.to grozi..ananasem.
Angierski
Nie wiem jak to obliczyłeś,bo z matematyką u mnie też NIESZCZEGÓLnie
Nie wiem jak to obliczyłeś,bo z matematyką u mnie też NIESZCZEGÓLnie
Witam Wszystkich kanapki jedna z kotletem sałatka i piwka okocim mocne dwa kupione dwa były w domu
Debilowi dać , to weźmie całą rękę
Skany kuponów ludzie oczekują od Ciebie, a nie roznegliżowane babki
Mulag.witamy.,Cię Alleluja witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja witamy Cię
Metoda bardzo prosta wystarczylo by na kupon spojrzec a po drugie jak daje tu liczby to zawsze 3/5 4/5
Wstaw fotki wygranych w profil
Mulag.teraz mnie.rozumiesz..jak..mówię że.jestem.jużzem.się dorobił.
Liczby tez na messa juz nie daje 2 te same piatki to juz lipa nie idzie i nie dziele sie z liczbami
Podajemy.liczby do losowań Loto.1,2,4,19,21,35 brać podpisywać wszystkie ubrania
Ale Bar Ale Bar jest wielki.to jest..pewne.nawet..z kolchozu..zwalniają..i dobrze.
po przyjmowali po znajomosci nie mówiłem ci Forsami bo zapomniałem robi kilka nowych to też może byc powód
Stęga..i czerwony.dywan..Straszęcin Łańcut.Tworki.Kobierzyn.i wstęga.
popatrzcie sobie przez noc, szczególnie Zibi i Robaki, na największego bajkopisarza na MP wszech czasów
Vonde.mam taką petarde..jak na Sylwestra.że.nic tylko sobie..robie..ja..ja ha ja
to nie zazdrościć tylko samemu się starać by do tego grona dołączyć elitarnego
Mulag..i jak Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Mulag..ja huz oo po 3 Tarnów ul Lwowska fala badania radio Maryja i demon południa będę Zadooowoolooony Zadooowoolooony