Wpisy 3 369 590 – 3 369 689
3 października 2018 00:00 → 3 października 2018 07:56, 100 wpisów
Pasowało by już te 5 z5 choć raz czy o tak duzo proszę nie musi być 10 razy
Mulag..jest.wyplata..na koncie .już.u mnie.. mało.ale..wiecy..niż.w ani...
Mulag..plan..jest.taki..sam teraz na to.wpadłem.rob..ok..dawaj..na mesa..bi to..nie to forum..rozumisz..
w starej firmię nad godziny i to nie jedna by tyle mieć a tu całkiem na odwrót
JUTRO NA NIEBIESKIM TLE ZOSTANIE ODNOTOWANY KOMUNIKAT
ODNOTOWANO 10 GŁÓWNYCH WYGRANYCH MULTI MULTI
ODNOTOWANO 10 GŁÓWNYCH WYGRANYCH MULTI MULTI
Kto niewierzy jutro po losowaniu niech wruci do wpisu 3.369.600 dobranoc wszystkim
Na koniec jestem trzeźwy 0%alkocholu i świadom co muwie jeszcze raz dobranoc
POZDROWIENIA Z WYSP KANARYJSKICH
POZDROWIENIA Z WYSP KANARYJSKICH
a ty z czego się tak cieszysz,mam upublicznić jak obrażasz ludzi?nie lubię donosić,ale też Pasko może się o tym dowiedzieć i wtedy twój optymizm opadnie
Zacznij szanować nie obrażać innych a potem się udzielaj co za tupecik wisisz mi
Czy są tu jeszcze normalni zdrowi umysłowo z płci męskiej czy same zniewiwsciale panienki udajace facetow
Nic to tak bywa w głowach pranie muzgu przez kk i są efekty idę popracować dobrze ze u mnie ludzie są normalni Ukraińcy Rosjanie nawet nie zarażeni
Ten co nie obraża typowy polak kto uważa innaczej wierzy w coś innego zdrajca komuch lewak głupi sami cóż cegła dostało to w zakupy łeb i są efekty a towarzyszą Piotrowicza to kocha a nie on teraz ok definiti
A no tak galik ma 70 lat z rana problemy z moczem zapomina stąd te frustracje
noż kuźwa z kim ja piszę to jakiś patafian,który sensownie nie umie pisać,a spadaj na drzewo prymitywie,idź się dokształć ,a dopiro pisz z takimi jak ja
dobra koniec gościu,przeprosisz za to co napisałeś mi na KG czy nie,bo jak nie to jutro ,lub dziś masz blokadę ,wybieraj
widzę,że są tu jeszcze prawdziwi Polacy jak ty,a nie jak ten tępy łeb,który woli rusów i zbrodniarzy ukraińskich o Polaków
upaina to tymczasowy twór,camstwo nie potrafi samo stworzyć państwa
bnrawo jasza tacy jak Ty mi się podobają,bo są patriotami,a ukraina to śmieć,to państwo nie istnieje
mało tego rosja to jest terytorium 200 kilometrów wokół moskwy,reszta to tereny podpite,gdzie jakiś tubylec siedział 1 na 100 kilomtrów i dlatego tak łatwo im poszło,nawet doszli do Alaski
rusy to śmiecie,ten naród zawsze nas gnębił,tak samo jak niemiaszki zbrodniarze
jak zdrówko przepraszam cie co kiedyś pisałem,ale miałem niesmak do tej strony od korna ,za dużo tam wazeliniarstwa
galik luz tylko tam są ludzie z którymi da się coś powalczyć z Toskiem piszą konkrety niema tyle idiotyzmów co tu
wiem, ale tu są większe możliwości,strona bardziej rozbudowana i więcej gości,a u was cienko
konkretnie to nie lubię tej strony i tyle,są tam ludzie którzy mi nie odpowiadają domyśl się kto
ale takie teksty jak tam lecą ja bym nie mógł zdzierżć,bo jestem konkretowcem,a nie jakimś obściskiwaczem,to mnie słabi
Bogdan z kimś mnie pomyliłeś
Cześć
Próbujesz czasami grać swoimi stałymi zestawami
Uciekam, miłego dnia
Galik
Seba czytałem ,że zgrywus pisze że ja kłamię,to nieprawda nigdy nie kłamię,kieruję się zawsze prawdą,przecież na kuponie była stawka pojedyńcza,a emeryt podał ,że 10X ,podawać to on se może 100 krotną stawkę,ja opieram się na faktach,że widzę stawkę pojedyńczą i na tym trzeba się opierać,bo pisać to można wszystko
Dziś powinno być 55
Galik masz rację
Zgrywus tylko się zgrywa a emeryt zawsze taki był a poza tym jego typy to porażka
nie no dobry jest w tych typach,ale to ściemniacz i oszust,poczytaj sobie jego KG
Galik dobry jest ale nie do końca
Kilka typów mu wchodzi ale wpada na kusach 1.17 -1.20 - takich się w ogóle nie gra
Zrobimy tak. Ja podam kilka razy moje typy i zobaczymy kto jest lepszy
Seba to nie o to chodzi,z takimi nie wygrasz,bo to przekrętasy,trzeba im prawdę miedzy oczy i to wystarczy
Z jego typów należy wybrać kilka ale nie w ciemno. Bo nie ma pewności że trafi. Wiem że buki to trudny temat ale zobaczymy. Podam kilka razy moje typy.
To ja im mowie prawdę
Mowię co mi się nie podoba i nie owijam w bawełnę
Napisałeś tyle że poczytam to trochę później
dobra Seba idę spać,jesteś spoko gościu,na ktorym zawsze można polegać,oby więcej takich jak Ty tu na czacie
Dobrej nocy Galik
A właściwie miłego spania bo już nocy nie ma
Teraz do liczb
Hurrem
Za oknem +7.
Najgorzej jest na północy Polski gdzie pada, a nawet niedawno... grzmiało.
Białystok: +7. Wrocław: +10.
Białystok: +7. Wrocław: +10.