Wpisy 3 369 490 – 3 369 589
2 października 2018 21:55 → 2 października 2018 23:58, 100 wpisów
77 to są tępe kosy tak ?
No ale ja nie pisze o tępych kosach tylko o ostrych dlatego 66
Zbigniew wygrałeś 2/3
ZAMIAST 17 WESZŁO 18
Ale numer
Ja nie mogę
Janko54 a co powiesz o moich kosach lustrzankach czyli 69 ?
Tomi Ty masz tępe kosy
Marek
Marek zaraz sprawdzamy kupony
bo to jest bot cyber bot wirus zaraza netowa jak i spoleczenstwa pryszcz wrzut wiec dobranoc bo capi oslim lajnem
zgrywus widzisz to ?
Sebek duży lotek dziś grałem 1 zakład bez plusa a w plesie bym miał 4/6 idę spac
Tak
Zbigniew poważnie ?
Jak mogłeś pożałować 1 zł ?
Masakra Zbigniew
No lecę spać
Co ja się z Tobą mam
Zbigniew dobrej nocy
Był tu szynszyl ?
Robaczek zioraczek ?
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
O patrzcie w kaskadę ktoś wygrał 250 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Jutro gramy w Mulatkę
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
Ze stałych
11,16,18,25,27,36 ................. 4/6 .......... 2 006 zł
A miałam dziś 200 zł...
11,16,18,25,27,36 ................. 4/6 .......... 2 006 zł
A miałam dziś 200 zł...
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Mulag..przepraszam..zwracam.Honor.. ktoś.tu..strone..prowadzi..nie tak jak potrzeba..podaje..inne numery..w Mini.niż są..naprawdę.było.podane.23''a na prawdę..było..13
Nie chodzi..mi..o dzisiejsze losowanie..tylko..z wczoraj..Tak Pan Mulag..wg..tego..co było..podane..by miał.4 z 5..a tak to jest..3/5 nie lecimy..w kulki..
Prawie w 100 % czekam na wyniki i na zielonej sprawdzam więc moje zdziwienie, radość no trochę to mnie rozczarowało
Błędy się zdarzają tylko tu jest za duża stawka ciśnienie może nie wytrzymać
Mulag..historia.zna takie przypadki.że..na żywo.w Studio Lotto..gościu.źle podał..liczby.np..zamiast.6'.podał.9.i Totalizator płacił.za 6'i za 9.bo to tak zostało podane.no ale.Multipasko..to..nie.to samo.szkoda Mulag.tych.4'/5 e Mini.miałbyś.900 zlotych
ale zwrot jest prawie 100 % to na 9 prawie za darmo zagram dopłace tylko 50 groszy starczy tak jak gram czyli 3 zakąłdy na 10 losowań
Sławek pozdrawiam serdecznie. troche.to.jest.w....denerwujące..przyznasz..takie.glupie..pomyłki..trzeba tak strone.prowadzić..by było.ok..a nawet.do nie dawna.nawet..zdjęcia.nie można..było.dodać.eh.eh..jak trafie.1/6''w Lotto.to ok.nie mam żalu do.nikogo.ale.jak ktoś.podaje.inne.liczby.niż.wyszło.robi.nadzieję.a tu kicha.stolcowa.
no ja miałem 4 z5 i wczoraj była druga ale wiemy jak sie skończyło
Pasko..napraw. tą..strone..piszę..artykuły.a co mi.ty..wylatuje..że.Nie podałeś Tekstu..
ale z tego co dziś widze to brak głównej wygranje wszędzie oprócz ekstra pensji
Nie..chciałem..skromnie..tylko.20'złoty.Ale nie.zapytałes..to.nic nie mówiłem
wreszcie umyją się prawdziwym mydłem z gumy czy proszkiem z gumy arabskiej
widziałem ogłoszenie ale chętnych mało dziwne co zastanawiające aż
Mulag..wiesz..co....nie raz..tu pisałem.że.jak wygram..to..kupię.sobie..super..auto..Nowe..itd..i z moją.rejestracją..Forsami..tak sobie..myślę że..ja to wiem.. co jest.dla mnie ważniejsze.gruchot..na kółkach..czy dom..zawsze..powiem.że..dom..a auto..to..może..mnie zawieść..byle jakie..gdzie..kolwiek..
Daj..za auto.900 tyś..a za kilka lat..oddasz go..na złom.za 300 zlotych..gdzie..tu..jest. sens logika a dom.to wartość..nie orzemijająca..ha tak uważam
za te 900 tyś to bym miał dwa domy wypasione po 450 by był jak tralala może w innych częściach Polski nie ale jedne dom na pewno ale u nas dwa wypasione
to jest tylko środek lokomocji potrzebny dziś bez dwóch zdań ale nie ma co drogiego kupować
Każdy.robi..jak uważa.. Mulag.może.to jaki.syn prezesa.oponek.to.i w d..e.się.przewraca..