Wpisy 3 369 149 – 3 369 248
2 października 2018 11:17 → 2 października 2018 13:08, 100 wpisów
Mulag stawiasz dom ?
Forsami typowe zachowanie zazdrość Polaka i w dodatku szcześcijaqnin
Forsami zapomniałeś że ja gram Twoimi ?
Dziś odnowię bo chyba się skończyło
Mulag..zaczynasz..pitu..pitu..hak..na starym..kolchozie..a ..j..mnie to..obchodzi.nie mam Cię..na utrzymaniu..byle..do.końca..października..i rozwód..od kołchozu..
Forsami nie pomożesz Mulagowi ?
Widzisz Mulag jakiego masz kolegę ?
Mulag ja Ci pomogę
Ja Jestem HAZARDZISTA..nie ukrywam tego..będę..grał..do końca.życia....nikogo..za uszy..niedre..do kolektury..niech..se klenknie.jeden..z drugim..i pokłony..oddaje..banknotom..ja nie zamierzam..
Sebastian biore cos taniego - bo nie rozrozniam jakosci telefonow
wazne ze aparat 13mpx, LTE+ oraz android 8
wazne ze aparat 13mpx, LTE+ oraz android 8
A ja zamierzam
Zamierzam wygrać dużo pieniążków
Angierski weź sobie Galax S 7 lub 8 jak możesz
Słuchajcie ja musze wygrywać dużo pieniążków bo mam turniej z megamocnym kto wygra w danym miesiącu
wiem ze Galaxy jest ok
ale do moich celow mi ten tanszy wystarczy
ale do moich celow mi ten tanszy wystarczy
Wy nie macie takiego ciśnienia a ja muszę
angierski jak chcesz tylko podawaj liczby
Bo gramy w kratkę i nie widzę wygranej
I tak ma być
Mnie to tak nie kręci miąłem starą nokię z 2007 chyyba lub 2008 i jak siadł kupiłem smartfona Huawei w 2016 i cvhyba z klika lat będzie chyba że padnie zadzwonić wysłać sms coś na necie posiedzieć nic wielkiego mi nie trzeba ale jak ktoś chcę to czemu nie ja mówię wyłącznie osobi e
Sebastian widzisz tego pana ziomal_51
on typuje z mojej nowej stat a ostatnio 6/12 weszla
on typuje z mojej nowej stat a ostatnio 6/12 weszla
nic obiad trzeba kończyć to są te plusy i minusy Forsami obiad ugotować portki wyprać zakupy coś za coś
Junak..a numery..do Pensji..te..moje..lecą..w kulki..tyle..czasu..i..nic..
forsami przelicz numerologicznie twoje imię i nazwisko ..bo u mnie we śnie zaznaczałeś liczby
tylko nie wiem jakie
tylko nie wiem jakie
Zapraszam..zapraszam..wystarczy..dla Was. WSZYSTKICH. bierzecie i.jedziecie..
Dusia..według..bodajże..horoskopu..czy..coś..tam bla bla..jestem.. numerologiczną.5 tką.. nawet.jestem..piątym..dzieckiem.i urodziłem się.w piątek.to tłumaczy.wiele..piątek.to Ciężki dzień...
podam Ci,a ty policz imię i nazwisko
1 2 3 4 5 6 7 8 9
-----------------
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W Y Z
DOPASUJ LICZBĘ DO LITERKI
1 2 3 4 5 6 7 8 9
-----------------
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W Y Z
DOPASUJ LICZBĘ DO LITERKI
Dusia..wyszło..mi.że dzisiaj wygrywam W Lott z Plusem..4 takie..zakłady.mam te same..zdublowałem nie znam się.imię.tylko.liczyć.raz dwa raz dwa..Forsami..dzisiaj.w Lotto Szóstkę..ma..jestem..słaby..z matematyki.żyłem..w tych..czasac..co.się..nie otrzymywało..promocjii.do..bastepnej..klasy.i w szóstej klasie..mnie zostawili..dublowałem..dwa lata..to..samo.teraz..mam skojarzenia..że..to chodziło..o 6 w Lotto
Forsa...lotto z +?ja skromnie multi 5 liczb do srody 14 wlacznie jeden zakladzik
Senne 48,33
ja z 2 i pół,letnim wnusiem już doszłam do 3 raz- dwa -trzy....jak wchodzimy po schodach to liczymy
Forsa
Forsa
Dusia..raz dwa trzy..Babciu..pezcujesz Ty..a ja wnusiu..nie musiu....jeszcze..
Isia chętnie..po 22:00..bo wczoraj..kolege..chycili..na bramie..miał..za ciasne.buty..
Dziś stringi na pantalony
Tu i tam
Dusia..umie po Angielsku..sześć.. sex... taki mały..już..umie..
Raz ,dwa trzy krol patrzy
A krolowa napalona juz zaklada mu ...spodenki bo nie zabral ich z lazienki
A krolowa napalona juz zaklada mu ...spodenki bo nie zabral ich z lazienki
zebyś wiedział teraz babcia od wnusia się będzie uczyć angielskiego bo umie tylko rosyjski ,trochę niemiecki
???30,37,64???
tomi dla nich angielski jest łatwiejszy ,kolory, zwierzęta ,liczby
a komórki i tablety laptopy to opanowane od urodzenia ,tylko widzisz jak te małe paluszki pracują i przesuwają po ekranie
hi all
2,7,9,10,14,35,38,71,74,75 na 14
2,7,9,10,14,35,38,71,74,75 na 14