Wpisy 3 368 246 – 3 368 345
1 października 2018 19:27 → 1 października 2018 20:44, 100 wpisów
Gdybym mial odzyskac to co wlozylem 5 w mini by starczyla nawet ta slaba
Czasem nie trzeba długo czekać na taki moment. Wystarczy wypatrywać Jowisza i Wenus na niebie, a wszystko stanie się w zasięgu ręki
Mulag..ostatnie..piwo.bo jutro..dadzą..kopa..na bramie.a Piotruś..Lutrabond..mnie nie pomoże.jak swojemu..pupilkowi..tylko zasadzi.kopa..i baj baj.zmień..se kraj.Jedź do Szwecji..dziadu..
ZADOWOLONY Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony..no oewnie..
Ja nie pije..a gram delikatniepi co mi miliony ,wystarczy ze na zabawe z toskiem starczy
kiedy ja dr zrobię nie na czterobrygadówce nie ma takiej możliwości
Mulag, a Ty dyplom masz, czy tak jak Kwasu
nie mam z Panem byłym było tak że miał zaliczone 5 lat z tym że nie obronił się pracy mgr mimo że skończył 5 lat zdał egzaminy nie może się posługiwać jak mgr
Ty raczej nie towarzysz
Trud..daremny..dakej..kołchoźnik.było..się..tyle..uczyć..do obslugiwania..łopaty..
Forsami czat festiwal głośny nie odbył się w tym roczku był i sabaton nie raz i wiele innych ze świata skończyło się w naszych stronach czat festiwal
Bo ten czat..zaczął..śmierdzieç..a szkoda..Proboszcz.się..niezgodził..zła..data..się..zbiegla.15.sierpnia.jest..Święto Myryjii..i nic dziwnego..nie bedo..diabły.skokać..Koło plebani..
mam sposób bez zbędnego pisania...
na zestawy 3/3 które zostaną wylosowane....na czasie...
obserwowałam to przez pewien czas
na zestawy 3/3 które zostaną wylosowane....na czasie...
obserwowałam to przez pewien czas
z tego co wiem to wina organizatora bo miał być później lub wcześniej to proboszcz by się zgodził ale jak wywalił że 15 no to było nie
No logiczne.Mulag.w takie Święto.to.nikt.się.na to nie godzi..nawet.ateiści..belzebuby.z Herodem
Mulag..nie rób.se.jojek..z Wygranej.bo.telewizji..nie ogladniesz
ostatnio nie oglądam w ogóle jak wygrasz to pecetka proszę cena ta sama a więcej pożytku z niego
Forsami
Wygramy dużo-Tylko-może nawet z 0,5kg
Tylko że w nominałach>>>..1-5 groszy
Wygramy dużo-Tylko-może nawet z 0,5kg
Tylko że w nominałach>>>..1-5 groszy
i jak zadowolony z roboty po przerwie l 4 rób drugiej takiej roboty nie znajdziesz nie opieraj się przywykniesz jest o co walczyć szmal dobry i socjal konkretny
Przepraszam miałam
telefon...
sposób moge podać w mailu...jak ktoś chce ...prosty...szybki....i wiemy oco chodzi...tak żeby T-sik nie czytał
telefon...
sposób moge podać w mailu...jak ktoś chce ...prosty...szybki....i wiemy oco chodzi...tak żeby T-sik nie czytał
Życie.jest.jak trawa.a Ty przezywasz..jakbyś..Pana Boga za nogi złapał
ciesz się że nie taką jak kolegi to byś do śmiechu nie miał szkoda chłopa ona go wykończy
Bedzie..robił.na 7 dni w tygodniu..wszystkie.zmiany..zarobi..ns tych pasożytnicze..
Angierski.. do tego potrzebny..jest..program..bo coś tu ta strona ostatnio..jest.pidobna do kon..a.no niestety..
Mulag..teraz..to sam widzisz..jak tobie..jest..dobrze..i nie narzekaj..nie bierz..kredytów..kołchoz pod nosem..pralka lodówka..spanie..na legwanie..co Ty.jeszcze..chcesz..od życia..
Dziękuję..naszym Piłkarzom Siatkówki..za Mistrzostwo Świata lepiej..późno..niz wcale..u mnie.wczoraj..nie było fazy..
tyle wolnego było dziś jedne dzień rano a takie ktoś by miał wrażenia jak by to 5 była
Mulag..ja już przeżyłem kurniki..piekarnie szparage..pieczarkarnie..ubojnie..garmażerke..uszczelki..i opony..budowe.itp..jak to przeżyjesz..będziesz..dorobiony..
Ja jestem jak ta kobieta pracująca..żadnej..pracy.się..nie boje..tylko..każdą..pie...
Angierski..no a jak duży..interes..gruby..portfel..to być..albo..gnić..
Forsami jeszcze wszystko przed tobą młody jesteś jeszcze kolejne przygody w kołchozach przed tobą
Cześć
Kupony już puściłem
Forsami, Mulag