Wpisy 3 368 146 – 3 368 245
1 października 2018 17:17 → 1 października 2018 19:27, 100 wpisów
Idę.chyba jednak na te okna Mulag.dwóch.gosci..idzie..od jutra..
ja licze że mnie zrobią Kierownikiem w kołchozie to bęe upływał lub dyrekltor
słoninę ? a jak będzie krótko, to po dadzą i po ryju ?
suchar, ale - takie jest życie
suchar, ale - takie jest życie
Wcinam ptasie mleczko cytrynowe mniam do tego mam browareczek od tak chciałem wam uslodzic
Kawowe jest mniam
Coś ostatnio paskowi się strona psuje 1 raz pkt nie na liczyło dalej z tamtego miech są pkt
Choć może i dobrze niech po losowaniu wieczorem będą pkt naliczone bo po 14h zero pkt
Oszukują ? A MY oszukamy oszustów ?
A widziałeś tego pół idiotę niby byłego dyrektora na YT ?
No sorry, ale - albo rybki, albo...
A widziałeś tego pół idiotę niby byłego dyrektora na YT ?
No sorry, ale - albo rybki, albo...
My oszukujemy siebie nie opłaca się grac na10/10 złudne nadzieje tylko 5/5 i 6/6 na to można liczyć
powiem tak teraz nie mam czasu tyle siedzieć nad liczbami wcześniej 2-3x wpadała na miesiąc
strach że nie zobaczę wygranej żal straconych pieniędzy, twoja twarz w grymasie, nie myśl że to koniec losowania trwają, nic nie jest takie gorzkie jak przegrana,
nie za długo znów się spotkani w kolekturze Nie myśl ze to koniec
Mulag..tyś..to.raz..tu..gdzieś..mi podawał.takiego..linka.o tym wałku..w graniu...
A ile zakładów na losowanie ?
I nie zrozum mnie źle, taka gra ma nawet pewien sens
ale - "życia" tym nie zmienisz
I nie zrozum mnie źle, taka gra ma nawet pewien sens
ale - "życia" tym nie zmienisz
coś podawałem z pewnością wszyscy zapisali i zrozumieli mój przekaz
te nie zapomniane chwilę gdy się wybierało zwroty. rysowane wygrane tylko ja i wygrana w mini
Jak..nas..wałują..to..czemu..nikt..tego.nie wytropi..i.nie udowodni..to mnie..zastanawia..gry.liczbowr..od..ponad 50 lat.i ci co wygrali..to..nie wygrali.
jeżeli rozpisuje 5 lub 6 to max 4 na losowanie a teraz praca jest ważniejsza ale zima idzie Tosiek trzymaj się
Mulag..brakło..mnie..21 dni ..a tyś..już..kolchoz..pokochał..jutro..po pracy..pranie..mózgu..w aucie.. ja Ci uswiadomie..co jest..najważniejsze..w życiu
bo daleko z tobą nie na jadę myśl racjonalnie pogódź się gdzie jesteś i co robisz będzie ci lżej
ja się pogodziłem szkoda się użalać trzeba sobie w kreować to co jest w pozytywnym świetle podążaj za światłem
Myśli że..jak zarabiasz więcej.niz Milioner.toś.w piórka..obrósl..a kto..Ci.to zalatwił..
już się nudno robiło na MP
Mulag.dopiero..miałem..propozycje..pracy.w Szwecji..poważnie..ale.że..ja jestem..już dorobiony..2-Domy 5 aut.. to olałem sam Mój brat..domnie.dzwonił..
to przekaz dla kogoś
Forsami może w końcu kiedyś wygrasz
Na razie
to jest coś pięknego nie trzeba zmuszać kraść czy zabierać ludzie sami dają
Ja tu.nie chce.wygrać.lubie trfonić..pieniądze.na głupoty.Lotto.. po to żyje.nie poto.by pracować..tylko..się..bawić..
Pomyliłeś mnie z kimś
Doktor.
By wygrać trzeba grać Ale tylko wobec reguł, które nie są ujęte w standardowym regulaminie. Potencjalny zwycięzca musi spełniać szereg wymogów, by jego sen stał się realistyczny. Kluczową rolę odgrywa tutaj prawo karmy. Boskie prawo, które określa kto zasługuje na to by jego los się poprawił. Bowiem tylko osoba o czystym sercu i nie zabrudzonej aurze może sięgnąć po wygraną!
Bzdury.
Jak masz pieniądze i... szczęście to wygrasz.
Tylko taka osoba będzie w stanie dobrze wykorzystać swoja życiową szanse Zatem jeśli chcesz dołączyć do tego szczęśliwego grona pierwszym krokiem powinno być oczyszczenie
Co za dzikie teorie.
Skontaktuj się z ezoterycznym specjalistą i poproś o dokładną analizę twoich czakr Dopiero kiedy będą one niezabrudzone złą energią, a Ty wyrównasz wszystkie swoje karmiczne rozrachunki możesz zacząć myśleć o wygranej
Czyste serce i niezaburzona aura?...a co to ma wspolnego z wygraniem?kumpel gral 2 lata,wysylal i trafil z maszyny..mieszka kolo mnie
Forsami jest czysty jak łza, bo co niedzielę chodzi do kościoła i nie może wygrać, to przeczy Twej teorii
Nikt nie musi w to wierzyć ale polecam jak inne metody zawiodły nie zaszkodzi może pomóc lu nie a znasz go tak Dobrze sam siebie dobrze nie znasz
Nikt tak naprawdę nie wie na co go stać
Dobra, uciekam
Forsa...najpierw ty potem jaobowiazuje kolejka a Bog karty rozdaje
Ja mak.cztery..paczki..złotego płynu..tylko..nie wiem.jeszcze..co tam w tej puszce..jest.nie skosztowałem..może.to Napój Bogów..
A jak ktoś wejdzie..na krzywy..ryj..co mu zrobić..h..a..dorobić..
Nie każdemu wygrana jest zapisana przez los. Kto ma wygrać temu prędzej czy później szczęście dopisze
jednak nie ma sensu wydawanie ostatnich pieniędzy na kupony kiedy nie ma żadnej gwarancji wygranej
Tak Tomi.stoje..w kolejce..tylko..każdy..mi mówi..ej..ty. Frajer..ty.tu..nie stałes wypad..na koniec..i tak tak 16 lat..
Mulag.bredzisz..nie kupie chkeba wódki piwa..a zagram..zawsze..
Planetą która najchętniej wypatrywana jest Jowisz. W trygonie lub w koniunkcji ze Słońcem jest pewnego rodzaju przepustką do świata wielkich pieniędzy.