Wpisy 3 367 445 – 3 367 544
30 września 2018 19:10 → 30 września 2018 19:52, 100 wpisów
Dzięki
Brawo USA
w piątek patrzyłem na wyniki co mogłem wygrać a nie wygrałem z tym że coś mi się pomyliło bo zakład był nie ważny
Mulag..ja dzisiaj w Multi Multi..5/6..jeden..numer..nie wszedł.. a liczyłem na 4300 było zagrane..z Plusem..
Mulag..Mają..mnie zostawić na stałej..umowie..Ty do zwolnienia..
podwyżki się szykują forsami 24 zł za godzinkię ddoatkowo 8 zł za każdą godzinkę do soboty no to szkoda Forsami takie życie
Olewam podwyżki..i kase..idę..tu na drzewka..też..będę.żył..Mulag.. robotu..nie brakuje..rozumisz..czy..g..o.rozumisz
nie przejmuja sie przed 10 października relane z kołchozu pieniądze mimo że na l 4 ale kaska będzie
Tak dostaniesz.24..na godzine..i kula u nogi..ladujesz..w pampersa.bez jedzenia.zgnijesz..przy..maszynie.czy tego..chcesz..bo ja nie..
Mulag.mam dach nad głową..spanie..jedzenie.nie potrzebuje..nic więcej.Ty..się dorabiaj..
To pocałuje.pociąg..na żelaznym moście..poczytasz..o mnie..w gazecie..
Forsami nie odleć
Jak dzisiaj wygrasz
wczoraj było lotto jak idzie gra Forsami szczyty zdobyte czy spadek z góry
jak pisałem tak się zakręciłem zapomniałem że nie zagrałem myślałem że mam ważne a w piątek zakład był nie ważny
Co hazard robi z człeka, ciągle szuka wygranych
Trzeba..jeszcze..zrobić.1000 karkasow..i będziesz..mial umowe..na stałe..ale..u Zaczyka..
Forsami ja mam też do października może też wypadnę poza bramę zobaczymy
R3DM6 Chcesz..scana..pytam..czekaj..to zaraz dodam..tylko..napisz czy mam dac scana ok..
Bajkopisarze tutaj to inna bajka
Mulag..ja ci nie wróg..Ale..życzę Ci..by..Cię..zwolnili..bo to chemia rak białaczka..chyba niechcesz..zejść do piwnicy..
ja również mogę dać ale co mam dać 2 z5 1 z5 w mini a w dużym zero
Czasami w zdrapkach wchodzi cała ściana, tylko kiepska wygrana
R3 nie bądź dziecko..tylko..zaczekaj.kilka chwil..już..idę..robić foto..niech mnie tu.nikt nie..moto..to to lito.. czekaj..namnie..
Forsami daj wszystkie skany od kiedy grasz czyli od 16 lat powstanie muzeum ts -Forsamiego
Liczby z lottomatu
3,4,9,32,41,45,56,58,62,65
3,10,17,21,33,41,50,72,75,80
Zobaczymy co wyniknie
3,4,9,32,41,45,56,58,62,65
3,10,17,21,33,41,50,72,75,80
Zobaczymy co wyniknie
R3..Masz tu..5 z 6 na profilu..numer..nie wszedł..patrz..nie bądź Tomek..Niewierny..
Ja tu..nie potrzebuje..nic nikomu..udiwadniać..jak piszę.że..coś..mi wlazlo..to tak jest..to i tak jest..zwrot.no maly..zarobek..nie oto gram..
Forsami solidna firmanie mylić z Bolkiem i 2-gim Dudą,
R3'.ok..nie oto gram ale..sz..mnie trafia bo..tu.nic niechce.wiecej.wejść..takie to granie..Panie..
No i fajnie...forsa czesto bywa nieuczciwaale Forsamito inna bajka
Dzisiaj..zagrałem to.są..numery..z Lotto..co dały..mi 6/w zeszlym roku..chociaż nie..wszystkie..w lidze typowan
przecież pisałeś że się już dorobiłeś to takie zwroty w sam raz gratuluje
Scan dajemy od 100 zljak poskladam kilkanascie 3\5 multi to uzbieram cale 100zl
niby nie wiele braknie a tak dużo jednak brakuje sam wiem po sobie jedna liczba i bym miał 150 tyś
A teraz mozna już tylko poodkurzać..jak kto..chce..nowe zdjęcie na profilu Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
150 tyś jedna liczba mniej tylko tylko i co wygrałem nie całe 500 zł
Dla tych co lubią Janusza ze szczególną dedykacją dla Zibiego i Emeryta