Wpisy 3 367 345 – 3 367 444
30 września 2018 16:38 → 30 września 2018 19:09, 100 wpisów
.... Wypijmy za błędy za błędy obledy Danielsik zawsze pomocny w potrzebie
k. piatek strzelil 2 bramki w seri a co ten chlopczyk wyprawia co mecz zdaje sie brama chyba 8 ma juz
Niedziela będzie dla nas malkontenci
Forsami odleciał
Kto wygra finał będę bil brawo oby była to brazylia w półfinale to samo oby Serbia wygrala
Oki gryks to są Twoje typy
Dla Polski bym chcial dobrze...ale kiepsko to widzeracze Serbia i Brazylia...
Ja typuję USA vs Serbia 3:0
Polska vs Brazylia 3:2
Polska vs Brazylia 3:2
3:0
0:3
U Ciebie będzie Forttrump, powinieneś być za USA
A tak na poważnie tobAmerykanie są o wiele mocnieji od Serbii
Nie jestem pod tv i nie mogętego meczu
Taki wynik
To był ten gift
W ektraklapie scisk...4 zespoly Lech musi gonic bo lokomotywa ucieka...I zostana ostatnie wagony
Dzięki gryksteraz już mogę
USA,USA,USA
1:1
Życie potrafi być stresujące, dlatego czasem dobrze jest zrobić sobie przerwę od wszystkiego i pośmiać się przy zabawnej historii
Poniższa historia wydarzyła się w jednym z tych małych miasteczek, gdzie wszyscy się znają. Podczas rozprawy sądowej, prokurator wezwał na świadka pewną staruszkę.
Zibi coś dla Ciebie w moim profilu, wstawiam tylko na chwilę
nie podałeś treści wpisu coraz gorzej z tą stronką jest nic się nie da
{{slonce}
Dzisiaj:
>> Dzień Chłopaka <<
Dzisiaj:
>> Dzień Chłopaka <<
telegram od trampka po 0-3
wizy STOP
gaz STOP
zgadzam się z JAJA KO wyżywienia macie na Mazurach dosyć-ryby, grzyby, ziemniaki -wysyłam wam 5 000 żołnierzy do wyżywienia w waszym kraju nad Wisłą
wizy STOP
gaz STOP
zgadzam się z JAJA KO wyżywienia macie na Mazurach dosyć-ryby, grzyby, ziemniaki -wysyłam wam 5 000 żołnierzy do wyżywienia w waszym kraju nad Wisłą
Myślę że każdy nas ściemnial przed wyboramicała Amerykachociaż czy tam jest fajnie?
Nie ma zmaczanie były Niemcy wały z nami robili by było w Polsce jak najgorzej nie łudźmy się że USA będzie lepsze
ale coś trzeba wybrać Niemcy Rosja USA wyjścia nie ma za bardzo waga i na niej zyski i straty trzeba przeważyć łatwe to nie jest
Zibi i Emeryt coś dla Was
O właśnieza kilkanaście minut bo długi wieczór się zapowiadasportowydla Ani blond
A od Ruskich coś mamy albo od Makreli, Donek dostał to stanowisko, żeby mogli dalej mącić w NASZYM KRAJU tak jak za Bolka
Jestem bezpartyjny i to
To nie takie łatwe, to co mi się wydawało oczywiste z klika lat temu wcale takie proste nie jest
2:1
Za bezpartyjność
co dostaliscie na dzien chlopaka bo ja bokserki w erosy i loda
ale juz za zimnn na magnum
ale juz za zimnn na magnum
co tam w sieci słychac bo m,niałem lekka przerwę jak mogłeś zauwazyc
Siema,
co tam nowego ? Jakieś,,a może pewne pewniaki ?
Na 21 -xx,19,20,25,26,46,47,57,68,74 -oczywiście metodą ct
co tam nowego ? Jakieś,,a może pewne pewniaki ?
Na 21 -xx,19,20,25,26,46,47,57,68,74 -oczywiście metodą ct
Jak prawdziwe chłopy to mogę z nimiwznieść
3:1 gryks