Wpisy 3 366 445 – 3 366 544
29 września 2018 20:30 → 29 września 2018 21:41, 100 wpisów
Niech sama ich żywi Niemcy maja dość co w Anglii się dzieje kto ma fb to widzi co rusz leja policję maja gdzieś nakazy itp oni są prawem kobiety i inni mają być posluszni
Przekażcie sobie znak Pokoju..jak ja przekazuje wam..Ja nikomu..nie wróg.Pokój Nam Wszystkim
Przypomina mi się stary film z USA nie pamiętam niestety tytułu jak ludzi żyli w spokoju wysoka kultura muzea sztuka nauka beztroskie życie nie nauczeni bronić się a tu ich zaatakowały jakieś półludzie agresywni i bez problemu ich kulturę niszczyli a oni stali nie wiedzieć co robić Proroczy film z USA dość stary i jaki przekonujący patrząc na zachód jak sobie nie radzi z tą falą
Iwonka wpadła z kim ?
O kwiatuszek
wpadlam zobaczyc co tam u was
moja maluda od czwartku jest w szpitalu wirus dopadl
Cześć
Zaraz mecz
liczby mi nie ida nie mam glowy
Pamiętacie ?
twojkwiat77 gdzie masz głowę ?
pod pacha
Nie o to chodzi by na hamca stawiać na swoim.Chodzi o to by żyło się lepiej w Polsce wszystkim bez wyjątku
Ale upierać się będę na tym że za tym całym bajzlem stoi kanclerz Niemiec Angela Merkel a platforma obywatelska w łazi jej w tyłek i robi to co ona każe
dokładnie wcale nie chodzi by sie zamurować i za jedną partią być i żadnych argumentów nie przyjmow3ać ale jak widzę że są plusy partii obecnej to popieram bo widziałem co było ale ni znaczy ze tak musi być było słowo P_O by żyło lepiej wszystkim a jak było wiemy sami
A gleboko wchodzi?.Bo to wazne....dla Jaroslawajak dlygo trwac bedzie jego slawa
Do tego trzeba jeszcze dołączyć niemieckie media i mamy cały obraz polityki multi multi która na hamca chcą nam w bic do glowy
Polska ma być zawsze niżej i tyle i siedzieć cicho to będzie okey a to oznacza gorzej żadnej konkurencji z Niemcami a bedzie okey wtedy
Tomi tak drwią z Jarosława a zobacz jak on żyje.Ma stary dom,żyję normalnie i wziął kredyt by pomóc matce jak była chora który musi chyba do dziś spłacać .A zobacz sobie majątki Tuska Schetyny i innych
Zaraz gramy
Seba za dużo wiatru robisz
Wiatr Ci wieje w oczy ?
WygrMY
Jeszcze się nie zaczęło
jUŻ GRAJą
osioł wrócił.Nawet na szrocie go nie przyjęli.No,tak -mózg przetrzebiony po h.eroinie,kopytka zdezelowane ,po galopach do fioletowej budki,zad obsrany,bo nie było czym wytrzeć (wszystkie czerwone i żółte kartki rozdane) i na dodatek jeszcze kalafior dynda.
1-1
Kurek jak pociągnie grę to będzie ale oni serwują
5=5 my to wygramy
Niszczymy USA
SPOKÓJ Seba
8-6 dla Polski rozwalamy USA
USA na kolanach
"4 mile" za Wa-wą takie głąby się rodzą
Brawo Polacy
13-7
14-7
To jest Samowite