Wpisy 3 364 012 – 3 364 111
27 września 2018 23:14 → 27 września 2018 23:58, 100 wpisów
priorytetem jest miec stała dobrze płatna prace reszta sama przyjdzie z czasem
3 364 003.
ale nie chca placic za fuche - placa za efektywnosc i wyniki
trzeba duzo potrafic dawac wiele i byc powazanym wsrod ludzi inaczej predzej czy pozniej podziekuja
tak jest w moim zawodzie
trzeba duzo potrafic dawac wiele i byc powazanym wsrod ludzi inaczej predzej czy pozniej podziekuja
tak jest w moim zawodzie
Znacie moze kogos kto zyje z multi lotka?...kiedys czytalem o gosciu co za 5 dych slal na los i byl na +...ale to pewnie pod publike bylo
ja jestem profesionalnym w tym co robie nie moge sobie pozwolic na jakies lipne wykonanie pracy
3 363 979. TO NIEPRAWDA JEST JESZCZE 500+ MIEPRACUJA A KASE MAJA I CO MIESIAC INNE AUTO MAJA POCO PRACOWAC JAK RZAD KASE DARMOWA ROZDAJE NA PRAWO I LEWO
w mojej pracy liczę sie dokładność i bezpieczeństwo ludzi również nie mogę pozwolić sobie na błędy a granica dopuszczalnego błedu to zaledwie mm
nie wnikajmy tak daleko po za tym dzieci to chyba odrebny temat nas nie dotyczy bynajmniej
arczi masz racje ale nie dokońca twój żal że inne grupy mają źle są rodziny co pożytkują w dobrym celu na prawdę ale są tacy jak piszesz masz racje ale nie pisz że wszyscy jest to duża pomoc Państwa której nigdy nie było
3 364 025. Mulag i to jest racja
Gdzie rodziny po raz pierwszy wyjechały nad morze czy dostały lepsze ubrania widać to
a tak powielamy te same liczby wielokrotnie kreslac te same liczby tz jak myslisz jak wyslemy 4 takie same 6 to wygramy cos w lotto watpie
Te 500+ pomogło nie jednej rodzinie
I nie uważam że to jest rozdawanie pieniędzy na prawo i lewo.
Doceńmy to co robi teraźniejszy rząd dla ludzi .
Doceńmy to że w końcu to co obiecywali realizują
Doceńmy to co robi teraźniejszy rząd dla ludzi .
Doceńmy to że w końcu to co obiecywali realizują
dawniej nic nie było dla żadnej grupy coś się zmienia ale wszystkim nie da się pomóc
Za czasów PO były tylko deklaracje i obiecanki a realizacji tego już nie
ale jest program pomocy emerytom chorym nie wystarczający ale lepszy niż wcześniej
Teraz dzieci dostają książki za darmo.
Dostali 300 zł na pierwsze zakupy szkolne
To wszystko jest potrzebne
Dostali 300 zł na pierwsze zakupy szkolne
To wszystko jest potrzebne
I mówienie że to stracone pieniądze to nie jest prawda
nie tak dawno cofnąć się 3 lata wstecz nic nie było nawet rząd podwyższył wat na ubranka na dzieci wyobraźcie to sobie nie było 500 plus i jeszcze wat wysoki na ubranka na dzieci
Podwyższył też wiek emerytalny
Ale renty czy emerytury...glodowe zostaja...1000 zl brutto?.W miescie?na wsi kure uchowasz,jakas rosline a miastowy wszystko kupuje...a za co?
Podwyższył WAT z 22 na 23%
szybko się zapomina czy ktoś pamięta prezent w postaci watu na ubranka
Tak było Mulag a wiesz jak to tłumaczyli ?
ale emerytury drgnęły nie wiele ale coś więcej a czy było większa wcześniej nie
Wat zostal na ubranka bo...Jaroslaw nie ma dziecialbo o nich nie wie
Tym że szyją ubrania dla dorosłych i podstawiają je jako ubranka dla dzieci
Tomi Ty masz 7 lat ?
Co tu dużo mówić jest lepiej i to jest odczuwalne
Kazdy rzad troche daje a duzo zabiera...ale tego nie liczymy....lepiej mieszkac w lesiebo tam pier..sie ptaszki a u nas pier...na okraglo i tylko dupe szkla by glos oddac
Ja powiem tak może rządzić lewica centrum nie ma to dla mnie znaczenia ale żeby normalnemu człowiekowi się lepiej żyło niestety tak nie było Kowalski zawsze w du dostawał
mi sie nic niepodoba w nich, bo nic nierobia dla ludzi tylko najwiekszym ich ostatnim sukcesem jest 500+ mi nic pozatym aludzie jak masowo wyjzdazali za praca na zachod tak nadal to robia bo zadnych zmiam\n niema na lepsze dla nikogo poza osobami pobierajacymi 500+
Tomi kto Ci broni mieszkać w lesie ?
Mulag tu nie chodzi tylko o to żeby się każdemu żyło lepiej . Tu trzeba też dbać o sprawy Polski
podaja tylko ze bezrobocoiie spada ze rak do pracy niema przedwczoraj bylem w 20 firmach zlozyc swoje aplikacje w sprawie pracy ,czekam juz dzisiaj 2 dzien jeszcze nikt sie nieodezwał ze kogos gdzies brakuje ze potrzebny jest pracownik
arczibalik73 i tu jesteś w błędzie.
Polacy już masowo nie wyjeżdżają z Polski
Polacy już masowo nie wyjeżdżają z Polski
arczibalik73 przyjedź do dużego miasta to dostaniesz pracę od ręki
sebastian spokojnie wyjada po wyborach samorzadowych moze juz nie masowio jak kiedys ale wyjada
Przedszkolak idź już spać
arczibalik73 najpierw piszesz wyjeżdżają a teraz że wyjadą to jak to jest w końcu ?
no miato obok mojego jest wielkim miatem tam jest strefa wlasnie ekonomiczna dlatego tam bylem zobaczymy o i kto zaproponyje mi
To co pisze Mulag to są fakty i tego się nie da wymazać
bezrobocie w maju spadło do 7,4 proc. i było najniższe od 1991 r.
arczibalik73 koło jakiego wielkiego miasta mieszkasz ?
arczibalik73 I Ty czekasz aż ktoś Ci coś zaproponuje ?
Człowieku ja bym Ci jednego dnia załatwił pracę w dużym mieście bez czekania aż ktoś coś zaproponuje
Prac dużo ale jak ktoś chcę nie wiadomo co tu mu nie pasuje tu to tak łatwo nie znajdzie
Zawsze są minusy.
Nikt nie jest geniuszem
Nikt nie jest geniuszem
Fiaskiem jest to, że nie uwzględniono nie zrobiło tego ani MF, ani MZ) dodatkowych środków na służbę zdrowia. W najgorszym razie może się to przełożyć na wydłużenie kolejek pacjentów.
arczibalik73 jednego dnia przyjadę do tego miasta i będziesz miał minimum 3 propozycje pracy wierzysz mi czy nie ?
Jak coś jest źle to takie zostało a ten rząd tego nie naprawił ale do tego nie doprowadził nie zapominajmy
Mulag ze służbą zdrowia jest tak źle ze gdyby chcieli coś zrobić to na obecną chwilę było by to łatanie dziur
bo jest źle w niektórych spraw ale rząd nie wie jak to polepszyć naprawić takie zostało i się zarzuca czego nie zrobione
arczibalik73 bez urazy rusz swoją 4 literową tak jak potrafisz to zrobić na siłowni i przejdź się tu i tam i zobaczysz ile tam jest pracy
Mam Ci dać przykład gdzie masz iść ?
I dostajesz pracę od ręki
są pewne dokumenty podpisane i rzad tego nei zmieni jak kopalnie sama była premier rządu Pani Kopacz mówiła kopalnie będą wygaszane
Ja np.
otworzyłem działalność gosdp.
I myślisz że było łatwo ?
otworzyłem działalność gosdp.
I myślisz że było łatwo ?
Gdybym siedział i czekał aż ktoś mi coś zaproponuje to bym wegetował
A do tego nigdy nie dopuszczę.
A do tego nigdy nie dopuszczę.
Sam miałem po utracie pracy związku upadłością zakładu aż 3 oferty pracy ale sam poskładałem podania i telefony się urywały pierwszą podjem a za chwilkę wszystkie do których złożyłem dzwonili a nie mieszkam w dużym mieście ściana wschodnia Bezrobicie jest małe i prace są
Mam fajny pomysł na biznes
Składam pieniążki aby to zrealizować
Był okres że ciężko było coś znaleźć czułem to teraz tak nie ma na prawdę
I nie potrzeba aż tak dużo .
A można dosyć dużo na tym zarobić
A można dosyć dużo na tym zarobić
Tak Mulag tylko trzeba chcieć
tylko nie wybrzydzać tu mi nie pasuje tu nie to faktycznie pracy nie będzie
Gdzie jest GABRIEL ?
GABRIEL przychodzi w godzinę Duchów
jak ktoś nie ma co do buzi wsadzić pracę znajdzie może nie szczyt marzeń ale będzie pracował
Zgadza się.
Na garnuszek trzeba zarobić
Na garnuszek trzeba zarobić
Może w przyszłym roku już otworzę moje wymarzone biznesy.
Jeden będzie nad morzem od maja do września
Jeden będzie nad morzem od maja do września
Sikoreczka ?
Poleciał ?
Arczi Od 1 stycznia 2019 r. w Polsce wzrośnie wysokość płacy minimalnej. Najniższa krajowa pensja będzie o 150 zł wyższa - taką podwyżkę ogłosił 11 września premier Mateusz Morawiecki. Jednocześnie zostanie także podniesiona wysokość stawki za godzinę pracy. Jak widzisz nie tylko +plus