Wpisy 3 363 912 – 3 364 011
27 września 2018 22:44 → 27 września 2018 23:13, 100 wpisów
Gdyby Serbia miała ten mecz w 4 literach to by wystawiła skład jak w poprzednim meczu rozumiesz czy nie ?
zgrywus rozumiesz co do Ciebie pisze czy nie rozumiesz?
Wlosi chca grac jutro o 17niby moga jak jeszcze dzisiaj zglosza taka propozycje
zamiast tracic kase zainwestuj w zdrapki szybciej sie dochapiesz czegos sensownego przy odrobinie farta
A starszy Lajkonik jest trenerem i sportowcem który wszystko wie
zgrywus nie przeinaczaj tego co oczywiste
krukstaszek są jeszcze tacy co pamiętają i poprzednie wcielenia
ja mysle ze najpierw wygraja mistrzostwo swiata potem podziela sie na dwa teamy i zagraja ze soba
zgrywus wiem że dla Ciebie jest to za trudne na zrozumienie ale jak chcesz to postaram się to wytłumaczyć tak że zrozumiesz
Stulejarze to chyba Zibi i Angierski o ile dobrze rozumiem znaczenie tego słowa
On tak chyba po Kalifiemu, żeby się domyślić
Pasko masz dostep do zdrapek? moglbys mi wysylac kilka paczek a ja bym odsylal tych ktorych nie chce, place z gory za paczke ale musi byc zwrot czesci
Angierski nigdy nie byłeś z kobietą
Zerro ty chyba poprostu lubisz wnikac w czyjesz zycie
bo nie masz swojego
bo nie masz swojego
Lubię tu żeby się z takich jak Ty
105 statystyka na 10- lecie tutaj, zacznij żyć
poza tym jakas 20stka by mi sie przydala zeby sie zylo wygodniej
Zerro ty naprawdę jesteś zerro
Zgrywuskalkulacja zabija czyste emocje sportowe...to troche jak Japonia grala z Polska i przegrywajac 0:1 nie grala zadna druzyna przez ostatnie 7 min bo Japinii to dawalo wyjscie z grupy a nam ucieche w meczu o honorzalosne
no i troche za daleko mieszkasz, musialo to byc to samo miasto albo wies
zdrapki musza byc rejestrowane najpierw poznie w obieg wychodza do klienta
zdrapki musza byc rejestrowane i sprawdzonę czy nie ma w nich wygranej
Angierski tyle ludzi co ja w pracy dziennie poznaje to bys sie zdziwił
To racja..R3 myslalem ze mozna kupic i odejsc a ona wbija na kase i do czytnika
Praca to podstawa no chyba że ktoś nie musi już pracować ale to już inna rzecz inny poziom dla nie których
Mulag no a ja nie jestem ksieciem z bajki majacym wlasny dwor i zamek
srednio powiedzmy 30 punktow mam z ktorymi jestem zaprzyjazniony z racji wykonywanego zawodu i nie sa to pojedyncze osoby sa to duze firmy czasem
R3 sprawdzalem z maszyny multi 5 liczb 20 losowan...dupanajlepiej 4-6 losowan i brac kolejne z maszyny
znam ludzi co pracować nie muszą ale pracują bo chcą kontaktu z ludźmi i się realizują w tym co robią ale takich ludzi aż tak dużo nie ma ale są
to prawda niektorzy maja zycie latwe i proste bo nie musza pracowac i jest duzo takich ludzi ja znam - no ale sa zawsze jakies problemy
prawda jest taka - jak masz dobra fuche to trzeba jej pilnowac i pracowac ile sie da
a jak ja praca wtedy kiedy jest projekt
zawsze stres szybkosc, wyciskaja a potem jak sie skonczy to nie wiadomo kto odejdzie, zawsze mlodzi wygrywaja bo sie ucza nowych rzeczy a co ja musze zapomniec to co sie nauczylem do tej pory
zawsze stres szybkosc, wyciskaja a potem jak sie skonczy to nie wiadomo kto odejdzie, zawsze mlodzi wygrywaja bo sie ucza nowych rzeczy a co ja musze zapomniec to co sie nauczylem do tej pory
druga strona medalu jest taka że jak się nie ma marzeń i ich się nie realizuje
to się pracuje na marzenia innych
to się pracuje na marzenia innych
Mulag tu strzal w 10...jak pracujesz a nie potrafisz inwestowac...przepieprzasz kase nawet tego nie odczuwajac...
mnie tylko wkurza w mojej pracy to ze zalozmy daja 10-15 tys na reke
daja dead line zalozmy termin i mam sie wyrobic 3 miesiace jak nie wyrabiam to odrazu out i kolejny
poza tym sa jakies metodologie pracy agile i trzeba uczesticzyc z tymi cymbalami i jakies pie...oly opowiadac na spotkaniach teamu
daja dead line zalozmy termin i mam sie wyrobic 3 miesiace jak nie wyrabiam to odrazu out i kolejny
poza tym sa jakies metodologie pracy agile i trzeba uczesticzyc z tymi cymbalami i jakies pie...oly opowiadac na spotkaniach teamu
goscie ktorzy nie maja pojecia o zyciu bo tylko gierkami sie zabawiaja i ja mam z nimi jakies kolezenskie stosunki utrzymywac zeby byla mila atmosfera w pracy
friendship
i wogole liczy sie umiejetnosc pracy w grupie - a ja spotkalem takich mlodych co wogole tylko sie patrza w ekran i nic nie gdaja
friendship
i wogole liczy sie umiejetnosc pracy w grupie - a ja spotkalem takich mlodych co wogole tylko sie patrza w ekran i nic nie gdaja
to ładnie 8 tyś tylko jest pytanie czy tylko kaska czy radość rozwijanie się poszerzania horyzontów ale bez wątpienia kaska jest istotna ale granice są
dlatego poprostu jestem coraz starszy i widze ze to ten zawod jest dla mlodych a nie dla mnie - pozatym moglbym sporo wniesc, ale nie liczy sie to co umiesz, liczy sie to co dasz od siebie
takien sa dzis realia zobacz co sie z ludzmi w autobusach pociagach dzieje kazdy siedzi w telu albo słucha h..j wie czego
3 364 007. DOKLADNIE WSZYCY MAJA NOSY WLEPIONE W KOMORKI TABLET I FACEBOKA CO KTO PIERDNOL KTO CO NAPISAŁ