Wpisy 3 360 980 – 3 361 079
25 września 2018 17:27 → 25 września 2018 18:10, 100 wpisów
Lech 1:0 Lks ...bedzie bez dogrywki...ale zenada z pierwszoligowym zespolem
Jakos jak za p_o dawali na ratowanie hiszpani grecji bo tusk sie chcial pokaxac 24 miljardy to bylo dobrze z naszego budzetu
Widac ze Polacy sie bogaca...ale ci dobrze zarabiali kiedys ,teraz zarabiaja jeszcze wiecej...nadal 25 % firm prywatnych pisze najnizsza ,reszta do lapy...a znajomi mowia ze samozatrudnienie to nowy sposob...wtedy nic sie nie nalezy
Wszyscy walą ogólnikami usłyszanymi w tvn albo w tvn24 a jak sie spytam o konkrety -argumenty to jest cisza albo z wyzywaja od troli
Czemu tusk zrzekl sie kasy od rosji za rurociag malo wiesz chyba tvn tylko
Odpowiedzialem czesciowo a ty mi nic nie odpowiedziales zadajesz pytania sam na moje nie odpowiadasz
Ale Psiory nie lepsze...bo mieli kandydowac do sejmiku wojewodz wlkp...abo byc na pisadach jakie majawybralu posady bo w sejmiku + - 2,5-3,0 tys a na posadzie maja 8-25 tys ale miesiecznietez tak bym chvial...po co grac
Nie jestem zeby bylo za pisem.ale wole to.chyba ze cos lepszego.bedzie na razie nie ma
Widze wady pisalem ale i tak mniejsze zlo ludzie na bank wybierom taki pewny jestes ze to prawda rozmawiales z szydlo z chlopakiem tvn wyborcza i co cie tak uksztaltowalo
Szydlo mogla wyjsc z twarza...ja bym tak nie postapil..nawet jakby wrog mi to zrobilkazdy jest czlowiekiem...mialem podobna sytuacje z ojcem mojej bylej...pogadalismy...bez policmenow...mozna?mozna
Takie masz argumentu obraza a ja cie nie obrazam taka miedzy nami roznica
3 361 024. dotam 2018-09-25 (17:42) Tylko u buka!!!
jesteśchłopie przymulony
x x x x x
3 360 997-a mówiłem
jesteśchłopie przymulony
x x x x x
3 360 997-a mówiłem
Zmuszasz mnie do odpowiedzi ze masz argumenty a ja pekne a jak odpowiadam to obraza na moje pytania zero odpowiedzi
Czy odpowiesz na moje odpowiedzi czy raczej nie bo to zaburzy twoj swiat
24 miljardy dla grecji i hiszpani kaska za rurociag nie chcemy kaski co ty na to odpowiedz zero
3 361 030. dotam 2018-09-25 (17:45) Tylko u buka!!!
jacunn nie użyłem nigdy słowa troll
x x x x
ale wyzywasz od przymulonych bo nie masz argumentów
jacunn nie użyłem nigdy słowa troll
x x x x
ale wyzywasz od przymulonych bo nie masz argumentów
Znow pytanie a na moje zero dalej zada odemnie odpowiedzi to raczej ja ciebie mogl by zapytac czy glupa tniesz
Oj zamykaja bo p_0 takie decyzje skad maja teraz to zatrzymac pomysl
Malo wiesz nie bede tego ciagnol musial bym ci powysylac wszystko o kopalniach jakie byly decyzje z unii by zamykac i p_0 to robilo i jak protestowali gornicy i do nich strzelano
trzymcie się koledzy ciepło ,możecie mieć za czarną owcę, ale niebawem zobaczycie jak będzie Pięknie
Oczekujesz ze po 3 latach to wina pls jestes smiesznyale moze ty w to wierzysz
Nie mam cie za czarna owce ty porostu w to wierzysz szkoda ze zadne argumenty nie przekonuja
No to..koniec..sielanki..trzeba się brać..do szabli..i szklanki