Wpisy 3 360 880 – 3 360 979
25 września 2018 15:56 → 25 września 2018 17:26, 100 wpisów
Nic nie pisałeś żeby grać tymi liczbami
Jak masz liczby to napisz tego dnia żeby zagrać bo tak to skąd ja mam wiedzieć?
Nie wchodzę na nikogo profil
Koszt gry bez opcji "Plus": 50,00 zł
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 700,00 zł = 14,00 x koszt
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 700,00 zł = 14,00 x koszt
Czyli jakie liczby dajesz ?
20 kuponów?
K30 coziennie wygrywasz 5/5 w Mulatkę?
Przy 20 zestawach to możliwe
7
no i pamiętajMY - graMY innymi, bo totek podgląda i te tu, to tylko dla zmyły
To jest możliwe dlatego że ja jak grałem jednym ze stawem 5 na 5 to mniej więcej raz na miesiąc wygrywałem
Jak przyjdzie kosa to nawet nie będziesz wiedział kiedy
Robalu 3
Miałam 13
iśka - sorry za ślepaka ale, mam nadzieję, że i tak nie skorzystałaś ?
Robalu
Robaczku co na w.??
Byle nie za daleko
Ni mom
100x20=2000:80=25
100x2,5zl=250zl...
5\5to 700zl-250=450zl
Jakie to proste
100x2,5zl=250zl...
5\5to 700zl-250=450zl
Jakie to proste
Jak w ciagu 60 losowan jednym trafisz 5\5 to jestes dobry...ale miedzy bajki to wlozyc mozna
scana..dodać ..teraz żaden problem..ja tu.nawet.do smiania..swinie..wstawiałem..i czarne.i kręcone..
Jestem w drodze po dzis poprawka 5/5 20zakładów plus trzy nowe wskoczyły
No.w końcu ten profil..to jest..taki..a nie inny..Ale Bar Ale Bar Ale Bar jest wielki
Już wygrałem.W Lotto..z Plusem 7 Milionów..moje.. i 5 Miliony..moje..bo zagrałem..Lotto.zdublowałem x3 już.jestem Milionerem
K29 pomysl dobry...20 zakl =5 dych...musialbys trafic w gora 6 losowaniach
tylko połowa gdyby z wpisywanych tu na sucho na tej stronie, w profilach, na forum miała
w takim zaznaczaniu - hiphip trafiłem - chociaż częściowe odzwierciedlenie w rzeczywistości -było by bardziej radośnie, a mniej bajkowo
a i wskany by były, a jeśli są, to najczęściej jakieś relikty z przeszłości
w takim zaznaczaniu - hiphip trafiłem - chociaż częściowe odzwierciedlenie w rzeczywistości -było by bardziej radośnie, a mniej bajkowo
a i wskany by były, a jeśli są, to najczęściej jakieś relikty z przeszłości
Wczoraj mialem 2x4/5 5x3/5 czyli przy slabych wiatrach zwrot kosztów jest zawsze
ale, tak, jak są legendy o wałkach ts
daleko nie szukać - dziś bodaj powstał temat na forum, a to przecież tylko mała część z bajek
to są tworzone legendy - "coś w tym jest, coś zaobserwowałem, można rozwalić systemowo totalizator" - systemowo, w znaczeniu, istnieją jakieś zależności, które "rozwaliłem"
daleko nie szukać - dziś bodaj powstał temat na forum, a to przecież tylko mała część z bajek
to są tworzone legendy - "coś w tym jest, coś zaobserwowałem, można rozwalić systemowo totalizator" - systemowo, w znaczeniu, istnieją jakieś zależności, które "rozwaliłem"
kilku tylko wymienię - staszek wynalazca, grubcio, prezes niebieski, czy obecnie Nasz drogi Ka
Jest..System Komunistyczny..i..ma nadal..swoich..wyznawać..Panie..jak ja teraz.będę..żył.za 2000..żali..sie ubek..na wiecu..po dekomunizacji..a ja jak pracowałem.za 790..to było..dobrze..do Moskwy..pacholki..służyć..zdrajcy..narodu..tam wasze..miejsce..von..
Rzady p#i#s przypominaja mi ustroj komun...ze tylko oni wiedza wszystko najlepiej...i emerytury podobneglodowe choc najnizsza podnosza do 2250 brutto..
aaaa, mam - jade jade na motorze
uuuuu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
uuuuu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jutro chce dosiasc moto...oby bylo cieplejKawa 650 kle...turystyk
43,45,46 moja troja zatypowana...oj dana,danaLks Lech?...dogrywkano to
Tylko..jak..od czasów..zakonczenia 2 wojny światowej..to..nikt..zwykłemu..obywatelowi..nie pomógł..rak socjalnie..jak oni.. bo zlodzieje..kradli.na potęgę..robiąc.z ludzi..tumoków..za pare..groszy.w pracy..co..nagle..teraz..pieniądze się.znalazły..na socjal..itp..itd wiem że..nie jest..idealnie..pewnie..nigdy..nie bedzie..ale..pompowanie..sztucznej..biedy.kryzysu..i..wzrostu..cen..itd itp..każdy.ma oczy..i widzi..
3 360 952. tomi77 2018-09-25 (17:01) Neklopolia
Rzady p#i#s przypominaja mi ustroj komun...ze tylko oni wiedza wszystko najlepiej...
x x x x x x
Co masz na mysli?
Rzady p#i#s przypominaja mi ustroj komun...ze tylko oni wiedza wszystko najlepiej...
x x x x x x
Co masz na mysli?
Jacunn nie budz..czerwonego..zwolennika..bo..to jego.. pożywka..domysl się o kim pisze..Żołnierze wyklęci Cześć Waszej Pamięci..jak tu.kiedyś..pusałem..tak zostałem..zaatakowany..nosz..q..hakbyśmy..Naród Polski sami.na siebie..napadli..się..wymordowali..no..gdzie..takie..debile..się..rodzą..i to rzekomo..prezentują..nasze..barwy..narodowe..na szafot..zdrajcy..narodu....takie.mam poglądy..i ich..nie zmienie..
Sam bylem za P#I#S ale nie podoba mi sie to ze przed wyborami wszedzie wisza na mikrofonach i bryluja ludzie z partii rzadzacej poklepujac kandydatow na prezydentow i burmistrzowmalo tego slowa jasnie pana Jaroslawa brzmialy dobitnie...Kto nie jest za nami?ten przeciwko nam
3 360 960
Schetyna i Kopacz tez poklepują swoich kandydatów i to Ci sie podoba?
Schetyna i Kopacz tez poklepują swoich kandydatów i to Ci sie podoba?
jezeli Ci sie to nie podoba u jaroslawa to chyba u schetyny tez nie?
to co sobie tu wypisujecie to pikuś, ale wstyd jest na całym świecie i taka jest prawda
Tez nie..widzac swojego radnego ktory przylizal sie do burmistrza by startowac z jego listy a 4 lata temu jechal po nim jak po starej kobyle odechcialo mnie sie wyborow
Wczesniej tez przyrastal i nic nie bylo nie mowiac o miljardach z watu ktore nie szly do panstwa
No tak...tez nie wierze ze 500+ plus inne socjale uzbieraja sie z watu
Nie jestem zapaczony widze wady spore ale alternatywa jeszcza gorsza jest