Wpisy 3 360 923 – 3 361 022
25 września 2018 16:33 → 25 września 2018 17:41, 100 wpisów
Jak w ciagu 60 losowan jednym trafisz 5\5 to jestes dobry...ale miedzy bajki to wlozyc mozna
scana..dodać ..teraz żaden problem..ja tu.nawet.do smiania..swinie..wstawiałem..i czarne.i kręcone..
Jestem w drodze po dzis poprawka 5/5 20zakładów plus trzy nowe wskoczyły
No.w końcu ten profil..to jest..taki..a nie inny..Ale Bar Ale Bar Ale Bar jest wielki
Już wygrałem.W Lotto..z Plusem 7 Milionów..moje.. i 5 Miliony..moje..bo zagrałem..Lotto.zdublowałem x3 już.jestem Milionerem
K29 pomysl dobry...20 zakl =5 dych...musialbys trafic w gora 6 losowaniach
tylko połowa gdyby z wpisywanych tu na sucho na tej stronie, w profilach, na forum miała
w takim zaznaczaniu - hiphip trafiłem - chociaż częściowe odzwierciedlenie w rzeczywistości -było by bardziej radośnie, a mniej bajkowo
a i wskany by były, a jeśli są, to najczęściej jakieś relikty z przeszłości
w takim zaznaczaniu - hiphip trafiłem - chociaż częściowe odzwierciedlenie w rzeczywistości -było by bardziej radośnie, a mniej bajkowo
a i wskany by były, a jeśli są, to najczęściej jakieś relikty z przeszłości
Wczoraj mialem 2x4/5 5x3/5 czyli przy slabych wiatrach zwrot kosztów jest zawsze
ale, tak, jak są legendy o wałkach ts
daleko nie szukać - dziś bodaj powstał temat na forum, a to przecież tylko mała część z bajek
to są tworzone legendy - "coś w tym jest, coś zaobserwowałem, można rozwalić systemowo totalizator" - systemowo, w znaczeniu, istnieją jakieś zależności, które "rozwaliłem"
daleko nie szukać - dziś bodaj powstał temat na forum, a to przecież tylko mała część z bajek
to są tworzone legendy - "coś w tym jest, coś zaobserwowałem, można rozwalić systemowo totalizator" - systemowo, w znaczeniu, istnieją jakieś zależności, które "rozwaliłem"
kilku tylko wymienię - staszek wynalazca, grubcio, prezes niebieski, czy obecnie Nasz drogi Ka
Jest..System Komunistyczny..i..ma nadal..swoich..wyznawać..Panie..jak ja teraz.będę..żył.za 2000..żali..sie ubek..na wiecu..po dekomunizacji..a ja jak pracowałem.za 790..to było..dobrze..do Moskwy..pacholki..służyć..zdrajcy..narodu..tam wasze..miejsce..von..
Rzady p#i#s przypominaja mi ustroj komun...ze tylko oni wiedza wszystko najlepiej...i emerytury podobneglodowe choc najnizsza podnosza do 2250 brutto..
aaaa, mam - jade jade na motorze
uuuuu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
uuuuu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jutro chce dosiasc moto...oby bylo cieplejKawa 650 kle...turystyk
43,45,46 moja troja zatypowana...oj dana,danaLks Lech?...dogrywkano to
Tylko..jak..od czasów..zakonczenia 2 wojny światowej..to..nikt..zwykłemu..obywatelowi..nie pomógł..rak socjalnie..jak oni.. bo zlodzieje..kradli.na potęgę..robiąc.z ludzi..tumoków..za pare..groszy.w pracy..co..nagle..teraz..pieniądze się.znalazły..na socjal..itp..itd wiem że..nie jest..idealnie..pewnie..nigdy..nie bedzie..ale..pompowanie..sztucznej..biedy.kryzysu..i..wzrostu..cen..itd itp..każdy.ma oczy..i widzi..
3 360 952. tomi77 2018-09-25 (17:01) Neklopolia
Rzady p#i#s przypominaja mi ustroj komun...ze tylko oni wiedza wszystko najlepiej...
x x x x x x
Co masz na mysli?
Rzady p#i#s przypominaja mi ustroj komun...ze tylko oni wiedza wszystko najlepiej...
x x x x x x
Co masz na mysli?
Jacunn nie budz..czerwonego..zwolennika..bo..to jego.. pożywka..domysl się o kim pisze..Żołnierze wyklęci Cześć Waszej Pamięci..jak tu.kiedyś..pusałem..tak zostałem..zaatakowany..nosz..q..hakbyśmy..Naród Polski sami.na siebie..napadli..się..wymordowali..no..gdzie..takie..debile..się..rodzą..i to rzekomo..prezentują..nasze..barwy..narodowe..na szafot..zdrajcy..narodu....takie.mam poglądy..i ich..nie zmienie..
Sam bylem za P#I#S ale nie podoba mi sie to ze przed wyborami wszedzie wisza na mikrofonach i bryluja ludzie z partii rzadzacej poklepujac kandydatow na prezydentow i burmistrzowmalo tego slowa jasnie pana Jaroslawa brzmialy dobitnie...Kto nie jest za nami?ten przeciwko nam
3 360 960
Schetyna i Kopacz tez poklepują swoich kandydatów i to Ci sie podoba?
Schetyna i Kopacz tez poklepują swoich kandydatów i to Ci sie podoba?
jezeli Ci sie to nie podoba u jaroslawa to chyba u schetyny tez nie?
to co sobie tu wypisujecie to pikuś, ale wstyd jest na całym świecie i taka jest prawda
Tez nie..widzac swojego radnego ktory przylizal sie do burmistrza by startowac z jego listy a 4 lata temu jechal po nim jak po starej kobyle odechcialo mnie sie wyborow
Wczesniej tez przyrastal i nic nie bylo nie mowiac o miljardach z watu ktore nie szly do panstwa
No tak...tez nie wierze ze 500+ plus inne socjale uzbieraja sie z watu
Nie jestem zapaczony widze wady spore ale alternatywa jeszcza gorsza jest
Lech 1:0 Lks ...bedzie bez dogrywki...ale zenada z pierwszoligowym zespolem
Jakos jak za p_o dawali na ratowanie hiszpani grecji bo tusk sie chcial pokaxac 24 miljardy to bylo dobrze z naszego budzetu
Widac ze Polacy sie bogaca...ale ci dobrze zarabiali kiedys ,teraz zarabiaja jeszcze wiecej...nadal 25 % firm prywatnych pisze najnizsza ,reszta do lapy...a znajomi mowia ze samozatrudnienie to nowy sposob...wtedy nic sie nie nalezy
Wszyscy walą ogólnikami usłyszanymi w tvn albo w tvn24 a jak sie spytam o konkrety -argumenty to jest cisza albo z wyzywaja od troli
Czemu tusk zrzekl sie kasy od rosji za rurociag malo wiesz chyba tvn tylko
Odpowiedzialem czesciowo a ty mi nic nie odpowiedziales zadajesz pytania sam na moje nie odpowiadasz
Ale Psiory nie lepsze...bo mieli kandydowac do sejmiku wojewodz wlkp...abo byc na pisadach jakie majawybralu posady bo w sejmiku + - 2,5-3,0 tys a na posadzie maja 8-25 tys ale miesiecznietez tak bym chvial...po co grac
Nie jestem zeby bylo za pisem.ale wole to.chyba ze cos lepszego.bedzie na razie nie ma
Widze wady pisalem ale i tak mniejsze zlo ludzie na bank wybierom taki pewny jestes ze to prawda rozmawiales z szydlo z chlopakiem tvn wyborcza i co cie tak uksztaltowalo