Wpisy 3 360 823 – 3 360 922
25 września 2018 14:39 → 25 września 2018 16:24, 100 wpisów
Kołchoz wita do czego doszło ze placi sie zeby odroczyc pojscie do kolchozu krag sie obroci i w koncu trzeba wrocic do kołchozu tu lub gdzie indziej ts nie bedzie ucieczka niestety
W sejmie podpisza ustawe pozwalajaca kierowca kat b ktorzy maja prawko nie mniej niz 3 lata na kierowanie trajkami i motocyklami z koszem bez ograniczenia pojemnosci moto
Co Ty..taki..Mulag..przejęty..cudzym..losem.. ty bedziesz..j..a ja nie..
Mulag..być..Zadooowoolooony..i nie stenkej. bo kto..ci zalatwił..i powiedział..pierwszy..o tej..wysokoplatnej..pracy..bądź..teraz..szczery..i wyznaj..
Tez bedziesz z tym ze ty jeszcze sie łudzisz a ja sie pogodziłem z tym i mniej mnie to boli wiem ze ts nie da mi ucieczki
Jak jeszcze..przed..uszczelkami..ha się..nie ludze..mam alternatywe..nie muszę..jak Ty..rozumisz..czy.g..rozumisz
Mulagjeslu oni zmieniaja liczby...to moze nasze musza stac w miejscu?by sie spotkaly
To pracuj..rak..białaczka kijek.. czekają..ja uciekam z przedciemnej..doliny..
Bez pracy szybciej bym wykorkował najwyraźniej nie musisz pracowac to fajnie
To rób tak żebyś..nie musiał..poto..wygrywam..w Lotto..by..życie..przeżyć..godnie..fajnie..bogato..i wygodnie.a nie być mencennikiem..bo to nic nie daje..do nieba i tak Cię..nie wezmą.więc. dalej..do kołchozu..trafisz..a ha przynajmniej..użyje..
Czas przyszly nieokreslony fantazja brzucha i rachunkow nie zaplace
Mowilem ci animx upadnie co nikt tego jeszcze nie wiedzial a wygranej nie ma pamietasz jak mowilem a dalej trzeba pracowac
Nie pracuje...niech glupcy pracuja do smiercia pi i tak te same robaki...wasze znikam czas na +
Już Cię przerobili..na kolchoznika ..Masz współ lokatirke..niech Cię dalej..robi.w bambuko..dajesz.99 procent.wyplaty.jesteś..niewolnikiem..a mi się..dziwisz.. oj Mulag..Mulag.. niech.ci..klapki..z oczu.z padną..Alimenty..wyplata..i 500+ a ty..się.jeszcze..dokladasz..no..brawo..takich..męczenników..trzeba twoja sprawa.ja ci..nie wróg..
W miejscowości Jelenia Góra padła wysoka wygrana w zdrapce 1 ROK WAKACJI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Narazie..firma..w domu.saperzy.będa.dom burzyć..i się..cieszę.bo to..nie moj.dom..
Miliony ludzi tak pracuje trzeba zaakceptowac co jest bo by czlowiek zwarjował
Lech wystawil najsilniejszy sklad na pierwszoligowego LKS Lodzby ja zatopic...albo sie osmieszycO:0 35 min spotk
W miejscowości Wałbrzych padła wysoka wygrana w zdrapce Win-Go
Cześć
Pisałem że dziś będą kosy lustrzanki ?
Seba...kosa to moze wieczorem nadejscjak zle paciorek odmowisza teraz na browara...bara,baraslaby Lech ,remis do przerwy
Kosy będą wieczorem ?
Czyli 66 ?
Kiedy dałeś?
U mnie na profilu ?
Nic u mnie na profilu nie ma
To nie mnie dałeś
U Ciebie ?
Nic nie pisałeś żeby grać tymi liczbami
Jak masz liczby to napisz tego dnia żeby zagrać bo tak to skąd ja mam wiedzieć?
Nie wchodzę na nikogo profil
Koszt gry bez opcji "Plus": 50,00 zł
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 700,00 zł = 14,00 x koszt
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 700,00 zł = 14,00 x koszt
Czyli jakie liczby dajesz ?
20 kuponów?
K30 coziennie wygrywasz 5/5 w Mulatkę?
Przy 20 zestawach to możliwe
7
no i pamiętajMY - graMY innymi, bo totek podgląda i te tu, to tylko dla zmyły
To jest możliwe dlatego że ja jak grałem jednym ze stawem 5 na 5 to mniej więcej raz na miesiąc wygrywałem
Jak przyjdzie kosa to nawet nie będziesz wiedział kiedy
Robalu 3
Miałam 13
iśka - sorry za ślepaka ale, mam nadzieję, że i tak nie skorzystałaś ?
Robalu
Robaczku co na w.??
Byle nie za daleko
Ni mom