Wpisy 3 359 337 – 3 359 436
24 września 2018 01:01 → 24 września 2018 09:36, 100 wpisów
ja tez wszystkim zycze jak najlepiej i koncze juz temat tu nudny dla wszystkich, tez ale ktos wposmial tu o posredniaku, i pracy dlatego zabrałem glos w tej sprawie te posredniaki powinny byc zlikwidowane bo naprawde uwierzcie mi nic nierobia dla osob bezrobotnych nie pomagaja w niczym, kiedys bylły premier tez obiecal ze ta instytucje zlikwiduje bo ona nic nierobi , no i niezdazyl biedaczek bo sam do brukseli uciekl za wieksza stawke to by jedno dobre zr zrobil gdyby tych ludzi wysłał na bruk jak oni to robia do dzisiejszego dnia, ja jestem ciekawy co mi pani w posredniaku teraz zaproponuje jakia oferte pracy ponoc bezrobocie oraz nizsze jest, wich mniemaniu,i
Strach,strach,
Strach-Rany Boskie-strach!!!
Też spier......spadam
Strach-Rany Boskie-strach!!!
Też spier......spadam
Jutro powiem
Dobranoc
sorki ze tak sie tu rozpisałem duzo ale szlak mnie trafia jak piprza glupoty ze bezrobocie jest coraz nizsze aludziom sie niechce pracowac, ja jakos chodze po zakladach pytam o prace i jak narazie jeszcze mi nikt niezaproponowal zadnej pracy od 6lat, wiec gdzie te bezrobocie spada chyba tylkoo w słupkach im tam wrzadzie i wsrod ich rodzin na stanowiskach, bo na strefach ekonomicznych niewidze tego spadku jakos
jak jestem w posredniaku i spotykam ludzi czekajacych w kolejce to slysze ze ten jest za granica to tamten atu tylko przyjezdzaja sie odnotowac aby niestracic ubezpieczenia itylko poto
Bezrobotny bez prawa do zasiłku czy to niebrzi dumnie a co pan chce robic pracowac a jak praca i tu sie zaczyna problem robic
i mowia panie jedz pan za granice olej pan ten kraj , tu nigdy nijkt jeszcze sie niczego niedorobil, tylko garba i chorob, ale niestety ja niemoge wyjechac jak oni i musze tutaj zyc w tym kraju i dalej szukac czegos aby przezyc zdnia na dzien, nie lubie sie onic nikogo prosic, dotad dawałem sam jakos rade ale ostatnio jest coraz gorzej i ale coz takie jest juz zycie kiedys gdy pracowałem bylem o wiele szczesliwszy niz teraz, od czasu do czasu jeszcze w totka cos wygrałem, pracowalem tez ite zycie bylo inne nigdy mi sie nieprzelewalo ale czlowieka wiecej cieszylo zycie niz teraz, ale coz teraz jest inaczej, wiem ze nie ktore osoby to moze smieszy co tu pisze jest niestety rzeczywistosc realna, ja sie nie posowam do zezy zlych i mam jeszcze taka cicha nadzieje ze i domnie sie jeszcze szczescie usmiechnie kiedys moze i dla mnie jeszcze slonce zaswieci, kto wie?mam nadziejeze jeszcze i i sie uda , ktos napisał zaluz dzialalnosc nie to niedlamnie na dzialalnosc musisz miec swoj jakis wklad a jak niema na zycie na leki, to i z dzialalnosci nic , zreszta niekazdy ma glowe do biznesu tez
Umnie bardzo dużo kołchozow to jak ktos chce pracowac a raczej byc meczenikiem to cos zarobi na zycie
Arczi duzo masz na nie i tu jest problem twoj ale zycze ci jak najlepiej moze jak piszesz swiatelko za swieci
mulag kiedys babka w posredniaku mi powiedziala ze niemaja dla mnie pracy i musze sobie dalej sam szukac pracy, zapytała mnie co bym chciał robic i gdzie .powiedziałem jej ze gdziekolwiek gdzie tylko mozna prosze o oferte, pomyslałem pojde do pracodawcy moze sie z nim dogadam jakos niestety nie dostałem zadnej oferty , wiec babka cos ze zloscia domnie wykrzyknela z jakims oburzeniem, i pyta to gdzie by pan chcial pracowac wkoncu niewytrzymałem i jej powiedziałem, ze chrtnie sie znia zamienie i usiade na jej miejscu a ona niechusiadzie po 2 stronie biurka i tez bede zadawał takie glupie pytania,
No tak łatwo kogos pouczac a sama ma posadke dzieki tym bezrobotnym
i i wyszedlem bo stwierdzilem ze niemam z nia juz ochoty rozmawiac bo i niema oczym, , jak ona zaczyna sie domnie zucac ,pomniewszedl do pokoju jakis drugi iteresant ale juz niebylo im tak wesolo poniewaz facet mial przy sobie mlotek i ktoras paniusie tam tym mlotkiem uderzyl malo co kobiety niezabił , poprostu ktos niewytrzymał juz tego olewania go
tak ludzie raguja wlasnie wtakich instytucjach, na slowo niema pracy dla pana, a w jednym zakladzie na strefie gosc chodzil za praca i ktoregos dnia dostal sie do kadr w danej firmie jednej poszedl do kadr sie dowiedziec czy zostanie przyjety czy nie wkoncu, ochrona go wpuscila na zaklad, facet poszedl do kadr a tam mu powiedzieli ze narazie go nieprzyjma bo niemaja dlaniego stanowiska wiec facet zapytal gdzie jest tu ubikacja ktois mu tam wskazał gdie jest wc FACET POSZEDL I SIE W WC powiesil, nie wytrzymał psychicznie
TO Było glosne nawet w TV o tym mowili , jak dobrze pamietam to chyba bylo na strefie wrocławskiej .z3 lata temu moze i nawet nie
ja mieszkam w takim rejonie ze jest duzo zakladow sa strefy ekonomiczne wkolo ale nikt nikogo nigdzie nieprzyjmuje, a jesli juz kogos przyjma to poprzez agencje pracy tymczasowa i za strony wschodniejczyli ukraincow i przez podfirmy
dobranoc wszystkim jutro ide dalej cos szukac
3 359 347.mulag wiem ale {{ok} rozumie, dobrej noy wszystkim zycze i wysokich wygranych jesli wcos gracie,powodzenia
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/17222/main/7e6f0047c0.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Martwiliście się o Brjana,a tu jest
dusia
Wojownik
Wojownik
Hurrem
kedzior13
dusia
Też.E mail.
Też.E mail.
Forsami
no myślę że taki by nie był i napisał by ...martwiliśmy się o niego
Co tu..na dzisiaj..zagrać... miałem..przez sobotę..i niedzielę..3 zakłady..Multi..Multi.na 10/10..z Plusem..i tylko..4/10=..2 złote..zwrot..no..jakieś..nie porozumienie
Dusia.
To cale ts jest nie porozumienie ludzie nie graliby i pieniążki bylyby w kieszeni
Hurrem
68,44,49,40 coś z tego i tyle z propozycji wg mnie 69 będzie ale nie w multi 66 nie dla mnie kosy 77 pół na pół
Forsami.
Hurrem może i w kieszeni a może na coś innego by każdy przeznaczył potrzebne lub mniej potrzebne
Trochę słońca będzie na zachodzie Polski.
Jak się nie ma to się kombinuje do wypłaty jak parę groszy jest zaskorniakow to co by tu kupić
Hurrem..ale..co..pieniądze..w kieszeni..i co..modlić się..do tych..pieniędzy...radość..wydawania.... to..gdzie...
U mnie padało całą noc, teraz jest...
Upał: +8 za oknem.
Liczba ze snu:
A. >> 45 <<
lub >> 45/54 <<
B. >> 21 <<
A. >> 45 <<
lub >> 45/54 <<
B. >> 21 <<
Przerwa.
Forsa ja mam radość wydawania zaraz jak dostanę wypłatę a potem modle się żeby po zapłacenia rachunków starczyło do 1
Witam
senne keno
9,11,15,23,25,33
śniło mi się cała szustka keno
senne keno
9,11,15,23,25,33
śniło mi się cała szustka keno
multi multi dostanie z liscia 25
pieknie mialem 7,79 w pionie ale srodek zle
7, 25, 39,45 79 tak trzeba
pieknie mialem 7,79 w pionie ale srodek zle
7, 25, 39,45 79 tak trzeba
Witkababka z totka nie chciala przyjac podniszczonego banknotu dziesieciozlotowegomusialem jechac do bankuwysle pozniej 9 stopni...to zart?W lodowce mam 7
Gryks jak widzisz naszych w siatke...strefa medalowa?Serbowie sie oszczedzali bo i tak wyszli z grupy...Wlochy,Rosja,Polska,Serbia,Usa...?
Dzisiaj..kupon..Mini. traci..ważność..wieczorem....jutro .odnowie..na 10 Losowań..a niech to..idzie.to tylko. 12,50'' i tak wygrać..nie idzie..a co mi tam..