Wpisy 3 359 237 – 3 359 336
24 września 2018 00:00 → 24 września 2018 01:00, 100 wpisów
Ale patrząc na Twoje typowania nie potrafię się powstrzymać od stwierdzenia że Twoja świetna intuicja przeszła do lamusa
Bez obrazy oczywiście
Bez obrazy oczywiście
Jeśli chodzi o TVP to w końcu możemy ujrzeć i usłyszeć prawdę .
Ale to jest tylko moja opinia i nie musisz się z tym zgadzać emeryt
Ale to jest tylko moja opinia i nie musisz się z tym zgadzać emeryt
3 359 235.
emeryt pewnie jesteś wychowany za czasów komuny i wspominasz te czasy kiedy było rozdawnictwo i to Ci odpowiadało.
No chyba że się mylę to bardzo przepraszam
No chyba że się mylę to bardzo przepraszam
Co do tvp 1 widzę duże prawdy i to mi się podoba oczywiście nie wszystko ale zdecydowanie lepsza niż kilka lat temu powrót zapomnianych dziennikarzy jak Pani Magda Gessler
mulag witaj
co to chwilke mnie niebyło tu i sebastian poszedł spac?
3 359 245. rozdawnictwo jest teraz za komuny mogles tylko po grzbiecie dostac pała , teraz jest rozdawnictwo i patologia, kiedys czlowiek musial sie nazapierniczac aby cos miec teraz panstwo daje wybrancom wszystko zadarmo i pieprza glupoty jak to sie polakom super zyje teraz w kraju,
normalnie kraj miodem plynacy
3 359 255.
JP alem się wystraszył Patrzę a tam za oknem baba na poręczy Wydmuchało sąsiadowi
120 km na h a znaki to co nie przestrzegamy gdzie policja ni8c nie zrobi bo to wiatr jemu wolno gdzie tu równość
I złapią kierowcę na zdjęcie że jechał ponad setke a to sie okaże że ta smuga przed zderzakem to zając pobędzany wiatrem
zgrywus niedługo bedzie tak ze nikt niebedzie pracował bo poco jak jest, 500+,300+.dom +, i patologia + poco pracowac jak rzad kase daje zadarmo, tak sie prowadzi mpanstwo do upadlosci wlasnie slyszales rzed ma podniesc pensje do 2250zł brutto od 1 stycznia 2019 i na reke jak ktos teraz dostaje np,1500zł to bedzie dostawał 1600zł i to ma byc ten postep i lepsza polska, , i daziwia sie ze polacy z tad wyjedzaja na zachod do pracy, i nikt tu nireechce pracowac,wszystko podnosza do gory bo jest 500+. a emerytom nic niedaja iniepodnosza jak mieli wielkie g tak maja dalej , to samo podwyzki sa tylko dla tych u gory, , i tym co maja duzo
Jak nazywa się człowiek ze straży miejskiej pracujący w dniu dzisiejszym Struś Pędziwiatr
czesc gabriel
kto nie ma dzieci ten traci żenić się lub zamaż wywodzić i rodzić nie ma że boli tak jest i będzie
A taki co trzepie gruszke do zlewu dostanie dodatek dla dzieci że wysłał je nad morze?
dawniej wszyscy mieli źle to przynajmniej cześć ma teraz lepiej cieszmy się z tego
emeryci nie dostana nic,przygotowano dla nich w 2030roku mozliwosc skorzystania z silowni ale dopiero od roku 2030. bezrobotni tez nic , i chorzy ludzie tez nic bez srodkow do zycia. bo tacy ludzie sie nie licza,liczy sie tylko 500+ i nic wiecej dla obecnych rzadzacych .dlatego ja nie glosuje na nikogo bo w polsce niema ludzi godnych mojego glosu
To tylko doczesne nasze życie nie ma co zachodzić w głowę nie tak dawno mogli nas biczem bić co nie którzy do dziś za darmo powinni pracować tak jest prawda tylko szlachta dała prawa wszystkim a po co
3 359 270. trafione w samo sedno
Ja to sobie nie zawracam głowy jeszcze emeryturą ale ten karnet na siłownię chcętni bym już wykupił
ja pojutrze jade do posredniaka na kolejna wizyte ciekawe co mi posredniak zaproponuje jaka oferte pracy dostane jak od 6 juz lat jeszcze mi nic niezaproponowano , kaza mi asamemu sobie szukac pracy , a przecierz jest to instytucja przeznaczona i odpowiedzialna za szukanie ludziom pracy w konu za cos pieniadze biora, powinni wszyscy isc na bruk
Już widzę jak idę się zapisac na siłownię w wieku 65-ciu lat a pan mówi...oooo widzę pan ze swoim własnym zestawem ćwiczeń
Trzeba powiedzieć otwarcie już emerytów nie będzie bo i nikt nie dożyje a jak dożyje to emerytury po prostu nie będzie
Mulag w tym temacie to nic się nie zmieniło i jak w tym pytaniu czemu szczur ma 4 nogi ? ano 4-ry by przed emerytem do śmietnika zdążyć
ja chodze szukam sam sobie pracy ale czesto trafiam na ogloszenia z praca ale z klauzulka ze przyjmuja osoby tylko do 30roku zycia, masz wiecej lat niecha z Toba nawet rozmawiac , a prqcy jest ful i nikt niechce pracowac gadaja
teraz bezrobocie małe to się dziwą że ktoś sobie nic nie znajdzie dadzą ci coś ale nie wolno wybrzydzać
bo nocki to nie bo za daleko to jestem uczulony, tu za ciężko tam za lekko
tak bezrobocie małe bo ukraincy pracuja na tych stanowiskach a polacy wyjechali na wakacje na zacho aby zarobic i niedlugo inni tez wyjada i zostanie tylko rzad i ukraincy
Ja pracuje ciężko a też zdrowy za bardzo nie jestem ale robić trzeba aż padnę to trudno nikt się ,mną i tak przejmować nie będzie a prace są tylko chęci tylko że kołchozowe prace ale są
Mulag Podsunąłeś mi kapitalny pomysł Zostanę lekarzem Nie ma zdrowszej pracy
Gonzaga, żeby założyć swój interes to wiesz musi troszkę być niego i zależy na co go chcemy założyć
mulg nikt sie takimi ludzmi nie interesuje ktorzy zachorowali , niemahja nic na zycie i szukaja pracy,wiem to sam po sobie , i widze co jest grane to co mowia i obiecuja to tylko patologia jestt i mamienie ludzi przed wyborami ludzie glupie wierza we wszystko co rzadzacy gadaja a po wyborach wszystko wroci do normy jak niepracowales dalej pracował nie bedziesz bo i tak sie w spoleczenstwie nieliczysz kase dostaja np zopieki ludzie ktorzy maja 500+, i panowie i panie z AAA dla takih jest pomoc inni precz
nie patrzę że zdrowy za bardzo nie jestem albo że za wysokie wykształcenie mam trudno trzeba robić jako męczennik w kołchozie ręce bezwład mają lekko przechodzi jak w domu jestem kręgosłup wali ale co mam zrobić nikt mi nie da a ni ludzie a ni Państwo
AAA to chyba takie oznaczenie bateryjki aaaaa rozumiem, że oni wiecznie na doładowaniu
gabriel TY mozesz niewyjzdzac jak niechcesz ja zebym miał zdrowie juz bym tu minuty w polsce nie siedzial , bylbym tam gdzie inni sa i zarabiałbym kase , tu nawet w lotka nie mozna trafic tak jest super ,
A może by tak prośbę do TS napisać, że ciężko i że nie ma za co żyć
Panowie, ja Was bardzo rozumiem i naprawdę współczuję ale nie wymagajmy od rządzących by zrobili 5-latkę w 3 dni
do póki dam będę robił a jak nie będe z czego miął żyć to sznur na szyje i tyle
Taki żart mi przypomnieliście..Amerykańce tak dla jaj podali w mediach że za 3 dni koniec świata. Lecą samolotem na kontynentami i obserwują reakcje świata. Nad Polską wszyscy piją na umór. Nad Francja...wszyscy się pier...po kątach Lecą na ruskimi a tam nic nie widać tylko dymy gęste obniżają lot patrzą a na wieeelkim transparencie ....PIĘCIOLATKA W 3 DNI
3 359 302 to tez i bateryjka moze byc chodzilomi o klub AAAA no oni tak naladowani codziennie sa i az przeladowani takim sie pomaga a chorym i biednym nie, teraz tylko pomoc dla dzieci jest i nikogo wiecej, emerytom rzad 2lata temu obiecał ze wszyscy emeryci dostana 1razowo taki benefit 500zł raz w roku, niestety obiecali niespelnili tego, i dalej to obiecuja juz 2 lataminelo inikt nic niedostal jeszcze inne spolecznosci pojda opod sejm i zrobia wiec a biedny emeryt czy bezrobotny nie pojdzie bo i tak nic niewskura , bo i tak go nikt nieposłucha bo taki czlowiek sie nie liczy w spoleczenstwie, ja niemowie aby dzieiom niedac dac ale nie az tyle naeaz wszystkiego mam kolezanke ktora ma 7 dzieci, i niepracuje poco jej pracowqac jak kasa jest co miesiac za darmo, i jest samochod imprezka prawie codzinnie, zyc nie umierac
Mam pomysł na robotę
Zainstalować się przy Ż.B. z anonsem:
"Sprawnie i zWypełniam kupony
Wszystkich Gier Liczbowych!!!
Zainstalować się przy Ż.B. z anonsem:
"Sprawnie i zWypełniam kupony
Wszystkich Gier Liczbowych!!!
3 359 306 kazdy rzad obiecuje wiele przed wyborami po wyborach jest co innego zmiana tylko stolkow u gory a my jak mielismy tak nadal mamy,i nic sie niezmienia i nawet TS NIE CHCE DAC NIC WYGRAC W DODATKU
to im się udało i im gratuluje bo po co Kobieta ma się męczyć przynajmniej ci co mają + 500 mają lepiej cieszmy sie z ich radości
Panowie muszę Was opuścić bo utyskujecie jak małe dzieci i wszyscy chcecie też 500 + A może tak napisać reklamację do poprzedniego rządu ?
3 359 309. DOBRE
To ja siekne sete założoe podwójną skarpete i żeby mnie tylko nie wywiało z łóżka
Cześć
Co tu się dzieje ?
Obudziliście i mnie
GABRIEL już idziesz spać jak ja wchodzę uciekasz?
nic idę na dwór piękna pogoda na dworze szkoda by przemineła wiej pada deszcz tylko korzystać
Seba patrz wyżej na wpis zanim wszedłeś miałem własnie iść. Wiesz przecież że lubię Teleturniej Jeden z 10-ciu ale sie pytam czemu w tych 10-ciu ja ?
Tyle gaszę światło na zielonej tyle idziemy spać tyle gaszę światło wszyscy idźcie spać tyle
3 359 296 UMNIE KOLCHOZOW JUZ NIEMA DAWNO W MOICH STRONACH SA TYLKO STREFY EKONOMICZNE A TAM ZAKLADY KTORE SA JUZopanowane przez ukrainców, polaka tam juz nieuraczysz , w zakladzie
zachodnie firmy juz polakow niecha bo im trzeba duzo placic lepiej przujac brata zawschodniej granicy bo oni pracuja tak samo jak polacy ale za polowe stawki
a polak jak chce to moze wyjechac za granice do pracy tu nic nikogo nieobchodzi w tym kraju
zachodnie firmy juz polakow niecha bo im trzeba duzo placic lepiej przujac brata zawschodniej granicy bo oni pracuja tak samo jak polacy ale za polowe stawki
a polak jak chce to moze wyjechac za granice do pracy tu nic nikogo nieobchodzi w tym kraju