Wpisy 3 358 299 – 3 358 398
23 września 2018 11:21 → 23 września 2018 13:34, 100 wpisów
K29 co ty ....
Wartość sprzedaży produktów Lotto w 2017 r. przekroczyła 5,6 mld zł. tak dla wiadomości
Co to jest 5 6 mld
K29 co ty bredzisz dopalacze bierzesz czy co
Pieniądze szczęścia nie dajo
Głowa boli w mieszkaniu melina znowu trzeba bedzie remont robić
Głowa boli w mieszkaniu melina znowu trzeba bedzie remont robić
K29 jak to się nazywa to co ty bierzesz potem ja ci na piszę co najczęściej BIORĘ
Spadaj
Do końca roku Totalizator Sportowy chce uruchomić też do 50 salonów gier na automatach. Pierwsze z nich otwarto w czerwcu w ramach pilotażu.
Do końca roku TS Gry przez internet
grającym w na tym świństwie przypominam że wygrać MOŻESZ, przegrać MUSISZ. Jeśli nawet coś wygrywasz, to na pewno to przegrasz.
K29 sprawdź moje stałe zestawy duzego lotka tak się gra
O jednorekie bandyty wracajato juz wole 1 multi maszyna kilka losowan
Czego zb
Bzzzz
No to co dziś gra??
A raczej leci??? A kto losuje???
Oprócz maszyny
Islandorka
Wypijmy za to
Za ten tuż po i ten tuż przed
Wypijmy za to
Za ten tuż po i ten tuż przed
Niech ci...
Nie gram...ide po poludniu na przemyslec jak zagrac w ostatni tydzien wrzesnia
A kto losuje wiecie??
Islandorka ale w dzień
Zb ale co ?? Losowanie czy przed i po???
Die cigarette danych
Cigi cigi ci się marzy...
W Lotto zagrasz przez internet. Totalizator Sportowy zapowiada zmiany
https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/budzet-domowy/gra-w-lotto-przez-internet-totalizator-sportowy-wprowadza-zmiany/6cztrnq
https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/budzet-domowy/gra-w-lotto-przez-internet-totalizator-sportowy-wprowadza-zmiany/6cztrnq
Idź do sasiada
Z tobą
Ooo
Przeca masz młodszą
O której godzinie
Ov14,00
Czytaliście?
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/do-konca-roku-powazne-zmiany-w-lotto-nie,12,0,2416652.html
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/do-konca-roku-powazne-zmiany-w-lotto-nie,12,0,2416652.html
Pozdrów nowego chlopa
Mopa
Forsaco taka cienka kumulacja lottoNiby sobota A ludzi mało grało
Witam
na najbliższe losowania
40,54,63__52,62,73__27,53,64_
_40,44,62__22,35,38
na najbliższe losowania
40,54,63__52,62,73__27,53,64_
_40,44,62__22,35,38
Czytam te niewsy..nisy..że będzie można grać..w gry..liczbowe..przez..internet..Cezar..mówi..
Jagram..tylko..w kolekturze..mam czas..i chęci..zawsze..dla mnie to żaden problem..nawet..jak jest..w niedzielę zamknięte..to gram w sobotę....
I też się da..jakdawniej..kupowało..się art..spożywcze.. w sobote....i nikt. Z głodu..nie pomarł.. tak i teraz można..ale..jak jest..takie..udogodnienie..to nie mam nic.na przeciwko..graniu..przez..internet..ja grał będę..w kolekturze..
Z tym..że grając przez Internet..już nie bedziemy..anonimowi..bo... zapewne..trzeba będzie..podać..dane do rejestracji..login hasło..itp..Rozumiem..jak bym..jechał..po główną..wygraną..do oddziału..Totalizatora Sportowego..to dane..są podawane..i Urząd Skarbowy..też..o tym. Wie..a jak trafię..parę marnych..zwrotów..powtarzam..zwrotów..na kwotę..np..1000.zlotych .to co kogo..to.k...obchodzi..w kolekturze..jestem..anonimowy..i mi to pasi..i
Czytam..pewien..artykuł..o tych zmianach..w Lotto..przez..internet..jeszcze..jedno mnie zastanawia..do nie dawna..Granie..na Jednorekich..Bandytach..było..nie legalne..a teraz..ma być..to pytam o co tu..k..apusta..chodzi..kto..nadaje..prawo..co jest..legalne..na sany czas a co nie jest.. no chyba że się..mylę
No chyba że to było..tak jak z vatem..ktoś..kto nie był uczciwy..robil..wały.podatku..do Skarbu.Państwa..nie odprowadzał......noi..Państwo..traciło..Miliony..wpływów..do budżetu..nie było
Jest..dzień wolny..trzeba..się.z zresetować..a granie to mrzonki..wygrać..nie możliwe..ale jest.. Lotto..jest..zabawa..
Menstar..byłem..w Kościele.. na obwodnicy..wziąłem..małe co nieco..4 x Góry..Mocne..i zagrałem..a teraz..
Ja czekam do popołudniatam czeka pelikanalbo kuflowealbo jakiegoś stronga
Menstar..zagrałem..dzisiaj..W Eurojackpot..o 165'Milionów..to co na profilu Multipasko..10,20,30,40,50(9,10) zdjęcia nie..dodam..bo Pasko..tak namotał..że katalog..nie istnieje..i zmiany..zdjęcia..nie zrobi..weź Ty sam spróbuj..czy dasz..rady..mi nie pójdzie..
Menstar..nasz kolega..lubi..kukurydzę..patrz na zdjęcie Tomi.77
torino napoli 0-2 Forsami nie idź bo |Cię nie będzie
mam plan na inwestycję 2250000 , teraz trza tylko 10/10 z + w mm trafić . Potem już wiem co po kolei realizować . puściłem 4 zakłady na 14 z + więc trzymamy
na 14...
16,39,42,58,79
03,39,43,45,78
16,39,42,58,79
03,39,43,45,78
43,45 akurat mam .... reszty nie
Pierwszy dzień jesieni
Bogusława,Tekli
Dziś jednak nie gramy na 14
Ide dalej
Bogusława,Tekli
Dziś jednak nie gramy na 14
Ide dalej
Taka zagadka- kto na MP oprócz k2 pisze jeszcze czasowniki z wiejską końcówką kończącą się na: o, to ten wielonikowiec- zawodowiec, taki sam mitoman jak T.W. Bolek i z tego samego miasta co zawsze podaje po losowaniu co zostało już wylosowane