Wpisy 3 353 032 – 3 353 131
17 września 2018 19:13 → 17 września 2018 19:58, 100 wpisów
A komunista..to to samo co ateista.. jak jeden tak i drugi..w Boga..nie wierzy.. samousprawiedliwienie..10 żon..z każdą..inną..dziecko..ale.ok..cacy..bo to teraz tak w modzie..że chłop..na spodzie..
A ci co wierzą maja tylko 1 kobiete zwłaszcza panowie w sukienkach dosyć że kochanki to dzieci ba nawet maja kochanków ba lubią chłopców dziewczynki 6,8,12 letnie od wiara w tego boga jest cudna
Z komuchami..się..nie dyskutuje..2000 panie..jak ja będę teraz żył..za te 2000.tysiące..rzekł stary ubek..a ja obywatel..jak pracowałem za 790 zlotych na miesiąc to dobrze..było..kanalie..komunistyczne..won do rosji..tam jest wasze..miejsce
Junak.
A gdzie jest ten odważny figo..fago..co teraz nadaje z pod innego niku..czemu..cwaniaku..nie podajesz fotek..na profilu..zdjeć..dla dorosłych....dno..i wodorosty..wiem kim jesteś szydzacy..wielonikowcu.. ile żeś kont..Założył..degeneracie..
Gryks..wiesz czemu..nie zjem Marsa..bo.. jest czerwony..jak komunizm..a ja brzydze sie czerwonymi..
Forsami ludzie nic nie wiedza do 1990 ludzie byli bicie i wiezieniu
Mulag..że ja tu na tej stronie..czytam komunistów..to bym się w życiu tego..nie spodziewał..lejemy..
Pasko jak czytasz nadal nie moge fotek ienić czyżbym miał zablokowane treści egzotyczne
Dobra mam w 4 literach zolnierzykow 17 września komuchuw pisuarow po i inne g ważny jest teraz mecz w siatkę
Nie spodziewal sie ale warto bylo zobaczyc jak ten setw serw czy jak jak filip z konopi w dyskusje wskoczyl
Mulag..a to komuchy.pomyślał byś no bo ja w życiu..co to propaganda..zrobi.z ciemnoty..
polska będzie mistrzem świata nie za 4 lata już za parę dni... W siatkówkę
Adis..pomyliłeś flagi..bo tu jest dwóch braci komuchów..czerwonych..no weź ogarnij..się w pore..
Tu jest dwóch takich..co gloryfikuje..ten zbroniczy czyn z 17 Września 1939 Roku
Mulag..pod ścianę z nim..niech Glik..strzela..ostatnie..życzenie..
Bomba rzuć mięsem tylko odrazu..jak inaczej..nie umiesz.. to tylko ZOMZ..na 24 ,godziny
Sam jestes wiecej szacunku bys mial dla mnie ze jestes rosjaninem czy ukraincem to bym wszystko zrozumial a tak jestes nie wiadomo kto