Wpisy 3 352 432 – 3 352 531
17 września 2018 00:03 → 17 września 2018 10:45, 100 wpisów
Junak to i tak dużo
Zaraz sprawdzę
Ok Junak dobrej nocy
Sławek czy Seba to już pożal się Boże
Głąbie kapuściany ogarnij się
3 352 396.kiedy?
Forsami wczoraj znowu 2/5 w mini
Gdybyś nie podał liczby Zibiemu pewnie byś miał 3/5
Zorro.. no..mało..mnie......nie trafi..trochę..se robie..jaja..z tego..grania..ale być tu zdrowy...w sobotę...6,15.....a wczoraj.....23,31...niema.rady..na to dziadostwo..mogło by być nawet..4/5'.albo.nawet..5/5.'no ale nie poco..nie dla psa kiełbasa...
Przerabialem już takiu..układ..gdzie..na 3 losowań iach..wyszły..wszystkie..moje..liczby..ale co z tego..jak nie wygrałem..nic..tylko..mnie to i podpuszcza..
Jadę do miłego dnia
Forsami a kiedy był napad na polske watykanczyków zreszta nie tylko na polske
Na Trygława i Swiatowida - co ja czytam ? Noooooo, w kategoriach białe - czerwone - czarne , to zapewne po 4 czerwca ?
to se mam 1x6 1x9 1x10 ........robaczku nawet z krzeslami np 34 tylko ze te netowe jakies takie
robaczku czacik przekazuje tobie dziel i rzadz ja sie tym czasem odalam na blirzej odalony cel miejsce puzniej ziorne
aaaa robaczku tylko oslow nie wpuszczaj szczegolnie jednego no to
Dobra, dobra - powiedz - zapodaj dychę pewną, ale po cuda, to do Lourds, La Salette ...
Cześć
W parku
Tak mam a co chcesz żebym dziś je wypuścił ?
Panoramix
panoramix pijesz kawę ?
panoramix grasz dziś w Mulatkę ?
panoramix ja już zaliczyłem Etap w Mini 4/5
ts obeszło zabezpieczenia ,szyfry,kody no nie ugryziesz taka cwana bestia
Teraz czeka manie Etap 5/5 tylko muszę dobrać dobre liczby
adis8 Tak zrobię tylko nie wiem czy na 14 czy na 21,40
panoramix a Enigma nie pomoże na TS ?
Pyrofil ?
2\5 mini etap zaliczony?raczej klapa a u mnie 3/5 to był zwrot tylkoteraz nie gram
Tom... dla jednych klapa dla innych bagażnik , spokojna zatwardzona musi puścić
tomi77 mogę dać na profil mój Etap 4/5 w Mini
Ja jadę Multi do końca tygodnia delikatniezobaczymy jak polegne albo wyjdę z twarząpiątek prawdę ci powie
panoramix miłego dnia
tomi77 ja też zaczynam walkę z Mini o najwyższą już wygraną czyli 5/5
Było 1/5
2/5
3/5
4/5
Teraz czas na 5/5 tylko nie w niedzielę bo zobaczcie ile płacą za Mini w niedzielę
2/5
3/5
4/5
Teraz czas na 5/5 tylko nie w niedzielę bo zobaczcie ile płacą za Mini w niedzielę
Gryks..ty to..chyba komuch..jesteś..że mi tu z takimi..tekstami..wyjeżdzasz..Kiedy..był..napad..na POLSKĘ..a kiedy..Watykan..zaatakował.. jak wg Ciebie..Rosja..jest..cacy..że mordowali..Polaków..strzałem..w tył..głowy..to..zegnam pana przez..małe p...niemamy..sobie.nic..do powiedzenia
Zag..witam..Cię mam swoje poglądy..i wiem co komunizm w Polsce..zrobił..a jak ktoś jeszcze chce gloryfikować..Bandere..kata..Ukraińskiego..no to jak to ma miejsce..no to sory..nie ten profil bo tu o liczbach..ale debili..trzeba napietnować..
Cześć
Jakie liczby proponujecie na dziś ?
Cześć Sebastian..a gdzie byłeś..jak było zdjęcie..na profilu Multipasko..do Mini..6,15,23,31,39..co mam je znów dodać specjalnie dla Ciebie..wiesz..że ja lubię żarty..ale jestem konkretny
41,32 i 70-tki?
Forsami witaj
Forsami ja też jestem konkretny i puściłem te Twoje liczby w Mini na 10 losowań scan Ci pokaże mam puszczone tak jak napisałem od 14.09.2018 r
Forsami nie warto rozmawiać z takimi ludźmi mówię Ci
Spokój mi tu..ja się mogę wypowiedzieć..na każdy temat..nikt mnie musi..lubieć..
Sebastian.mam Ci dać..scana..zaraz tu wstawie..żebyś nie myślał że Forsami..to kiciarz..czekaj..jakieś 5 minut
W miejscowoďż˝ci Dębnica Kaszubska padďż˝a wygrana 79 259,30 zďż˝ w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowo�ci Narol pad�a wygrana 79 259,30 z� w grze Mini Lotto
W miejscowo�ci Warszawa pad�a wygrana 158 091,70 z� w grze Mini Lotto
W miejscowoďż˝ci Kraków padďż˝a wygrana 158 091,70 zďż˝ w grze Mini Lotto
W miejscowości Bytom padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada