Wpisy 3 352 988 – 3 353 087
17 września 2018 18:39 → 17 września 2018 19:41, 100 wpisów
Ale to naszy druzja...gdzie..na sklepowych..półkach był ocet..a Katyń..to myśmy sobie sami w głowę strzelali..od tyłu..no gdzie..takie..debile się rodzą..i to jeszcze po studiach wielkie państwo Ę..ą..ą..ę..Mulag..
na jakim targu kupiłeś ten dyplom? i za ile ? chyba za tanio mulag
Najlepsze to to,że wam z Pis-u bliżej do komunistów i zdrajców a pyska drzecie o innych.
Mulag..przecież to nie są Polacy..jak my...Żołnierze wyklęci..Armia Krajowa..Cześć Waszej..Pamięci
Tak nic rozumia wiedza lepiej koniec kropka zadnych argumentow jedynie obelgi taki poziom prezentuja jak ci z kodu
Przykra wiadomosc dla niby polakow przez male p obecna wladza jeszcze kilka dekad przykro mi
I zacznijmy od teg po nr. kolektur wiatr ze wschodu wietrzy wam tyłki. A na Żołnierzy wykletych to ty bubku się nie powołuj bo gdy by ciebie spotkali z takimi poglądami, byłbyś zaprzyjaźniony z bukiem lub brzozą
Mulag tak będzie dobrze pamiętaj różowa na dzień niebieska na noc nie pomyl będzie Ci się przeszłość mieszać z obecnymi czasami
Dionikos..nastepny..komuch..anty Polonista..von..wasalu..do rosji..słuzyć..pachołkuczerwońcu..
Mulag władza dzisia
Ejsza z ludźmi z PZPR na czele i kler dojna nigdy
Ejsza z ludźmi z PZPR na czele i kler dojna nigdy
Forami - dupku daleko mi do komuchów, a i nawet do rosjan - nie lubię ich, bo jak gebe otworzy to już kłamie
Dupek to jesteś ty..Dionikos..ze swoimi..wypowiedziami..Żołnierze wyklęci Cześć Waszej Pamieci..co zaprzeczysz..to ty jesteś dupek..
Forsami idio to żal mi cę a le będziesz przez swoich idoli trawę kiedyś w pier dalał
Idę spać że też żyje wśród zacofancow wiesz forsami że ziemia jest okrągła a nie płaska
A komunista..to to samo co ateista.. jak jeden tak i drugi..w Boga..nie wierzy.. samousprawiedliwienie..10 żon..z każdą..inną..dziecko..ale.ok..cacy..bo to teraz tak w modzie..że chłop..na spodzie..
A ci co wierzą maja tylko 1 kobiete zwłaszcza panowie w sukienkach dosyć że kochanki to dzieci ba nawet maja kochanków ba lubią chłopców dziewczynki 6,8,12 letnie od wiara w tego boga jest cudna
Z komuchami..się..nie dyskutuje..2000 panie..jak ja będę teraz żył..za te 2000.tysiące..rzekł stary ubek..a ja obywatel..jak pracowałem za 790 zlotych na miesiąc to dobrze..było..kanalie..komunistyczne..won do rosji..tam jest wasze..miejsce
Junak.
A gdzie jest ten odważny figo..fago..co teraz nadaje z pod innego niku..czemu..cwaniaku..nie podajesz fotek..na profilu..zdjeć..dla dorosłych....dno..i wodorosty..wiem kim jesteś szydzacy..wielonikowcu.. ile żeś kont..Założył..degeneracie..
Gryks..wiesz czemu..nie zjem Marsa..bo.. jest czerwony..jak komunizm..a ja brzydze sie czerwonymi..
Forsami ludzie nic nie wiedza do 1990 ludzie byli bicie i wiezieniu
Mulag..że ja tu na tej stronie..czytam komunistów..to bym się w życiu tego..nie spodziewał..lejemy..
Pasko jak czytasz nadal nie moge fotek ienić czyżbym miał zablokowane treści egzotyczne
Dobra mam w 4 literach zolnierzykow 17 września komuchuw pisuarow po i inne g ważny jest teraz mecz w siatkę
Nie spodziewal sie ale warto bylo zobaczyc jak ten setw serw czy jak jak filip z konopi w dyskusje wskoczyl
Mulag..a to komuchy.pomyślał byś no bo ja w życiu..co to propaganda..zrobi.z ciemnoty..
polska będzie mistrzem świata nie za 4 lata już za parę dni... W siatkówkę